2010 Temmuz Anneleri : )

babamız izindeydi uzunca bi süre giremedik.abimz gripti ecrine de geçti böylece düzeldiler ben hasta oldum.tam toparlandık derken bakalım yarım aşımz umarım hasta olmaz tekrardan...

Geçmiş olsun cnm bız genelde asılardan sonra verıyoruz fıtılı ama sen bılırsın tabı senın dr once mı verdıyor acaba ? Bızımkı asılardan sonra bol bıl uyuyor yavru kusum .

çok teşk ederm cnm.geçen ay ver de gel demişti.bakalım yarın arar sorarım ona göre hareket ederim.umarım herşey yolunda gider...

babamız izindeydi uzunca bi süre giremedik.abimz gripti ecrine de geçti böylece düzeldiler ben hasta oldum.tam toparlandık derken bakalım yarım aşımz umarım hasta olmaz tekrardan...
grip olunca yaptığınız özel bişey varmı ilaç vermek dışında
sıcak mı tutuyonuz daha kalın mı giydiriyonuz vs..
barışta grip oluyorda (

antibotik kullandık biz.bi de ıhlamur falan verdim.ilaçlarla toparlandı kuzucum allahtan çok çekmeden...

antibotik kullandık biz.bi de ıhlamur falan verdim.ilaçlarla toparlandı kuzucum allahtan çok çekmeden...

bizde sabaha doktordayız
inşallah çok ilerlemez şuan için yeni başlangıç çok sık olmasada ara ara öksürüyo
ortam değiştikçe burnu akıyo (
neyse bende yatim sabah erken kalkcam
size iyi sohbetler

çok geçmiş olsun cnm...
ben de yataym sabah erken gidicez.herkese ii gecelerr...

nabersiniz..kızım uyudu acık bakayım size dedim..bu gece boş kalmış buralar..
gerçi beni de uyku bastırdı.

Günaydın herkese,oğlan uyandı benimse çok uykum var
konak benim oğlumda da çıktı 1 çorba kaşıgı zeytinyağına 1 tatlı kaşıgı karbonat katıp pamukla kafasına yedirdim 40 dk. sonra banyoya girdim yıkadım ve çıkınca bebe fırcasıyla bi güzel o ölü deri çıkana kadar taradım mis gibi oldu cnm 1 gün sürdü yani..doktorda tek başına zeytinyqğı bazen yeterli olmayabiliyor iyi yapmmııssın karbonata dedi...soran arkadasım kimdi hatırlamıyorumm ,aklında olsun..
gidiyimde biraz daha yatıyım..

diş buğdayı olayını da ilk defa kk de duydum,bizde öyle bir adet yok..nasıl yapılıyor,nedir anlatırmısınız ???

buğdaydan bir tatlı yapılıyor, nar,ceviz falan koyulur. diş buğdayında o ikram edilir. tabi gün gibi bi sürü çeşit yapılıyor, artık diş buğdayı partisi deniyormuş :)
sonra bebiş yere konulur, önüne ayna,kitap,makas gibi şeyler bırakılır. hangisini seçerse mesleği ona benzetilir.ayna alırsa süslü, makas alırsa terzi gibi.. aslında saçma bişey her zaman çocuk parlak olan ayna gibi birşeyi seçer.sanki bilinçlimi yapıyor :) maksat bir araya gelmek işte. benim için en azından.. bi de doğum gününde olduğu gibi hediye alınır bebeğe.öyle arkadaşlarla,teyzoşlarla toplanırız diye yaparım büyük ihtimal..

Son düzenleme:
günaydın herkese:)
alminaya noolmuş ban mı anlamadım:26:
gökçe bizdeki diş buğdayıtatlı değil tuzlu birşey oluyo, buğday nohut fasülye haşlanıyo üstüne de çedene diye birşey var o kavrulup dökülüyo.
burda diş şeklinde kurabiyeler falan yapıp dağıtıyolarmış.
çok şeker ben de yapıcam:)

Saol canım teşekkür ederim,kızına maşallah.
meraba kızlar bugün sıkıntılıyım babamı hastaneye yatırdılar annem de başında biz oğluşla yanlızız biraz morale ihtiyacım var
Geçmiş olsun güzelim,Allah şifalar versin.

Üzüldüm valla,Rabbim yardımcınız oolsun.

Helal olsun hem bebek hem araba süper kadın seni,
yıkıyoruz cok artık canım ..oglusumu sıkıyormusum ben yıkarken buunu farketıgım ve rahat tuttugumdan berı cok rahat yıkanıyor .. saf zeytın yagı surup tarıyoruz sonra yıkıyoruz .
Yıkamadan önce zeytinyağ sür beklet,
banyo yaptırmadan ince tarakla tara,
yıka
hemen geçiyor
Rüzgarınki bakıcımızın bu önerisi sayesinde 1 defada geçti,
geçene kadar tekrarla.

Günaydın hatunlar,
Az sonra işim bitiyor,
eve gidiyorum oğluma kavuşucam,
Ama bakıcıyı göndermiyecem,
işim var işim çooook.

bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmen günlerini kutluyorrummm ....
ne şanslısınızki bence en kutsal mesleği yapıorsunuzz...

grip olunca yaptığınız özel bişey varmı ilaç vermek dışında
sıcak mı tutuyonuz daha kalın mı giydiriyonuz vs..
barışta grip oluyorda (

ben genelde ılık yapıyorum ortamı ve bol su içir rezenede iyi geliyor canım bu arada herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…