• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

sınırlenmıstır kesın o zaman oluyor cunku

her bırakmamda sinirleniyo demekki velet
bende korkuyorum artık bırakmaya
nefessiz kalıyo diyorlar
ya boğulursa yada oksijensizlikten zeka geriliği falan olursa inme inerse ?
çok mu abartıyom acaba

aman insallah bı an once gecer valla kesmeye kıyamıyorum
ben bizimkini kestirmek istiyom çok severim kel bebekleri zaten doğru düzgün saç kalmadı kafasında ama
bıngıldak kapanmadığı için kestirmiyom
bıngıldak kapanıncada büyümüş olcak :((

Yok cnm allah korusun hıc bısey olmaz onların cıgerlerı suan da bızımkınden bıle kuvvetlı merak etme . Ben de tatıldeyken sırd bu yuzden denızden kosa kosa eve donmustum bısey olmuycagını bılıyorum ama bakan ıcın korkutucu bı durum hanı nolluyo demesınler :54:

geldm ben nasılsınz kızlar?

almina canım hayırlı olsun ilk inciniz çımış:):nazar:

ben bizimkini kestirmek istiyom çok severim kel bebekleri zaten doğru düzgün saç kalmadı kafasında ama
bıngıldak kapanmadığı için kestirmiyom
bıngıldak kapanıncada büyümüş olcak :((

Esımde tutturdu makınayla kesıcem dıye.. bıngıldak olayını ben de okudum nette kapanmadan kesılmıyor dıyordu ama ben doktora sorucam bı dahakı gıdısımde : ))

Esımde tutturdu makınayla kesıcem dıye.. bıngıldak olayını ben de okudum nette kapanmadan kesılmıyor dıyordu ama ben doktora sorucam bı dahakı gıdısımde : ))
büyüdüğünde kestirmem
şuanki kafa şekli surat yapıyo kel olmak için mükemmel :))
kkgm nin gelmesiyle gitmesi bir oldu :((

burdayım kız.nöbet gecesi bu gece.ben de çocukları uyutup sizlere bi bakmak istedim...

yarın aşımız var bizim yaaa inş kızım çok etkilenmez.:50:

ya toptan alıntı yapmakta zahmetli olmuş
tekrar geri dönüp silmek lazım yoksa her yorumda alıntılar çıkıyo
çok sinir bozucu

burdayım kız.nöbet gecesi bu gece.ben de çocukları uyutup sizlere bi bakmak istedim...

yarın aşımız var bizim yaaa inş kızım çok etkilenmez.:50:

şimdiden geçmiş olsun
geçen ay barışı etkilemişti aşı ve fitil vermiştim
sonrası rahat geçti doğal olarak :))

enem konam yeni girdim siteye ben bugün ama pek inceleme fırsatım olmadı anasayfayı falan.direk buraya daldım...
alışmak zaman alacak sanırm çok garip geldi sitenin bu hali bana:31:

almina hep kustu bu gün :(( aynı mamayı çınar a veriyorum sorun yok,almina hanım pek nazlı,pek narin ...

enem konam yeni girdim siteye ben bugün ama pek inceleme fırsatım olmadı anasayfayı falan.direk buraya daldım...
alışmak zaman alacak sanırm çok garip geldi sitenin bu hali bana:31:
ana sayfamı o ne ki
ben hiç kullanmıyom o dediğini :))

almina hep kustu bu gün :(( aynı mamayı çınar a veriyorum sorun yok,almina hanım pek nazlı,pek narin ...

ee kız demek naz demek
kız anasıyım diye ilerde göğsünü gere gere gezicen :))

kıyamam ben onaaaa:)
kızlar pek nazlı oluyorlar.bizim küçük hanım da pek nazlıydı bugün.tektim de oğlanla ikisi çok yordular beni...

geçen ay vermiştim gitmedeen bi sorun yaşamadık ama yarın nasıl olur bilmiyorum.gitmeden arayayım olmazsa dru...

Back
X