- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
canım o tarz bir şurup kullanıyorum bende, çok şükür düzeldi ama 1-2 ay kullanması lazım ki düzene girsin. kısa zamanda bir iyileşme bekleme, geçici bu sorun olabiliyor. bende fitille yaptırıyordum, bilirim
alıntı yapmıştım ama olmamış. teacherofelt sana yazmıştım :)
sağolasın canım,kaç gün yapmazsa müdahale ediyordun sen bugün 5 gün oldu bizim tık yok kakaya hasret kaldım yaaa
ben yatıyorum iyi geceler kızlar.
medaa gece nasıl duyuyorsun barışın sesini ? bende ayırıcam ama en çok bu konuya takılıyorum...
medaa gece nasıl duyuyorsun barışın sesini ? bende ayırıcam ama en çok bu konuya takılıyorum...
canım medaa ya sordun ama ben de cevap vereyim..kapıları kapatmıyoruz yatarken..hafif aralık bırakıyoruz..maşallah sesleri inletiyor zaten ortalığı :))
bizimde yan oda cerenin odası. ama kızımın sesi gür değil pek. birde uyanınca ağlama huyu yok. mıkırtılarını duymam diye korkuyorum. gerçi bişey olmazda işte :26:
odasını ayırmayı düşünüyorsan hemen ayır bence
barışta önce bakınıyo oyuncağı varsa oynuyo mıkırdanıyo gelen olmazsa ağlıyo
ben çok erken ayırdım çünkü nette odası ayrı olan bebeklerin geceleri daha uzun uyuduğunu okumuştum
biz yetişkinlerde uyku hafiflediğinde sağa sola dönerek tekrar derin uykuya geçiş oluyormuş bebeklerde ise bu yokmuş tamamen uyanıyorlarmış
odaları ayrı olunca bir iki bakınıp emziğini emip bazende mıkırdanıp tekrar uyumayı öğren,yorlarmış
zaten barış aguluyorsa odasına gitmiyorum bekliyorum çoğu zamanda kendi dalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?