günaydın herkese:)
alminaya noolmuş ban mı anlamadım:26:
gökçe bizdeki diş buğdayıtatlı değil tuzlu birşey oluyo, buğday nohut fasülye haşlanıyo üstüne de çedene diye birşey var o kavrulup dökülüyo.
burda diş şeklinde kurabiyeler falan yapıp dağıtıyolarmış.
çok şeker ben de yapıcam:)
hımm onu görmedim ne olduki acababütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum ben de...
çok kutsal bir meslek
gökçecim almina bebek mamayı beğenmemiş kusmuş onu anladım da alminaçınar banlanmış galiba kapsama alanı dışında yazıyo rutbe alanında
Günaydın herkese,oğlan uyandı benimse çok uykum var
konak benim oğlumda da çıktı 1 çorba kaşıgı zeytinyağına 1 tatlı kaşıgı karbonat katıp pamukla kafasına yedirdim 40 dk. sonra banyoya girdim yıkadım ve çıkınca bebe fırcasıyla bi güzel o ölü deri çıkana kadar taradım mis gibi oldu cnm 1 gün sürdü yani..doktorda tek başına zeytinyqğı bazen yeterli olmayabiliyor iyi yapmmııssın karbonata dedi...soran arkadasım kimdi hatırlamıyorumm ,aklında olsun..
gidiyimde biraz daha yatıyım..
Bugün istanbul çok rüzgarlı..
oğlanı doktorun tavsiyesi üzerine rüzgarlıgını bebe arabasına giydirip sitede 1 saat geziyim dedim.
Rüzgarlıga gıcık oldu katılma nöbeti geçirdi ...5 dk.ağladı sonra uyuyakaldı ama 25 dk.gezdirdim çünkü ben dondum çok rüzgar vardı..Ama bu rüzgarlık müthiş birşeymiş yaa bayıldım vallaa...ben donarken elimi içeri sokup oğlanın eline yüzüne baktım gayet sıcak,arabanın da içi sıcacık ,alışsaa süper olur..Gerçekten doktorun dediği gibi bana çok iyi geldi..ben hemen çıkartıp hasta etcem diye hemen sokuyordum eve..şimdi bide uyudu rahat rahat gezdim,çok iyi oldu..
cnm rüzgarlığı nerden aldın sen bende alim yaa
maşallah canım içimi rahatlattın ayrıca 5 aylık 8 kilo dedin maşallah fıstığa normal demiş dr iyi benim oğlan da 7400 olmuş buğun ama daha 4.5 aylık inşallah 5 olana kadar 8 kilo olur meğerse benim yavrum aç kalıyomuş mamaya başladık emzirmek için mama vermiyorduk başladık şimdi kavanoz mamalarından da veriyorum ben...kızlar merhabalarr..ben geldim...bu sabah kızımın doktor kontrolü vardı anca geldim işe...
Herşey yolundaymış çok şükür...kızım 8 kilo olmuş boyuda 65 cm.miş..çok iyi gidiyor dedi doktorumuz ek gıdalara başlayabiliriz dedi.çilek,süt ve bal dışında herşeyden verebilirsin dedi..şimdilik yoğurt ve meyve püreleri ile başlayalım dedi...geceleri uyku düzenimiz bozuldu diye doktorumuza söyledim.oda gece yatmadan ilk önce emzir sonrada biraz pirinç unu yedir yedi..daha tok tutar dedi..birde öyle denicez bakalım...
Kızlar merhabalarr..Ben geldim...Bu sabah kızımın doktor kontrolü vardı anca geldim işe...
herşey yolundaymış çok şükür...Kızım 8 kilo olmuş boyuda 65 cm.miş..Çok iyi gidiyor dedi doktorumuz ek gıdalara başlayabiliriz dedi.Çilek,süt ve bal dışında herşeyden verebilirsin dedi..Şimdilik yoğurt ve meyve püreleri ile başlayalım dedi...Geceleri uyku düzenimiz bozuldu diye doktorumuza söyledim.Oda gece yatmadan ilk önce emzir sonrada biraz pirinç unu yedir yedi..Daha tok tutar dedi..Birde öyle denicez bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?