Ben oglusuma kulotlu corap aldım cok rahat ettım tavsıye ederım . hıc usumuyor artık yumusacık hemde corabı cıksada sorun olmuyor ve rahat hareket edıyor .
merhaba kızlar,
sağ göğsümde süt birikti bir türlü çıkaramadım..sağma makinası ile de yaptım orası kalıyor..az önce elimle yapmaya çalıştım birazı çıktı..bebeği düzgün yerleştiremeyince bazı kanallarda kalıveriyor süt..ağrı yapıyor dünden beri ya
bizim oğlanın külotlu çorabı var ama havalar sıcak die daha giydirmedim hiç. zaten kızarıyo bacakları hep allerjisi var doktor giydirmeyin deyip duruyo ya bi de benim oğlanın ayakları çok terliyo yaa incecik çoraplarda bile su gibi oluyo babasına çekti heralde:)
şu dişeti jellerinden kullanan var mı zararlı mı acaba
sıcak suyla masaj yap canım sonra sağ pompayla
canım bir zararı yok bildiğim kadarı ile rahatlatıyor bebeği
ben ciddi anlamda kaşınmaya başlayınca kullanırım herelde ama henüz gerek yok bize
bizim bugün kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk, kızım 4 ay 1 haftalığız kilomuz 7450boyumuz 65 cm ..
ek gıdaya başlatmadı, ek gıdaya geç başlayan bebekler iştahsız oluyorlarmış doğru mu diye sordum, onu da sizlerden öğrenmiştim.. benim şahsi fikrim doğru dedi... o zaman dedim ben başlayacağım :) 3 hafta sonra başla o zaman meyve suyu ve püresi dedi.
ben de sordum aynı şeyi sizin oğlunuz ağzına soktuğum spatulayı yiyo dedi ama biz yemek yerken ağzımıza bakıyo çok yaa ve ağzına kaşığı götürür gibi yapsak hemen ağzını açıyo insanın bişiler yediriveresi geliyo ilk 6 ay vermeyin dedi bize de ben vermek istiyodum
bizimki de kesinlikle vermiyor kilo alımı gayet iyi neden vermek istiyorsun dedi..ilk 6 ay sadece anne sütü alması lazım dedi..bak dedi rota virus aşısını nasıl alıyor bu ek gıdaları da alır dedi..ama ben ısrar ettim, iştahsızlık oluyormuş ben de gördüm bir arkadaşımda çünkü..o da evet oluyor dedi..o zaman 3 hafta bekle dedi..çünkü 6. ayda işe başlamadan ben başlatmak istiyorum dedim..ısrarcı davranınca kabul etti.
ben de 5. ayda işe başlıycam işe başlamadan ek gıdalara başlayalım dedim enazından 5. ayda başlayalım dedim iştahsız oluyomuş dedim yok bişi olmaz merak etmeyin dedisabredin 7-8. ayda ızgara köfte yedirirsiniz dedi.zaten allerjisi var çocuğun anne sütü hakkını kesmeyin vermeyin lütfen hiçbişi dedi. bizim doktor inatçı.
ben de 5. ayda işe başlıycam işe başlamadan ek gıdalara başlayalım dedim enazından 5. ayda başlayalım dedim iştahsız oluyomuş dedim yok bişi olmaz merak etmeyin dedisabredin 7-8. ayda ızgara köfte yedirirsiniz dedi.zaten allerjisi var çocuğun anne sütü hakkını kesmeyin vermeyin lütfen hiçbişi dedi. bizim doktor inatçı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?