- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
valla sağol iyi gaz verdin de ,buna annem bakacak 1 yaşına kadar. benim çalışmam lazım eşimin kazandığı parayla geçinemeyiz.yani ikisine bakacak bakıcı bulmam lazım o zaman. yaparsam mı pişman olurum yapmazsam mı bilemedim valla. istiyorum da cesaretim yok.çocuk sevgisi ağır basıyor o ayrı 2 çocuğum olsun isterdim hep ve fazla vaktim yok 1 sene içinde hamile kaldım kaldım sonrası daha da zorlaşır vazgeçerim zaten.
evet,kız olucakmış :)amaan çok sevindim yakışıklı yeğeninin kardeşi mi olcaak hem de kıız süper.
aynı fikirdeyim yasvibcim...ama olanak meselesi tabi herşey..sunuda unutmaa para herzaman kazanılır ama çocukkk ASLA
selam kızlar
evde temizlik var,heryer mis gibi oluyor..bayram dönüşü iyi oldu.
oğlumda hala mızıkçılık yapıyor.
bizde artk 4,5 aydan sonra elma ve armut pürelerine başlıycaz kısmetse,yutkunma işini becerirse eğer pirinçli sütlü mamalara geçicez...
nohut yemeği yapmaya çalışıyorum bir yandan..pilav da akşam gelince babamızdan...
kolay gelsin, benim annem-kız kardeşim bayramda yaptılar saolsunlar temizliğimi...
zaten bayram bana yaradı,
her sabah 6da aldılar ilkeyi ben uyudum:))
babam arabasını bana tahsis etti ilkeyi bırakıp bırakıp gezdik kocamla iyi geldi valla aylardan sonra...
bizim de yarın kontrolümüz var geçen sefer başlatırız ek gıdalara yavaş yavaş demişti heralde meyve yoğurt falan verir bu sefer.
4. ay aşılarını yaptıranlara soruyorum, ağrı, huysuzluk falan oldu mu?
yarın çıkmışken onu da yaptırayım diyorum...
afiyet olsun,eline sağlık canım ...:)almina bende akşama et kavuracagım bayramda ağzıma et koymadım ilk kez bugün yiyecegiz allah kısmet ederse.kayınvalideme sinirlendim inat ettim yemedimde etini
bende de nohut pilav var bugün..
kolay gelsin, benim annem-kız kardeşim bayramda yaptılar saolsunlar temizliğimi...
zaten bayram bana yaradı,
her sabah 6da aldılar ilkeyi ben uyudum:))
babam arabasını bana tahsis etti ilkeyi bırakıp bırakıp gezdik kocamla iyi geldi valla aylardan sonra...
bizim de yarın kontrolümüz var geçen sefer başlatırız ek gıdalara yavaş yavaş demişti heralde meyve yoğurt falan verir bu sefer.
4. ay aşılarını yaptıranlara soruyorum, ağrı, huysuzluk falan oldu mu?
yarın çıkmışken onu da yaptırayım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?