- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canım yaşadığpım yer sanki istanbulda bir semt deil gibi.yok market falan bir bim var.merkzde bir hakmar bide rammar.ordada sekin şişe sütlerini hiç görmedim.mama almak için bile sarıgaziye gidiyorum..
almila sen mama vermiyormusun .yoksa sadece keçi sütümü.
denizcim doğru diyorsun,ben de hiç görmedim..günde 10 dakikanın, ara ara bindirmenin zararı olmaz bence de..ama daha kullandırmayı düşünmüyorum.emekleme zamanında başlarım sanırım..
İlk 3 sene vermeyi düşünmüyorum.. Daha sonrasında kendi içmek isterse içsin.. Yeri doldurulmayacak birşey değil..
Hani bir reklam var ya.. Bir bebeğin önüne koccccamannn bir suluk gibi birşey koyuyorlar..
Ve diyorlar ki: ''Bebeklerin günlük demir ihtiyacını karşılamak için bilmem kaç litre inek sütü içmesi lazım''.. Sanırım 24 litre mi ne? Yani demir var içinde ama bizim bağırsaklarımız o demiri ememiyor, kalsiyumu ememiyor.. Yapılan araştırmaları okuyun.. Böylesine kof birşeyi neden çocuğuma içireyim ki.. Daha başka alternatifler bulmaya çalışırım.. Keçi sütü gibi.. Hem daha sağlıklı.. Bence iyice araştırın anneler..
mamalarına pekmez ilave ediyorum arasıra..dr önermişti pekmezi de..çünkü bazan mamayı da almak istemiyorlar...meyve pürelerinin zaten şekerli tadı oluyor ..pekmez ilavesine gerek yok onlara kanımca..keçi sütü ve içine bir kaç cici bebe koydum,pekmez ilavesi azcık.iyice karıştırdım.biberonla içtiler.uyuyorlar şu an..öğle uykuları...
benim kızda mama almak istemiyor malesef(
alminacım keçi sütünü nasıl hazırlıyosun canım
birde öğünlerin nasıl kaç saatte bir yediriyorsun ,ne zman ne veriyorsun
benim kız emmedi mama+anne sütüyle geldik bu zmana ..dr ek gıdaya başlayalım dedi ama ben bir düzen oturtamadım henüz..
yoğurdu hiç sevmedi..sebze çorbası veriyorum öğlen onu seviyo
benim kızda mama almak istemiyor malesef(
alminacım keçi sütünü nasıl hazırlıyosun canım
birde öğünlerin nasıl kaç saatte bir yediriyorsun ,ne zman ne veriyorsun
benim kız emmedi mama+anne sütüyle geldik bu zmana ..dr ek gıdaya başlayalım dedi ama ben bir düzen oturtamadım henüz..
yoğurdu hiç sevmedi..sebze çorbası veriyorum öğlen onu seviyo
suvaricim,eğer yatay pozisyonda emziriyorsan bebek reflüsü gelişmişse ondan kusuyor olabilir...
kızlar çok moralim bozuk kızım bu ay sadece 300 gr almış ben sadece anne sütü veriyorum dr mama verme yogurt ver dedi sizce ne yapmayalım
evet bende merak ediyorum almina keçi sütünü nasıl veriyorsun.öğlen saatlerindmei veriyorsun.nasıl ne kadar veriyorsun.4.ayına geçsin bende vercem
canım yogurdu verınce kustu. kabul etmedi sanırım mıdesi
selam kızlar, geçmişi okumaktan bişi yazamadım. nasılsınız?
slm kızlar
ben dün oğluma 1 kaşık elma suyu verdim
siz nekadar veriyorsunuz meyve suyu yada püreyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?