• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Gokcekcım bızımkı de cok katılıyordu oncelerı sımdı azaldı ama dıkkkat et ozellıkle sınırlendıklerı zaman yapıyorlar hani sen dedın ya koltuga koydum o an ona sınırlenmıs bıle olabılır ..

kesinlikle ondan kucağımdan yatırınca arada çok ağladığı oluyor. bende her zamankinden samıştım :)
bi baktımki kıpkırmızı öylece kaldı. aman agresif kızım benim :)

çınar ın dişi ile ilgili mesajlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar,bir türlü yazamadım..şu anda da kucağımda...sonbaharcım,bahar için çok sevindim,maşallah :nazar:

ben yazamamıştım :)
hayırlı olsun dişiniz. dama atarlarmış eskiden niye bilmiyorum ama :61: bizdede diş buğdayı yapılır. bende yapcam inş...

bugün ağlamaktan katıldı canım. nefessiz kalınca kollarımda bende panik oldum tabi. şu an iyi :nazar: sağol..
geçmiş olsun
bu olay barıştada var ama sadece ben olmadığımda yapıyormuş
o yüzden artık yarım saatlik bile bırakamıyorum hep yanındayım
ama bu nefessiz kalması ona zarar verir mi bilmiyom yarın kontrolde dr a sorcam

bu arada alminabebginin dişi için gözün aydınsonbahar sanada kızın için maşşlhh sen merak etme o daha çok degişir ve uslulaşır annesi gökçek sanada geçmiş olsun merak etme sende benim kızımda sinirlenin ce hırs yapıyor kendini kas katı kesiyor kıpkırmızı bir surat hiç bişey olmaz sen panik yapma hemen kucagına al onu sakinleştir o an.

geçmiş olsun
bu olay barıştada var ama sadece ben olmadığımda yapıyormuş
o yüzden artık yarım saatlik bile bırakamıyorum hep yanındayım
ama bu nefessiz kalması ona zarar verir mi bilmiyom yarın kontrolde dr a sorcam

nette demir eksikliğinden katılma nöbeti olabilir diyor hep, ne alaka çözemedim. ferrum verin falan yazıyor.
çok sık olursa tabiki dr.a sormak lazım, nörolojikmi bakarlar.. ama 6.aydan önceki bebeklerde katılma tepki içinmiş. istediğinin olmaması, kızması gibi. bende gidince soracağım, böyle böyle oldu diye. sende sor bakalım ne diyecek.. sonuçta o an oksijensiz kalınıyor. o yüzden kendine gelince hava aldırmak lazımmış. her bişeyide nette okur oldum ansiklopedi gibi, çok unutkan oldum bundanmmı acaba :)) anestezi aldın sen ameliyatlısın diyorlar..

bu arada alminabebginin dişi için gözün aydınsonbahar sanada kızın için maşşlhh sen merak etme o daha çok degişir ve uslulaşır annesi gökçek sanada geçmiş olsun merak etme sende benim kızımda sinirlenin ce hırs yapıyor kendini kas katı kesiyor kıpkırmızı bir surat hiç bişey olmaz sen panik yapma hemen kucagına al onu sakinleştir o an.

sağol canım soğukkanlı olmaya çalışırım artık..

kızlar bebıste cok az konak kaldı tamamen gecsın dıye sacını kessek olur mu sac kesılır mı bu aylarda ascaba

ne kadar sürdüğünü ben bilemiyorum ama ne zaman çocuğu bıraktıysam aradılar gel al diye ve hep kıpkırmızı buldum
kendisini kastığını nefes falan almadığını söylediler

diş buğdayı olayını da ilk defa kk de duydum,bizde öyle bir adet yok..nasıl yapılıyor,nedir anlatırmısınız ???

diş buğdayı olayını da ilk defa kk de duydum,bizde öyle bir adet yok..nasıl yapılıyor,nedir anlatırmısınız ???

doğum günü kutlaması gibi düşün :))
buğdaydan lapa yapılıyor
kekler börekler falan
gelenler hediyelerini getiriyo
her iş kolunu temsil eden eşyalar (kepçe=aşçı makas=terzi vb...) çember şeklinde diziliyo ve çocuk ortasına konuyo çocuk hangisine giderse ilerde o işi yapıyo
eğer karıştırmadıysam böyle bişeydi diş buğdayı

Back
X