iyi de annem var evde şekerim yaa. olmaz basar bizi
canım bu yüzden ben doktora gittim.bana dediki senin pskolojik ben çok kasıyorum kendimi.sen dedi sezeryanla doğum yapmışsın dedi.rahminde herhangi birşey olmaz dedi.size verdikleri jelin ismini yazarmısın bende denimkızlar ben bişi sorcam yaa hep bebeklerde konuuyoz da . eşinizle cinsel hayatınız nasıl? biz 2 ay izmirdeydik ya. döndük geldik filan ilk cinsellik 3 buçuk ay civarında oldu kabustu yaa. o nasıl bir acı öyle. doktoru aradım jel verdi hiçbir işe yaramadı tekrar aradım başka bir jel verdi tekrar denedik daha iyiydi ama yine de kabus yani. doktor emzirmekten kaynaklandığını rahmin kendini kastığını söyledi. mutlaka bu jellerden kullanmak gerekli dedi. zaten fırsat yok. babam hasta annem babam evde. çocuk bizim odada. kocayla ayrılcaz bu gidişle uff.
canım aynısı bizdede var ama bizim ki bayramdan önce başladı diyebilirim.bayramdan bir hafta önce başladı.annemlere gittim daha da çogaldı düzenimiz değişti.geceleri aşırı kalkıyoru.önceden sabaha karşı 5 de kalkardı emer yatardı.sonra yedide kalkardı tekrar yatardı.şimdi 2 3 4 5 hatta yarım saat aralarla kalktıgı günlerde oldu.bende hal kalmadı.ama dün hamd olsun 10 da yattı sabaha karşı kalktı emdirdim yatttı.sonra bir kez daha kalktı uyudu.9 da uyandı ben yanına yattım ben uyudum o kendi kendine takıldı:)) beni görmesi lazım ama tek oynamıyor.inş bugünde öyle olur canım kızım benim.bide sıkılma sürekli yer değiştimr aynı şekilde yatmama benim kızımda doğdugundan beri var.oyun oynatıyorum bazen o olmuyor anadizinde sallanıyoruz biraz.sonra kucak derken evde koşturuyorum bazen.hatta eşim abartıp dans ettirmeye çalışıyor:))şimdi bide alt değiştiriken dönmesiyle baş edemiyordum şimdid sürekli kalkıyor yarıya kadar ben yatırıyorum o kalkıyor.mekik çeker gibi..bende kolundna tutuyorum tamamen kaldırıyorum çk mutlu oluyorselam kızlarr...annemlerdeydik yemekte..
kızım kalabalıktan hoşlanmıyor bunu anladık artık..yine mızmızdı yemek boyunca..
şimdi eve geldik..
artık anakucağında da uzun kalmıyor..
geceleri de daha sık uyanıyor..
neden böyle oldu anlamadım..
bayram başladığından beri böyle düzeni değişti sanırım.
ben doğum yaptığımdan beri kesintisiz emziriyorum. henüz hiç mama vermedim. ama 2. ayda regl oldum :) karnımın şişi birazcık indi gibi ama çok bariz değil bana göre. kişiden kişiyede değişebilir tabii..
cinselliğe gelince, bende can acısı olmuyor. şimdilik iyi gidiyor ama bakalım:)))) tabiki eskisi ile alakası yokacele acele :))))
medaa bizim oğlan oyuncağın bez bebeklerini bugün tutmaya başladı barış daha büyük büyüyünce daha mı çok oynucak acaba?
kizlar bu arada bebislerin kilosu nasil?
Ceren yüzükoyun yatmaktan nefret ediyo resmen :)
sırt üstü yatarken diş kaşıyıcısı kavrayıp gelişigüzel ağzına sokabiliyo 1 haftadır falan. ben çok mutlu oldum ilk gördüğümde :)))
Ay doğumdan sonra ilk yaptığımda da benim için bir kabustu..
Bir daha yapamam diye düşündüm... Ama zamanla oluveriyor işte..
Bir ara libidom tavan yapmıştı ne olduysa o zaman oldu... Bir anda normale döndüm.. Jel falan da kullanmadım,kullanmıyorum.. Ama gerekseydi kesin kullanırdım..
Herkeste farklı oluyor bu gibi durumlar..
Bu arada bayramda regl oldum.. Yaklaşık 13 ay sonra
regl olmanın tadına yeniden vardım..
Ama böyle çok kanamam olmadı..
2-3 tane pet ancak kirlendi tabi ona kirlenme denirse..
Bazıları çok yoğun oluyorlarmış ama benimki baya kesat geçti..
Bu arada kanamam az olsa da karnımdaki şişlik iniverdi..
flowercim,ben hala adet olmadım ve biliyorsun mama ağırlıklı besliyorum..çok az emziriyorum gün içinde..aralığın 2 sinde de 6 ay dolucak doğum yapalı..emzirme ne kadar yoğunsa regl olma zamanı o kadar gecikirmiş. valla libidom tavan yapmıştı ama sonrası tam bir hayal kırıklığı oldu. hamilelikte de birlikte olmadık biz koca boşucak beni yakında valla. şimdi de annem babam evde babam hasta benim canım acıyo çocuk zırt pırt uyanıyo. yani ne zaman eski düzenimize gircez bilmiyorum. bir de çocuk büyüyünce de aynı odada zor olur. annem bakacak git başka odada yap ta olmaz. ama acı geçer işallah. en iyi haber regl olunca karnın iniyo mu ne güzel çünkü benim karnım da şiş çok fena.
doktor yanılıyormuş demek ki..bana doktor söylemişti emzirme azalınca regl daha erken olur die ama kural değil tabiki dedi.ama diğer doktorun aksine normal de yapsanız sezeryan de rahim bir darbe yiyor bir hamilelik geçirmişsiniz emzirmeden dolayı rahim kasılma yapıyor cinsellik zor olur dedi bana verdiği enson işe yarayan jel gleitgelen die bir jel içine sıkıyosun. çok canı yananlar denesin işe yarıyor. bizim ilk denememiz fiyaskoydu olamadı ama bu jel sayesinde olabildi ama zevk aldın mı derseniz hayyır. önceden yazarlardı hiç canım istemiyo die ben de de aynen öyle oldu canım istemiyo çünkü canım acıyo.
ya bir de nasıl yatıyorsun sıpalarla yanyana..çok deli yatarım uyurken ,Allah korusun ya..sanırım fazla kırpırdamadan yatmak lazım..benim için çok zor öyle yatmak(
flowercim,ben hala adet olmadım ve biliyorsun mama ağırlıklı besliyorum..çok az emziriyorum gün içinde..aralığın 2 sinde de 6 ay dolucak doğum yapalı..
kardeşim 1 sene emzirmiş,hele ilk 6 ay gram su ya da mama vermeden sırf anne sütü vermiş.2 aylıkken Arda 7 kilo civarıydı ama 3,5 aylıkken kardeşim adet görmeye başlamış..
yani yoğun emzirmeyle alakası yok adetin geç gelmesinin,kişiye göre değişiyor sanırım..
ek gıda derken de ek gıdaları şu an sadece tattırmak amacı ile veriyoruz..Henüz doyumluk değil tadımlık verdiklerimiz :)
insan kendini nasıl şartlandırırsa öyle olur bence
bizde cesaret edemedik yanımıza almaya doğduğu günden beri yalnız yatıyo
2 aylık olunca odasınıda ayırdık
ama hiç şikayetçi değilim :))
ya bir de nasıl yatıyorsun sıpalarla yanyana..çok deli yatarım uyurken ,Allah korusun ya..sanırım fazla kırpırdamadan yatmak lazım..benim için çok zor öyle yatmak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?