2010 Temmuz Anneleri : )

Canım senin bebişede maaşallah iyi gidiyor...Doktorum bir kız çocuğunun 1 yaşına gelince biz 9 kilo olmasını bekleriz dedi..Oyüzden çok iyisiniz hemde erken doğmanıza rağmen dedi.Kıyamam ben ona ohh şimdi doyuyor desene...Öyle öyle büyücekler annesi işte...

Slm kızlar..Forum değişeli ilk defa yazıyorum.Çok yavaş olduğundan sinir olup girmediydim umarım herkes iyidir.Bizimde aşımız oldu pazartesi günü, oğlum 8750 gr boyuda 68 cm olmuş maşallah tosunuma tabiki...

Bu arada öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun..Allah çocuklarımızla uğraşabilmeleri için bol sabır ve sağlık versin inşallah..

doğru valla ama işte annelik her daim 'yi yawrum yi' pozisyonundayız normal de olsa bize hep zayıf geliyo galiba...sen söyleyince aklıma geldi bana da dr bebek doğdugu kilonun 2 katına ulaşmalı 6 aylıkken demişti efe 3300 doğdu 2 katı 6600 eder ki aslında baya iyiymiş o zaman

ooooh maşallah tosuncuğa doüum kilosu kaçtıki annesi...boyu bizimkinin de 67 olmuş ama kilo eymenden az...

Selam canım hoşgeldinn..Oyy maaşallah oğluşuna neyle besliyorsun canım oğluşunu...

Evet aynen bizede sağlıkocağındaki doktorumuz söylemişti aynı şeyi..Çok şükür iyiler sağlıklı olsunlar yeterki.Ama dediğin gibi annelik işte

aldıgın araba üstüne örtülen herçeşit bebek arabası için geçerlimi canım

maşalah canım çok güzel

oyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim kavanoz maması hangisi oluyor ben kullanmıyorum da

allah nazarlardan saklasın onu maşllah

off yaaa sabahtan beri yeni uyudu delirtti beni.
mız mız mız mık mık mıkkk ne anakucağında duruyor ne kucağımda..
ancak kucağımda ev içinde gezdirirsen iyi..oldu gazozzz

eller hep ağzında salyalıı.

kollarım koptu..
aaaa uyandııııııı olamazzzzz

damakları kaşınıyor heralde yavrum calpol versene rahateder en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…