2010 Temmuz Anneleri : )

her bebeğin gelişimi farklı o yüzden kafana takma sonuçta yeni yeni yapmaya başlama zamanları kimi daha erken başlıyo yapmaya bizimkide kendi keyfi istedimi yapar üstü giyinikken pek yapmıyo ama altlığını çıkardın mı kendinden geçiyo benim bebeğim niye dönmüyo diye üzülme canım genelde bebekler 12 aydan önce yürümez ama bende bebekken 9 aylık yürüyüp konuşmuşum

altını açınca ve konuşunca bol bol tekme atıyor ama dönmüyor. doktor cüsse ağır geliyodur dedi yok henüz kafayı takmıyorum 5 aya kadar yolu var ama daha fazla mı yere yatırmalıyım die düşünüyorum durmuyo ki yerde de illa bi kafa ona uzancak konuşçak tek başına öyle oynucak çocuk değil benim oğlum yanında illa biri olcak yoksa ağlıyo içli içli.

benimkide öle canım sırtında bişe var sanki koydun mu basıyo yaygarayı ben yanında oluyorum ve konuşuyorum onla oda kimi zaman döner ayaklarını tutar bazen hiç dönmüyo mesela geçen yüz üstünden sırt üstüne çok rahat dönüyodu ama sora dönemedi bazen çok rahat yapıyo bazen zorluyo zorluyo dönemiyo tombikse ondan da olabilir bilmiyorum ki:):): benimki ne zayıf ne tombik

valla benim görümcemin kızı 6 aya kadar öölee malak gibi yatıyodu ne tepkisiz çocuk demiştim ama şimdi cıvıl cıvıl koşturup duruyo çok hareketli yeğenimse 3 aylıkken dönmeye başladı aman ne hareketli çocuk çok çabuk yürücek dedik 17 aylık oldu anca yürüyo ve o kadar hareketli değil belli olmuyo bu işler kimi erken hareketleniyo sonra duruluyo kimi geç hareketleniyo ama acaip coşuyo filan Allah sağlık versin çok hırslı olmamak lazım ama insan yine de hep çocuğu önde gitsin istiyo .

eet öle hiç belli olmuyo bi anda değişebiliyolar biraz da genetik sanırım bu işler benim eşimde bende bebekken çok çok hareketliymişiz ama eşim çok geç yürümüş ama ben dediğim gibi konuşmayada yürümeye de 9 aylık başlamışım doğdum doğalı hani bi tabir vardır cin gibiymişim öle de devam etmişim ben doğunca hemşireler bile şaşırmış bu büyüyünce nası bişe olcak acaba diye

canımm hoşgeldin nezamandır yoktun
benim kız da dönmüyodu dr a sordum döneer acel tme dedi
dün döndü ilk kez,bugün altını zor değiştirdim alıştıya hep dönmek istiyo
bugün yarın döner seninki de

saol canım benim ben de kimle konuşsam onun akranı herkes dönüo deyince moralim bozuldu döndürüyorum kendim gülüyo ama ben kendim döniyim demiyo çok mu kucakta gezdirdik çocuk öğrenemedi die üzüldüm aslında çok hareketli çok sert tekmeler atıyo ve ayaklarını yere basıp yatarken belini kaldırıyo boynunu kaldırıyo kalkmak ister gibi ama yan dönmeyi akıl edemiyo. oyun halısında filan da yatmıyo yaa 5 dakka en fazla sonra alın beni die ağlıyo. ama doktor merak etmeyin dedi işalla benim oğlum da sevindirir annesini bekliyoırum tak die dönecek die ben dee.internetim yoktu canım ancak yaptırabildim.

ay gezmekten geldim..yoruldumm
eşim işte hala..
aldım çocukları öğlende kendim çıktım onu mu beklicem??

iyi geldi vallaa

kızlar acaip başım ağrıyo bazen oğlanı anneme veriyorum diyorum ki al bi süre bana verme yoruyo sıpa yaa

bayramda nerdesiniz ne yapıyorsunuz ? biz Eskişehir e gidiyoruz..3 gün oradayız..kayınpederimin evi 2 sıpa ile kalmaya müsait değil..izmir e de gidemeyiz çok daha uzun sürüyor yol.
3 gün için ev kiralayacağız 1+1..normal otelde kalmaktan daha konforlu ve daha ucuz olucak..daha önce günlük kiralık ev tutan oldu mu ? tecrubesi olan varsa tavsiyeleri okumak isterim..günlük 60 tl olucakmış..iki kişi için sadece 60 tl...yani kişi başı 30 tl oluyor..dayalı döşeli..uzun zamandır takmıştım şu günlük kiralama işine...otelde tek odaya tıkılı kalmak sıkıcı olur diye düşünüyorum...ortalama bir otelin fiyatı daha pahallıya geliyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…