2010 Temmuz Anneleri : )

sağolasın canım,kaç gün yapmazsa müdahale ediyordun sen bugün 5 gün oldu bizim tık yok kakaya hasret kaldım yaaa

ben odasını nasıl ayırcam annem onun odasında yatıyo her uyandığında emzirmek için annemi de uyandırmam lazım bir de bizimkinin bazı problemleri var allerjisi var mesela çocuk uykusunda habire kaşınıyo ben bazen uyumadan sabaha kadar yanımda yüzünü yumuşak yumuşak kaşıyodum yara yapıyo çünkü kendisi bazen nefesi tıkanıyomuş gibi oluyo ne bilim biz oğluşun kokusunu duymaya alıştık ben kalkıp kalkıp bakıyom ona üstünü açmış mı napıyo 25 günlükken hasta oldu die midir bilmiyorum çok düştüm üstüne valla. kendime gelmem lazım biraz.

ben de benim kızoşla yatamıyorum ezerim filan diye tırsıyorum...birkaç kez yanıma almıştım gece bir baktım dibime kadar gelmiş kolum çarptı çarpacak...bir de sürekli tedirgin yatınca insan düzgün uyuyamıyor..benimkinin beşiği dibimde zaten yattığım yerden elini tutuyorum..o kadar yakınız yani...

odasını ayırma işi 6 aydan sonra diye planlamıştım ama vazgeçtim, sanırım ayıramayacağım...

hatta işe başladığımda akşamları doyamazsam arada kendi yatağıma bile alabilirim o zaman zaten daha büyümüş olacak.

medaa gece nasıl duyuyorsun barışın sesini ? bende ayırıcam ama en çok bu konuya takılıyorum...

flowercim yatarak emzirmek zararlı değil mi ? reflü olmasın Allah korusun ?

medaa gece nasıl duyuyorsun barışın sesini ? bende ayırıcam ama en çok bu konuya takılıyorum...

canım medaa ya sordun ama ben de cevap vereyim..kapıları kapatmıyoruz yatarken..hafif aralık bırakıyoruz..maşallah sesleri inletiyor zaten ortalığı :))

canım medaa ya sordun ama ben de cevap vereyim..kapıları kapatmıyoruz yatarken..hafif aralık bırakıyoruz..maşallah sesleri inletiyor zaten ortalığı :))

alminanın dediği gibi kapılar açık kalıyo
ağlamasına gerek kalmadan mıkırdandı mı kalkıyorum eğer yorgun değilsem
şimdi odasını kapatıyoz geceleri pek kalkma huyu yok çünkü ama odası yan oda :))

bizimde yan oda cerenin odası. ama kızımın sesi gür değil pek. birde uyanınca ağlama huyu yok. mıkırtılarını duymam diye korkuyorum. gerçi bişey olmazda işte :26:

Son düzenleme:
bizimde yan oda cerenin odası. ama kızımın sesi gür değil pek. birde uyanınca ağlama huyu yok. mıkırtılarını duymam diye korkuyorum. gerçi bişey olmazda işte :26:

odasını ayırmayı düşünüyorsan hemen ayır bence
barışta önce bakınıyo oyuncağı varsa oynuyo mıkırdanıyo gelen olmazsa ağlıyo
ben çok erken ayırdım çünkü nette odası ayrı olan bebeklerin geceleri daha uzun uyuduğunu okumuştum
biz yetişkinlerde uyku hafiflediğinde sağa sola dönerek tekrar derin uykuya geçiş oluyormuş bebeklerde ise bu yokmuş tamamen uyanıyorlarmış
odaları ayrı olunca bir iki bakınıp emziğini emip bazende mıkırdanıp tekrar uyumayı öğren,yorlarmış
zaten barış aguluyorsa odasına gitmiyorum bekliyorum çoğu zamanda kendi dalıyo

Son düzenleme:
odasını ilk ayırdığımda çok zorlandığımı belirtmeden geçemiycem
nerdeyse yarım saatte bir kalktım
ama şimdi çok rahatım bi rahatsızlığı yoksa sabah 6-7 gibi ancak uyanır

aynen her mıkırdandığında gitmiyoruz yanlarına...

Selam Flowersun yazmıs hani şu ilk deneyimi ; )) benimkide tam bır fıyaskoydu 40. gunde resmen tamamen kapalı gıbıydi inanamadım nasıl bu sekılde olduguna ve cok canım yandı esımle de hamıleyken aylarca bısey yapmadıgımız ıcın cok kızdı sınırlendı anlayışsız sey !! Hatta ben de yazıcaktım sorucaktım ama dogum yapmıs bı arkadas bana da oldu deyınce anladımkı sadece ben degılım .. O krem bende de ıse yarayabılır ama ıcerıye sıkılması garıp geldı bıraz normal bı krem olsa daha ıyı olur sankı : )

günaydın kızlarrrrrrrr...
tükkanı ben açıyorum :)
istanbula döndüm... sizi çooooooooookkkkkkk özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…