- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
slm kızlar bizde pzrtsi doktorA gittik kızım çok kusuyordu tahlil verdik idrar yolu enfeksıyonu olmus 7000 kilo 62 cm maasallah
selam kızlar.bugün kötü bir olay yaşadım.akşam üstü eşimin eve gelmesine 1 saat kala kızım uyudu.ben kendimi devamlı halsiz hissediyorum.bebek uyuyunca bende uzandım.yanımda anadizinde uyuyor bende koltuga yatmışım anında uyumuşum.normalde bebek aglamadan mıkırdandı kalkarım.eşim gelmiş zile basmış saatlerce duymamışım.kapıyı tekmelemiş içerdede bebegin aglamaları eşim çok korkmuş.çilingir çağırmış gidip bende hala tık yok.neyse ben uyandım ama uyumak öyle olamaz ya.kızım ağlamış dedim.normalde bebek ağlıyor diye uyanırım.aldım kucama sustu.kafası ter içinde hatta niye terlemiş falan dedim içimden.o kadar agladıgını bile anlamadım.eşim geç kalmış gibi geldi nerde bu dedim.baktım içeriye insanlar doluştu.aptal gibi oldum korktum.uyuyomuş falan diyolar.alt komşu üst komşu kocaları.eşimde yukardan balkondan girmeye çalışıyormuş.insanları birden anahtarsız girdiklerini görünce iyce kokrtum.bana bişiler diyolar anlamıyorum bile.gittiler onlar saatlerce agladım.eşim dedi çok krktum bebek çok aglıyordu dedi.bana bişi oldu snamış.>>>Rabbim kimseye yaşatmasın hala kötüyüm.o kadar korktum ki o insanlar kızımın aglamış olması.beynim firardamı ne
selam kızlar.bugün kötü bir olay yaşadım.akşam üstü eşimin eve gelmesine 1 saat kala kızım uyudu.ben kendimi devamlı halsiz hissediyorum.bebek uyuyunca bende uzandım.yanımda anadizinde uyuyor bende koltuga yatmışım anında uyumuşum.normalde bebek aglamadan mıkırdandı kalkarım.eşim gelmiş zile basmış saatlerce duymamışım.kapıyı tekmelemiş içerdede bebegin aglamaları eşim çok korkmuş.çilingir çağırmış gidip bende hala tık yok.neyse ben uyandım ama uyumak öyle olamaz ya.kızım ağlamış dedim.normalde bebek ağlıyor diye uyanırım.aldım kucama sustu.kafası ter içinde hatta niye terlemiş falan dedim içimden.o kadar agladıgını bile anlamadım.eşim geç kalmış gibi geldi nerde bu dedim.baktım içeriye insanlar doluştu.aptal gibi oldum korktum.uyuyomuş falan diyolar.alt komşu üst komşu kocaları.eşimde yukardan balkondan girmeye çalışıyormuş.insanları birden anahtarsız girdiklerini görünce iyce kokrtum.bana bişiler diyolar anlamıyorum bile.gittiler onlar saatlerce agladım.eşim dedi çok krktum bebek çok aglıyordu dedi.bana bişi oldu snamış.>>>Rabbim kimseye yaşatmasın hala kötüyüm.o kadar korktum ki o insanlar kızımın aglamış olması.beynim firardamı ne
kızlar merhaba uzun süredir siteye giremedim nasılsınız.
bu arada bebeğiniz ağlarken nefessiz kalırsa o anda yüzüne üfleyin hemen kendine geliyor bana da hemşire söylemişti.
eşim heryeri ayaga kaldırmış arayan arayana.
Kafa kalmadı ama gercekten ben de bugun burdan da okudum dedım ben de cıkayım dısarıya bıraz hava alayım .
Bebek te durmuyordu barı ona da degısıklık olur dedım . Bebek arabası arabanın arkasında duruyor arabanın anahtarını da aldım ındım .
Bıraz gezdık dolastık marketten alısverıs yaptık .1 saat fılan takılmısız dısarda bebek arabasıyla.
Sonra dönduk bebegı araba koltuguna koydum bagaja da bebek arabasını koyucam sonra kucagımda bebek eve donucez guyya .
Bebek arabasını kapatamadım : )))
Orasına basıyorum burasına olmuyor gııcık oldum . Bıde otoparktayım zaten mıllet meraklı sımdı dedım bunlar benı ızlıyordur bu sefer elım ayagım ıyıce karıstı .
Bulamadım yerını .
Ben de apartmana bır bayanın yardımıyla gırdım . Gırıste bıraktım bebek arabasını cıktım kucagımda cocukla . Sonra onu mecburen yalnz bıraktım gerı ındım .
Allahtan o anda bı bayan cıktı karsıma yardım ıstedım kadın bır ıkı denemede kapatıverdı . Ben de sırtlandım 3. kata yaya cıktım : ))
Bu arada esımı de aramıstım tabı :2: ılla gel dıye gelemem deyıp kapattı ısteyım dıe .
Cok gıcık oldum artık unutmam bı daha kapatmasını
simote ben başka bir topicte ferro senolun bebeklerde başlangıçta kabızlık yaptığını , kakayı koyulaştırdığını ve bazende yemyeşil yaptığını okudum bunlarla karşılaşırsan korkma olurmu aklında bulunsun.Herkese selam..Bizde bugün doktora gittik aşılarımızı olduk.Yavrum doktoru artık tanıyor doktor muayene için yatırınca çığlığı bir basıyor aman Allah..
Doktorumuz demir ilacı da verdi Ferro Sanol aklıma takıldı oğlumun ağlamasından soramadım.Tahlil yaptırmadan verdi.10 gün sonra başla dedi..
Kullanan varmı arkadaşlar..Bu arada ek gıdaya geçmeyelim dedi.Acele etmeyin yedirmekten bıkacaksınız emzirmenin tadını çıkarın dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?