2010 Temmuz Anneleri : )

medaa bizim oğlan oyuncağın bez bebeklerini bugün tutmaya başladı barış daha büyük büyüyünce daha mı çok oynucak acaba?

canım bu yüzden ben doktora gittim.bana dediki senin pskolojik ben çok kasıyorum kendimi.sen dedi sezeryanla doğum yapmışsın dedi.rahminde herhangi birşey olmaz dedi.size verdikleri jelin ismini yazarmısın bende denim
canım aynısı bizdede var ama bizim ki bayramdan önce başladı diyebilirim.bayramdan bir hafta önce başladı.annemlere gittim daha da çogaldı düzenimiz değişti.geceleri aşırı kalkıyoru.önceden sabaha karşı 5 de kalkardı emer yatardı.sonra yedide kalkardı tekrar yatardı.şimdi 2 3 4 5 hatta yarım saat aralarla kalktıgı günlerde oldu.bende hal kalmadı.ama dün hamd olsun 10 da yattı sabaha karşı kalktı emdirdim yatttı.sonra bir kez daha kalktı uyudu.9 da uyandı ben yanına yattım ben uyudum o kendi kendine takıldı:)) beni görmesi lazım ama tek oynamıyor.inş bugünde öyle olur canım kızım benim.bide sıkılma sürekli yer değiştimr aynı şekilde yatmama benim kızımda doğdugundan beri var.oyun oynatıyorum bazen o olmuyor anadizinde sallanıyoruz biraz.sonra kucak derken evde koşturuyorum bazen.hatta eşim abartıp dans ettirmeye çalışıyor:))şimdi bide alt değiştiriken dönmesiyle baş edemiyordum şimdid sürekli kalkıyor yarıya kadar ben yatırıyorum o kalkıyor.mekik çeker gibi..bende kolundna tutuyorum tamamen kaldırıyorum çk mutlu oluyor

bende sadece emziriyom ama 5 ayda bitti saltanatım bayramda adet oldum
cinsellikte bizde de sorun yok ama saatleri ayarlayamadığımız için pek cinsellikte yok :))

medaa bizim oğlan oyuncağın bez bebeklerini bugün tutmaya başladı barış daha büyük büyüyünce daha mı çok oynucak acaba?

yok yaa büyümesiyle ilgili değil rahat uzanmasıyla ilgili bence
çünkü hala sırt üstü yatarken uzanmıyo bile
ama koltuğunda otururken önüne koyunca üstteki lambalara bile vuruyo
yüzükoyunda 10-15 dakka falan ancak

Ceren yüzükoyun yatmaktan nefret ediyo resmen :)
sırt üstü yatarken diş kaşıyıcısı kavrayıp gelişigüzel ağzına sokabiliyo 1 haftadır falan. ben çok mutlu oldum ilk gördüğümde :)))

Ceren yüzükoyun yatmaktan nefret ediyo resmen :)
sırt üstü yatarken diş kaşıyıcısı kavrayıp gelişigüzel ağzına sokabiliyo 1 haftadır falan. ben çok mutlu oldum ilk gördüğümde :)))

ne güzel bizimk, hemen sıkılıyo kaşıyıcıdan
benim parmaklarım daha cazip geliyo

bende de aynı şekilde oldu bende çok olur diye duydum ama dedigin gibi iki ped yetti.normaldede az olurdum ama bu dahada azdı

flowercim,ben hala adet olmadım ve biliyorsun mama ağırlıklı besliyorum..çok az emziriyorum gün içinde..aralığın 2 sinde de 6 ay dolucak doğum yapalı..
kardeşim 1 sene emzirmiş,hele ilk 6 ay gram su ya da mama vermeden sırf anne sütü vermiş.2 aylıkken Arda 7 kilo civarıydı ama 3,5 aylıkken kardeşim adet görmeye başlamış..
yani yoğun emzirmeyle alakası yok adetin geç gelmesinin,kişiye göre değişiyor sanırım..

ek gıda derken de ek gıdaları şu an sadece tattırmak amacı ile veriyoruz..Henüz doyumluk değil tadımlık verdiklerimiz :)

Son düzenleme:
bana doktor söylemişti emzirme azalınca regl daha erken olur die ama kural değil tabiki dedi.ama diğer doktorun aksine normal de yapsanız sezeryan de rahim bir darbe yiyor bir hamilelik geçirmişsiniz emzirmeden dolayı rahim kasılma yapıyor cinsellik zor olur dedi bana verdiği enson işe yarayan jel gleitgelen die bir jel içine sıkıyosun. çok canı yananlar denesin işe yarıyor. bizim ilk denememiz fiyaskoydu olamadı ama bu jel sayesinde olabildi ama zevk aldın mı derseniz hayyır. önceden yazarlardı hiç canım istemiyo die ben de de aynen öyle oldu canım istemiyo çünkü canım acıyo.

doktor yanılıyormuş demek ki..

ya bir de nasıl yatıyorsun sıpalarla yanyana..çok deli yatarım uyurken ,Allah korusun ya..sanırım fazla kırpırdamadan yatmak lazım..benim için çok zor öyle yatmak (

ya bir de nasıl yatıyorsun sıpalarla yanyana..çok deli yatarım uyurken ,Allah korusun ya..sanırım fazla kırpırdamadan yatmak lazım..benim için çok zor öyle yatmak (

insan kendini nasıl şartlandırırsa öyle olur bence
bizde cesaret edemedik yanımıza almaya doğduğu günden beri yalnız yatıyo
2 aylık olunca odasınıda ayırdık
ama hiç şikayetçi değilim :))

neyse ben artık çıkıyorum
eşim burayı kendine sığınak yaptın çocuk uyuyo sen nete takılıyon benle ilgilenmiyon diyo
gidim biraz gönlünü alim bari
size iyi sohbetler

bilmiyorum canım hatta doktor ultrasonla muayene ederken rahim tamamen emzirmenin etkisi altında görünüyor yakında adet olmazsınız siz belki işe başladığınızda emzirmeniz azalırsa adet olursunuz dedi. ben onunn yalancısıyım yani. ama tabiiki kural değil bünyeye göre değişir de dedi yani.neyse o yüzden öyle yazdım ben halaa adet olmadım.ek gıdalar konusunda aslında ben de tattırmaktan bahsediyorum yani şimdi zaten bi tas çorba veremeyiz ki 4 aylıklar ama 1 fincan vermek te aslında ek gıdaya yavaş yavaş başlamaktır. ben sadece çoğunluk başlayınca şaşırdığımı yazdım. yanlış değil tabiiki verilebilir bağırsakları kaldırır artık 1 fincan yoğurdu filan tercihtir ben 5 buçuk aylıkken başlıcam galiba.bi taraftan da geç mi kalıyorum die kafama takılıyo da o yüzden soruyorum.

insan kendini nasıl şartlandırırsa öyle olur bence
bizde cesaret edemedik yanımıza almaya doğduğu günden beri yalnız yatıyo
2 aylık olunca odasınıda ayırdık
ama hiç şikayetçi değilim :))

aynı odada yatmak bir yana,tercih meselesi de yatağına alıp ,sarılıp uyumak çok imkansız benim için..dediğim gibi fazla kıpırdamadan yatmak lazım...uyumamam lazım öyle yatabilmem için...takdir ediyorum valla...ben öyle yatmaya kalksam uyurken eziveririm,Allah göstermesin...

canım biz 9 eylülde 1 yatakta 12 gün yattık.3 kişi. annem oğlan ben 90x200 ebatlarında 1 yatakta. annem ayakucunda kıvrıldı biz oğlanla yanyana. sonra foçada ev geceleri soğuk oluyodu pek yer de yoktu yanımda yatırıyodum alıştım heralde. şimdi sabaha kadar yanımda yatırmıyorum sadece sabah 6 gibi yanıma alıyorum bazen 1-2 saat sarılıp yatıyorum hoşuma gidiyo onun nefesini duymak uyuyorum da valla. yatarak emziriyorum bazen ikimiz de uyuya kalıyoruz hangimiz önce uyudu bilmiyorum filan yan yatıyorum sağ kolumu yastığın altına sokuyorum sol kolumu üstüne değirmeden üstünden atıyorum yatağa korumaya alıyorum dönmesin düşmesin die öyle bir pozisyonda yatıyorum ama rahatsız bir pozisyon tabi bu yüzden sadece 1-2 saat o da her gece değil ama çoğunlukla. babası çok özeniyomuş sabah bizi öyle görünce öyle güzel uyuyosunuz ki beraber bırakıp çıkamıyorum diyo. pazar günleri ben de yatçam oğluşla diye tutturuyo ama oğlan onunla yatmıyo yaa sıpa ağlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…