- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızlar bu gülücükler nereye gitmiş beğendim butonunu göremiyorum mesajların tarih ve saatlerini de göremiyorum birde sayfayı açık bırakınca bir süre sonra tekrar giriş yapmam gerekiyor herkes de böylemi((
kendi adına konuştu benim için özel okula gönderemiceksem çocuk yapmamın anlamı yok dedi. kendi ailesi kendi düşüncesi ama ben kararsızım istanbul dışında olsam hiç özel okula vermem biz manisada paşalar gibi okudujk devlet okulunda ama istanbulda devlet okullarından tırsıyorum biraz. gerçi biz belki de gideriz istanbuldan o zamana kadar.
bende istanbulda çoçuk okutmanın zor oldugunu düşünüyorum eşimle ilerde istanbul a yakın fakat istanbul dışı bir yer istriyorum
Sizi özledim,
ama bir aralar pek vaktim olmadı,
Bir arada ben tüm vaktimi oğlumla geçirmek istedim,
Çünkü artık çalışmaya başladım bugün itibariyle çalışan anneler kervanındayım ben de(
merhabalar
epeydir internete giremiyorum.
bayramda muğlaya gittik. eşimin ailesi orada yaşıyor.
giderken yolculuk kabus gibiydi. kızım hiç uyumadı.kucakta falan zor idare ettim.
gelirken daha iyiydi. ama hava değişiminden mi bilmiyorum dün akşamdan beri hapşuruyor. bugün biraz burnu aktı ve öksürdü.
doktora götürdüm. nezle başlangıcı olduğunu söyledi,damla verdi. inşallah ilerlemeden atlatırız.
benden haberler böyle.
bayramda epey gezdirdik.hava da çok sıcaktı oralarda. hatta eşim denize bile girdi!!
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum ayrıca.
bende oturtuyorum..kendisi istiyor oturmayı çokta mutlu oluyor..kendisi oturmaya çalışıyor yatırdığımdada..erken diyende ço..zararsız diyende..sanırım bebek kendi daha iyi biliyor acısa bir yeri istemezdi belkide..
Saol tatlım,
İlk saatler aklımda hep oğlum vardı,
Ama sonra sonra bana iyi geldiğini hissetmeye başladım,
Özlemişim,
Çocuklarda beni özlemiş,
Sevildiğini hissetmek güzel bir duygu,
Bir de çocuklara bakış açışım değişti kendi çocuğum olunca diyorum,
Daha bi sabırlıyım,
Daha bi şefkatliyim,
Keşke oğlumu da çantama atıp götürebilsem,
Öğrencilerim çok merak ediyorlar yaz gelince getiricem diye söz aldılar benden.
Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun canım,
Sanırım hepimiz bir ara kopmuşuz buralardan ben de yoktum uzun zamandır,
Geçmiş olsun Eda hanıma iyileşir hemen merak etme
biz de atlattık ama çabuk geçti,
Bence hastalanmaları iyi bağışıklıkları güçlenir,
elitimin oğlu 1 yaşına kadar hiç hastalık atlatmamış,
Şimdi 2 haftada bir hasta.
Arabayı sevmio mu sizinki neden öyle yapmış nazlı sultan?
ay ben burdan gitmeyi hiç istemiyorum, seviyorum ben istanbulu:))
ama şöyle 45-50 yaşlarına gelince ayvalık tarafında bir yer alıp 6 ay orda 6 ay burda yaşamak istiyorum, en fazla o kadar ayrılabilirim...
selam canım
özledim valla yaa,ne zamandır denk gelmedik.
hayırlı olsun işe başlamışsın. benim de son 3 haftam.
çok zor düşünmesi bile. alışıcaz artık napalım sağlık olsun
sen de üzme canını hiçbir şey için.süt moralle çok alakalı gerçekten.
rüzgarın daha annesinin sütlerine ihtiyacı var.
arabayı severdi Eda aslında ama hanfendinin sırtı yere gelince mızlamaya başlıyor artık. hep dik durup etrafı seyretme peşinde.
doktor burun tıkanıklığından dolayı soğuk hava buharını önerdi. internette biraz araştırdım da chicco nun iyonlu buhar makinesini önermişler genelde.
kararsız kaldım. sizin bilginiz var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?