tisort olayini bir arkadasim daha soyledi bu gece deneyeyim bakalim.Bende oyle sabah karsi yanima aliyorum yanimda olunca uzun uyuyor ama butun gece yanima almaya korkuyorum.Birde alisirsa hep bizimle yatmak ister korkusu da var tabii, alisirlar mi acaba bu yaslarda.
Doymuyor olabilir canım..
Ben kızımı biberonla beslediğim için ne kadar içtiğini görebiliyorum..
Şimdiye kadar bir gecede 2 den fazla uyanıp, sütünü içipte uyumadığını görmedim..
En fazla 2 kere uyanır, sütünü içer ve uyur..
Gece 2.5 ta ve 5.5 ta uyanır sütünü içer, altını değiştiririm ve uyur..
Allaha şükür bir rahatsızlığını görmedim..
Hmmm bir de gazı olduğunda debelenir, rahatsız olur..
Babamız hemen kalkar, bacaklarını karnına doğru ittirir,
güzelce gazını çıkarttırır, tam bittiğinden emin olduğumuzda örteriz üzerini uyur...
merhaba kızlar..
kızım ve kocam uyudu bende bir bakayım dedim sizlere. malum bütün hafta giremedim..
çok feci grip oldum bu arada. mecbur antibiyotik kullanıyorum
ya ben anlamadım bu sitede herkesin sütü çoktu herkes emziriyodu bikaç kişi hariç ben o zamanlar mama verioum arada die üzülüyodum şimdi herkes sütüm az die ek gıdaya geçti ben daha hiçbişey vermiyorum sadece emziriyorum doktor sadece anne sütüyle bu kadar güzel kilo alan bebeği ek gıdaya geçirmek çok yanlış olur dedi benim bebeğim ayda 1 kg alıyor
benim oglum gece saatte bir en fazla 1.5 saatte bir uyanip 20dk 30dk emiyor memede uyuya kaliyor memeyi cekip yatagina koyuyorum 5 dk sonra aglamaya basliyor bazen 1 saat boyle ugrasiyoruz.Neden bu kadar sik uyanip neden bu kadar uzun emiyor acaba bilgisi olan var mi?
alışırrrrrrrrrr
gerçi bana kalsa bende yanımıza alcam ama eşim çok korkuyo ya gece uyurken çocuğun üstüne çıkarsak diye
o yüzden hiç almadık
merhaba kızlar..
kızım ve kocam uyudu bende bir bakayım dedim sizlere. malum bütün hafta giremedim..
çok feci grip oldum bu arada. mecbur antibiyotik kullanıyorum
Aman maşallah diyelim..benimki de doğduğundan beri ayda 1 kilo civarı alıyor şimdilik..
ama sen şuna takıldın da yanlış anlayarak canım:) burda herkes sütü az diye ek gıdaya geçmedi..
sütü, maşallah diyelim:) senin gibi bol olduğu halde ek gıdaya geçenler de var..ben ve birkaç kişi, yani süt azlığından değil herkes..
amaç sadece alıştırma/tatları deneme gibi birşey..
ayrıca yine yanlış anlaşılan bir mevzu varki sanki verdiğimiz ek gıdalarla bebekler tamamen doyuyor da saatlerce birşey yemiyor gibi algılanıyor.
şahsen ben en son dün verdiğim 1 kahve fincanından az kadar çorbadan hemen sonra, boğazı temizlensin:) diye üstüne yine emzirdim o da gayet iyi emdi..bugün ek olarak hiçbirşey vermedim.
yani şahsım adına ben doyumluk değil tadımlık ek gıdalar veriyorum doktorumuzun demesiyle.
bu ay sadece tatlara alışma dönemi bizim için...
yanlış anlama sakın..sen sanırım ek gıda konusunda bazı endişelerin var ondan ayrıntılı yazma gereği duydum..
canım o keyif yapıyor..30 dk emmemez ki.alışmış..5-10 dk sonra yatır yerine..
kızlar ben bişi sorcam yaa hep bebeklerde konuuyoz da . eşinizle cinsel hayatınız nasıl? biz 2 ay izmirdeydik ya. döndük geldik filan ilk cinsellik 3 buçuk ay civarında oldu kabustu yaa. o nasıl bir acı öyle. doktoru aradım jel verdi hiçbir işe yaramadı tekrar aradım başka bir jel verdi tekrar denedik daha iyiydi ama yine de kabus yani. doktor emzirmekten kaynaklandığını rahmin kendini kastığını söyledi. mutlaka bu jellerden kullanmak gerekli dedi. zaten fırsat yok. babam hasta annem babam evde. çocuk bizim odada. kocayla ayrılcaz bu gidişle uff.
ya hep ek gıda konuşuluyor da o yüzden şaşırıyorum neden veriyosunuz dediğimde sütüm az bebeğim az kilo alıyo filan dedi anneler. sen söylemiştin sadece tattırıyorum die.sanki sadece anne sütü veren sadece sanırım primera ve ben varmışız gibi. ben de dedim doktora 5. ayda enzından tatıralım deim hiç denemeyin ememyi bırakmasın dedi aman ne biliim yaa.bisürü para verip doktora gidiyoruz.nie her doktor ayrı şeyler söylüyo ki..
Aman maşallah diyelim..benimki de doğduğundan beri ayda 1 kilo civarı alıyor şimdilik..
ama sen şuna takıldın da yanlış anlayarak canım:) burda herkes sütü az diye ek gıdaya geçmedi..
sütü, maşallah diyelim:) senin gibi bol olduğu halde ek gıdaya geçenler de var..ben ve birkaç kişi, yani süt azlığından değil herkes..
amaç sadece alıştırma/tatları deneme gibi birşey..
tabii bazılarımız da tamamen doysun diye veriyor sütleri az diye baştan beri, onlar ayrı..ama herkes öyle değil ki..:)
ayrıca yine yanlış anlaşılan bir mevzu varki sanki verdiğimiz ek gıdalarla bebekler tamamen doyuyor da saatlerce birşey yemiyor gibi algılanıyor.
şahsen ben en son dün verdiğim 1 kahve fincanından az kadar çorbadan hemen sonra, boğazı temizlensin:) diye üstüne yine emzirdim o da gayet iyi emdi..bugün ek olarak hiçbirşey vermedim.
yani şahsım adına ben doyumluk değil tadımlık ek gıdalar veriyorum doktorumuzun demesiyle.
bu ay sadece tatlara alışma dönemi bizim için...
yanlış anlama sakın..sen sanırım ek gıda konusunda bazı endişelerin var ondan ayrıntılı yazma gereği duydum..
canım o keyif yapıyor..30 dk emmemez ki.alışmış..5-10 dk sonra yatır yerine..
geçmiş olsun ben agumentin kullanmıştım en az süte geçen antibiyotik oymuş.
Ay doğumdan sonra ilk yaptığımda da benim için bir kabustu..
Bir daha yapamam diye düşündüm... Ama zamanla oluveriyor işte..
Bir ara libidom tavan yapmıştı ne olduysa o zaman oldu... Bir anda normale döndüm.. Jel falan da kullanmadım,kullanmıyorum.. Ama gerekseydi kesin kullanırdım..
Herkeste farklı oluyor bu gibi durumlar..
Bu arada bayramda regl oldum.. Yaklaşık 13 ay sonra
regl olmanın tadına yeniden vardım..
Ama böyle çok kanamam olmadı..
2-3 tane pet ancak kirlendi tabi ona kirlenme denirse..
Bazıları çok yoğun oluyorlarmış ama benimki baya kesat geçti..
Bu arada kanamam az olsa da karnımdaki şişlik iniverdi..
Bir ara libidom tavan yapmıştı ne olduysa o zaman oldu... Bir anda normale döndüm.. Jel falan da kullanmadım,kullanmıyorum.. Ama gerekseydi kesin kullanırdım..
emzirme ne kadar yoğunsa regl olma zamanı o kadar gecikirmiş. valla libidom tavan yapmıştı ama sonrası tam bir hayal kırıklığı oldu. hamilelikte de birlikte olmadık biz koca boşucak beni yakında valla. şimdi de annem babam evde babam hasta benim canım acıyo çocuk zırt pırt uyanıyo. yani ne zaman eski düzenimize gircez bilmiyorum. bir de çocuk büyüyünce de aynı odada zor olur. annem bakacak git başka odada yap ta olmaz. ama acı geçer işallah. en iyi haber regl olunca karnın iniyo mu ne güzel çünkü benim karnım da şiş çok fena.
niye olmasın kız
değişik yerlerde birlikte olmak iyidir ilişkiye can verir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?