800 gram mııı super cnm bızımkı 200 gr almıstı buna ragmen dusunmedım ben ama sen bılırsın
Valla ne bıleyım cnm hani az kilolular tamam ama senıkınin de maşallahı var : )) Acaba baska bı sebepten mı kalıyo rmemede ? Mesela ilgi icin yada ısınmak ıcın ya da gazı vardır ..
Ben şimdi mama tariflerini nasıl baslandıgını fılan okuyorum guzelce cunku 1 ay ya da 2 ay sonra lazım olucak ozaman da nasıl vereyım derdı olmasın dıye cok faydalı oluyor burası . Dun gece ilk defa bır kac damla su verdım 5 dk sonra cıkardı buyuzden korktum ben ..
Bu arada kızlar benım bebegımın boyun bolgesi ; koltuk altları ve dızlerinin ici yani eklem yerleri kırmızı oluyordu . Nerdeyse kesılmıs gıbı oluyordu .
Ben hep pişik sanıyordum boynu da kusuktan ya da sutten sanıyordum doktora sorduk gosterdık .
Megersem o bazı bebekler de olurmus krem verdi . Bır ıkı surmede gectı .
Aklınızda olsun boyle bir sey basınıza gelırse dr.a danısın kremle hemen gecıyor ..
merhaba kızlar,
benim kız 2 gecedir uyanıyodu ağlayarak ve gün içinde de sürekli emmek istiyor acıkıyor..tabi anne sütünün sindirimi çok kolay acıkması kolay oluyor..sütüm çok bolama tutmuyor süt ..doktoru aradım milupanın sütlü pirinçli muhallebisini önerdi..
aranızda bunu kullanan var mı ? ek gıdaları da sordum, acele etme falan diyor..ama ısrar edince patates + havuç + pirinç + kabak haşlayıp içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile blenderdan geçirip yarım çay bardağı yedirebilirsin dedi.. ama öncelikle muhallebiyi önerdi...
muhallebi verirken ögle arasında da armut suyu alacak..
ya umarım kabız falan olmaz sizinkilerde kabızlık oldu mu ek gıdalarla birlikte ?
ben hemen yakaladım o görüntüleri maşallaaah yaaa ne kadar tatlısınız ana oğul şimdi kucağımıza sığan bu minik tıfıllar ilerde bizim 2 katımız olcak ne garip yaa
2 metre olur mu ki sıpam..sağlıklı olsunlar da ..
dün eşimin iş yerinden bir kızın ziyaretine gittik..kız 1.90 boyunda..Ama sıpası 3 kilo olmasına rağmen gözüme çok küçük göründü..babayı hiç görmedim ama o da uzunmuş..O minnancık sıpa da büyük ihtimalle ilerde uzun boylu olur..Ama şimdiki halini görünce insan inanamıyor..benimkilerin doğduklarından bu yana ne kadar büyüdüğünü anladım..sanki hiç büyümüyorlar gibi geliyordu...
ben bu tıfılın altını çok zor temizliyorum artık yaaaayağını tutar dönmeye kalkar tutamıyorum çirozu
ah canım yaa soma....
Almina nın alt alırken dönme huyu yok ama afacan oğlum Çınarı 2 sn boş bırakmaya gelmiyor..illa altını alırken de dönecek yüzütsü...
bu oğlanlar pek afacan bide mama verirken ayrı bi çile illa biberonu kendi tutcak am aoğlum nası tutcan kavrayamıyosun yoookk eller yapışıyo biberona gülmekten ölürsün ağzına zor sokuyorum öle yapışıyo ki
kızlar herkesin bebeği dönüyor mu? benimki dönmüyor yaa sırtüstü yatırıyorum lavaboya gidip ellerimi yıkıyorum geldiğimde öylece bekliyor beni sırtüstü yatarak ama ben yan döndürdüğümde yine sırtüstü kendisi dönüyor. bol bol tekmeler atıyor bir de hep boynunu kaldırmaya çabalıyor elinden tutsan hemen oturmaya çalışıyor. siz yere yatırıyo musunuz halının üstüne ben soğuk diye hep divana yatırıyorum o da 5 dakka çünkü ağlıyor ve kucağa aldırıyor kendini ondan mı öğrenemedi acaba?
gökcek arkadaşım benim kızımda biberonu itiyor.ilk doğduğunda çok güzel alıyordu biberonu.hatta farklı uçlu olanları da hiç ayırt etmeden alıyordu.sonra doktor mama vermemeye çalış deyince 1 ay hiç mama vermedim.yeniden deneyince biberonu reddetti bizimki.anne göğsü gibi olan da bi işe yaramadı.ben bir tek nuk first choice denemedim.istersen onu dene,çünkü inceledim daha iyi gibi.ucu geniş ve yumuşak ayrıca kauçuk ve damaklı.bence diğerinden daha çok anne göğsüne benziyor.bu arada bugün ilk kez yoğurt mayaladım ben.keçi sütüyle.nescafe fincanına pastörize keçi sütünü ısıtıp koydum.parmağının dayanacağı sıcaklıkta olacak süt kaynatmaya gerek yok.sonra 1 dolu dolu çay kaşığı yoğurt koyup kaıştırdım.strech filmle kapattım ağzını.bezle sardım.4 saat sonra falan oluyor.biraz sulu ama normali öyle zaten.sormuşsun bende deneyimimi yazayım dedim.afiyet olsun bebişe!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?