o manyak düşüncelerden bende de oluyor zaman zaman..bir kızım daha olsa diye içimden geçiyor arada..
ya oğlan olursa?
ben hamileliğin ilk günlerini,heyecanları özlüyorum sanki ara ara..hani kalp atışını,keseyi görme telaşını..ilk tekmeleri falan...
merhba.bende ağustos anneleri topiğindenim ama temmuzun sonunda doğurdum :)
ben oğlumu arada destekli şekilde oturtuyorum.sizler oturtuyor musunuz?oturmayıda çok seviyor.çevremde bazıları oturma çok küçük diyor ama araştırdımda eğer bebek oturabiliyorsa oturtmak daha faydalıymış.sizlerin fikri ne?
merhaba güzel anneler
ben kızım doğduğundan beri takılamıyorum artık buraya zaman zaman girip sadece birkaç sayfa okuyabiliyorum sadece
kızlar ben şimdilik sadece emziriyorum ek gıdaya başlamadım henüze siz su vermeye başladınız mı ben su da vermiyorum henüz
evet ben de özlüyorum heyecanla doktora koşmayı özlüyorum.maddi durumu yeterli olup yapmayanlara şaşırıyorum benim eşim iyi para kazansa hiç düşünmez yapardım yatılı bakıcı tutardım eve hatta 1 tane de ev işlerine yardımcı birisi gündüz gelip giden yani benim ayda 30 milyar kazanan arkadaşlarım var ama yapmıyolar 2.yi. herkesin canı tatlı. ama ben 2 çocuğum olsun istrerdim. bazen bu istek te amaan yap gitsin bi şekilde bakılıra dönüşüyo. geçen gün bi arkadaşım onun da durumu bizden iyi özel okula gönderemedikten sonra çocuk yapmanın manası yok dedi. ben sonra düşündüm acaba büyüdüğünde ona sorsan biz senin adına karar verdik seni özel okula göndermeseydik kardeş yapçaktık ama seni özel okula göndermeyi tercih ettik dese o iyi yapmışınız mı dicek yoksa bi kardeşim olsaydı keşke mi?
evet ben de özlüyorum heyecanla doktora koşmayı özlüyorum.maddi durumu yeterli olup yapmayanlara şaşırıyorum benim eşim iyi para kazansa hiç düşünmez yapardım yatılı bakıcı tutardım eve hatta 1 tane de ev işlerine yardımcı birisi gündüz gelip giden yani benim ayda 30 milyar kazanan arkadaşlarım var ama yapmıyolar 2.yi. herkesin canı tatlı. ama ben 2 çocuğum olsun istrerdim. bazen bu istek te amaan yap gitsin bi şekilde bakılıra dönüşüyo. geçen gün bi arkadaşım onun da durumu bizden iyi özel okula gönderemedikten sonra çocuk yapmanın manası yok dedi. ben sonra düşündüm acaba büyüdüğünde ona sorsan biz senin adına karar verdik seni özel okula göndermeseydik kardeş yapçaktık ama seni özel okula göndermeyi tercih ettik dese o iyi yapmışınız mı dicek yoksa bi kardeşim olsaydı keşke mi?
özel okula göndermek şart mı bilemiyorum ama sağladığı sosyal faaliyetler dışardaki kurslara gönderilerek de sağlanır diye düşünüyorum..
arkadaşının düşüncesine de katılmıyorum flowercim..herkesin imkanları özel okula göndermeye müsait değil..ne demek özel okula gönderemiceksek çocuk yapmanın anlamı yok ??
flowercım benim aklımda 2. çocuk fikri hiç yok ama düşüncelerimi yazayım.
biz 3 kardeşiz en büyükleri benim, kardeşlerimsiz bir hayat düşünemiyorum ama eğer olmasalardı varlıklarını da özlemezdim.
bu bence herkes için geçerli, yani seni özel okula gönderdik bu yüzden kardeşin yok desem ilkeye hiç yaşamadığı bir duyguyu özleyemez ki...
benim düşüncem bu...
sanırım çocuk konusunda insanları fikirleri değişiyor zaman zaman..kardeşim de 2. yi asla istemiyordu çünkü çok yaramaz ve çok hareketli ilk çocuğu..Ama şu an 16 haftalık hamilekızı olucak bu kez...
flowercım benim aklımda 2. çocuk fikri hiç yok ama düşüncelerimi yazayım.
biz 3 kardeşiz en büyükleri benim, kardeşlerimsiz bir hayat düşünemiyorum ama eğer olmasalardı varlıklarını da özlemezdim.
bu bence herkes için geçerli, yani seni özel okula gönderdik bu yüzden kardeşin yok desem ilkeye hiç yaşamadığı bir duyguyu özleyemez ki...
benim düşüncem bu...
flowersun ben senin için söylüyorum bu benim şahsi fikrim senin yaş 38 bence sen ilerde pişman olursun ve bebegin ilerde kardeşsizligin zorlugunu çekecek herzaman iç çekecek kardeşi olanlara benim bir kız arkadasım var tek çocuk ve hep bir kardeşi olmasını çok ister tüm ailenin gözü üstünde ve paylaşmayı bilmiyor yalnız doyumsuz.sen bir tane yapıp baktıysan bir tane daha yapıp bakarsın bence yaşını hiçççç geçirmeden zamanda geçmeden yap bir tane daha ben senin yerinde olsam hiççççççççççç vakit kaybetmeden ve düşünmeden ikinciyi yaparımmm.ayrıca sende çocuk sevgisi agır basıyor sen kaldırırsın arka arkaya bu psikolojiyi güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?