2010 Temmuz Anneleri : )

hem mama ,hem anne sütü, hem keçi sütü :)

canım nescafe istedi (şekersiz içerim), yanına da bir parça ufacık minicik:)) kakaolu kek:) koydum yiycem..
en çok sevdiğim atıştırmalıktır bu ikili:)

şu aralar yediklerime dikkat ediyorum ama canım çekti yaaaa

Son düzenleme:
denizcim doğru diyorsun,ben de hiç görmedim..günde 10 dakikanın, ara ara bindirmenin zararı olmaz bence de..ama daha kullandırmayı düşünmüyorum.emekleme zamanında başlarım sanırım..

Son düzenleme:
denizcim doğru diyorsun,ben de hiç görmedim..günde 10 dakikanın, ara ara bindirmenin zararı olmaz bence de..ama daha kullandırmayı düşünmüyorum.emekleme zamanında başlarım sanırım..

tabii daha çok erken..
oğlumda 7.ay gibi belki de 7.ayın sonunda almıştık..
kızda da bakıcam artık durumuna göre belki alırım

kızlar çok moralim bozuk kızım bu ay sadece 300 gr almış ben sadece anne sütü veriyorum dr mama verme yogurt ver dedi sizce ne yapmayalım

selam arkadaşlar..

Rabbim bana yardım etsin arkadaşlar bu kız bugun yine beni mahvetti. sabah yıne kötü başladık emmemek için elinden gelenı yaptı ben memeyı vermeye çalıştıkca agladı durdu. o kazandı tabiki sonunda o decere agladıgını görünce pes ettim sagdım sütümü biberon tutmayı bılmedıgı için kaşıkla içirdim. ögle yıne emzireyım dedım acıkmıştır yok yıne aynı ne yapıcam ben ya. almıyor. hiç yogurt vermemiştim süt emmiyor bi tatlı kaşıgı yogurt versem dedım . verdim bıraz 1 dakıka geçmedi kızardı bozardı mıdesınde ne varsa hepsini fırşkırrtı burnundan bıle geldi.üstü başı mahvoldu . tabi benımde öyle. ikimizde üzerimizi degiştirdık. yine cokkkkkkkkkkkkkkkkk bunaldımmm.
aç veeeeeeee mutlu yatıyor anakucagında şimdi. nasıl bı çocuk mu anlamadım gıttı. dogdu dogalı hıç sevemedı bu cocuk memeyı. ((((((((((((((((((((((
parmagını emiyor

bende inek sütü vermeyi düşünmüyorum..özellikle kutu pastörize sütler pek iyi değilmiş..araştırdım inernette uht sütle ilgili..artık gıdalar eskisi gibi doğal değil..çok iyi araştırmak gerekiyor sanırım..teşekkürler paylaşımın için

suvaricim,eğer yatay pozisyonda emziriyorsan bebek reflüsü gelişmişse ondan kusuyor olabilir...

benim kızda mama almak istemiyor malesef(
alminacım keçi sütünü nasıl hazırlıyosun canım
birde öğünlerin nasıl kaç saatte bir yediriyorsun ,ne zman ne veriyorsun
benim kız emmedi mama+anne sütüyle geldik bu zmana ..dr ek gıdaya başlayalım dedi ama ben bir düzen oturtamadım henüz..
yoğurdu hiç sevmedi..sebze çorbası veriyorum öğlen onu seviyo

evet bende merak ediyorum almina keçi sütünü nasıl veriyorsun.öğlen saatlerindmei veriyorsun.nasıl ne kadar veriyorsun.4.ayına geçsin bende vercem

keçi sütünü bazan ya direk biberonla veriyorum içine pekmez ilave ederek ya da şu günlerde içine bir kaç cicibebe bisküvi ilave ederek..hafif ısıtıyorum,değilse bisküviler erimiyor... daha sebze çorbası vermedim..inşallah vericem onu da..bazan elma,armut cam rendede rendeleyip kaşıkla veriyorum..bir kaç kez de kavanoz maması verdim..meyve püreli olanlardan..tam düzen bizde de oluşmadı malesef daha...2 saatte 1 de oluyor 5 saatte 1 de...acıkma düzenleri değişiyor...

kızlar çok moralim bozuk kızım bu ay sadece 300 gr almış ben sadece anne sütü veriyorum dr mama verme yogurt ver dedi sizce ne yapmayalım

canım bende snein gibi yapıyordum.kızım geçen ay hiç kilo almadı.banada mama verme dediler ama verdim ben.çoçuk sürekli aç kalmış benim

evet bende merak ediyorum almina keçi sütünü nasıl veriyorsun.öğlen saatlerindmei veriyorsun.nasıl ne kadar veriyorsun.4.ayına geçsin bende vercem

evet genellikle öğlen ve öğleden sonra canım..1 kutu keçi sütü en fazla 2 bilemedin 3 gün içinde bitecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum.[akşamları da verdiğim oluyor..

Son düzenleme:
selam kızlar.
bugün başka bir doktora götürdüm kızımı. şu kakasında kana benzer şeyler için.
o da aynı şeyi söyledi. totosunda çatlak olabilirmiş. çünkü tahlilde birşey çıkmıyor.
bu arada daha aylık kontrolümüze 10 gün var ama boyumuzu kilomuzu öğrendik:)) 6250gr ve 61cm olmuş kurbağam... gayet normal dedi. napıyorsanız yapmaya devam edin dedi
bu doktorunda görüşünü aldım. bebeğin kilo alımı yerindeyse 6. aya kadar sadece anne sütü. bakalım bu ay kendi doktorumuz ek gıda önerecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…