geçmişi okumadım
nesi var zeynebin
geçmiş olsun
bugün ağlamaktan katıldı canım. nefessiz kalınca kollarımda bende panik oldum tabi. şu an iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi okumadım
nesi var zeynebin
geçmiş olsun
peki bu katılma olayının nefessiz kalmalarının bi zararı var mı?
Gokcekcım bızımkı de cok katılıyordu oncelerı sımdı azaldı ama dıkkkat et ozellıkle sınırlendıklerı zaman yapıyorlar hani sen dedın ya koltuga koydum o an ona sınırlenmıs bıle olabılır ..
Canım ben bızımkı oyle olurken cok arastırmıstım ve bı yerde okumustum hani katılıyor nefes bıle almıyor ya o anda tekrar nefes alması ıcın alnına hafıfce vuracaksın ozaman duzelıyır aklında olsun ..
çınar ın dişi ile ilgili mesajlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar,bir türlü yazamadım..şu anda da kucağımda...sonbaharcım,bahar için çok sevindim,maşallah![]()
geçmiş olsunbugün ağlamaktan katıldı canım. nefessiz kalınca kollarımda bende panik oldum tabi. şu an iyisağol..
geçmiş olsun
bu olay barıştada var ama sadece ben olmadığımda yapıyormuş
o yüzden artık yarım saatlik bile bırakamıyorum hep yanındayım
ama bu nefessiz kalması ona zarar verir mi bilmiyom yarın kontrolde dr a sorcam
bu arada alminabebginin dişi için gözün aydınsonbahar sanada kızın için maşşlhh sen merak etme o daha çok degişir ve uslulaşır annesi gökçek sanada geçmiş olsun merak etme sende benim kızımda sinirlenin ce hırs yapıyor kendini kas katı kesiyor kıpkırmızı bir surat hiç bişey olmaz sen panik yapma hemen kucagına al onu sakinleştir o an.
kızlar bebıste cok az konak kaldı tamamen gecsın dıye sacını kessek olur mu sac kesılır mı bu aylarda ascaba
kızlar bebıste cok az konak kaldı tamamen gecsın dıye sacını kessek olur mu sac kesılır mı bu aylarda ascaba
ne kadar sürdüğünü ben bilemiyorum ama ne zaman çocuğu bıraktıysam aradılar gel al diye ve hep kıpkırmızı buldum
kendisini kastığını nefes falan almadığını söylediler
diş buğdayı olayını da ilk defa kk de duydum,bizde öyle bir adet yok..nasıl yapılıyor,nedir anlatırmısınız ???
konağın tek tedavisi sık yıkamak diye biliyorum..