2010 Temmuz Anneleri : )

laylaylom çokk geçmiş olsun canım
kızlar demir ilacı hepiniz ferro sanol mu kullanıyorsunuz?
bizim dr farklı bişey verdi de

Aynen bende oturmaya basladıktan sonra bastonlardan ıstıyorum zaten bunlar bagajda cok yer kaplıyor .. O kanguruları ıse hıc kullanmadım evde denedım ama dısarda aglarsa nasıl cıkarıcam dıye korktum

selam kızlar

bugün fena yoruldum sabah altıdan beri ayaktayım

artık ek gıdalara başladık mutfaktan çıkamıyorum kuzey uyuduğundada da sütümü manuel pompa ile sağmaya çalışıyorum sonra bir posta syedirmeye çalışıyorum

ve şu an beynim yerinden çıkacak gibi kafam ağrıyor

canım sanırım sen 3 aylık iğnelerden kullanmak istiyodun korunma için.
Yan etkileri çokmuş demişlerdi ben araştırmıştım biara
iyice araştırdın mı sen?

ewet cnm araştırdım çok menun kalanda war bi o kadar da şikayet war..
O yüzden kullanan warsa bi sormak istedim ..

Sorun o diiil zaten hani bazı yazdıklarm gözden kaçmış olabilir o an bebek ağlamış olabilir aynı şey benimde başıma geliyo fakat süreklimi aynı şey olur bu topikte sohbet etmeyi çok sewerdim eskiden şimdi hoşuma gitmemeye başladı yaa

canım yanlış hatırlamıyorsam sen kendi sütümden pirinç unlu mama yapcam diyordun
karıştırmıyorumdur umarım
nasıl yapıyosun?

canım sanırım sen 3 aylık iğnelerden kullanmak istiyodun korunma için.
yan etkileri çokmuş demişlerdi ben araştırmıştım biara
iyice araştırdın mı sen?

ben hiç yaptırmadım ama çok yoğun bir sıvı olduğunu vücuda zor iletildiğini birde yüzdeki tüylerde artış olduğunu duymuştum. ama sadece duydum. kişiden kişiye farklılık gösteriyordur muhakkak.

sağol canım kapıda olsalar iyi direk oturma odamdaydılar.şok oldum

geçmiş olsun canım çok yorulmuşsun tabi ayların verdiği yorgunluk. allah yardımcımız olsun.

laylaylom çokk geçmiş olsun canım
kızlar demir ilacı hepiniz ferro sanol mu kullanıyorsunuz?
bizim dr farklı bişey verdi de

kızlar hepinize çok çok tşk ediyorum.Allah beterlerinden korusun.eşim diyo artık yedek anahtar alcam sana güven olmaz diyo:))

3 aylık iğneler hakkında hiç bilgim yok benim..

hg yasmin ne sordun ben hiç okumadım geçmişi anca1-2 sayfa geriye gidiyorum

hb cnmm
yyok cnm ya bugün lük bişii diil sadece sinir oldum artık biri selam werse herkes slmı bile alıyo giriyorum kimsenin yazdığı yok moralim bozuldu kırıldım yani cnmm yaa

yaa oğlum zaten 3 güne bir anca yapıyo kakasını hatta bazen ben yaptırtırıyorumm..ayy kafama takıldı başka kullanan yokmu arkidişler..

yasmin çok fazla bilgim yok o yüzden yazmadım.emziriyorsan hiç kullanma derim.kendiniz korunun bence.sonucta olcagı varsa ben hapla hamile kalanda biliyorum spirallede.en iyisi kendi korunmanız... emzirme döneminden sonra araştır korunnma yöntemlerini bence.bide kpss girceksin heralde şimdiden başarılar diliyorum canım

3 gündür çalışıyorum Çalışan anneler kervanına katıldım neredeyse 5 aydan sonra.Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.3. sınıf okutuyorum 10 öğrencim var.Ama oğlumdan ayrı kalmak çok zor geliyor.Ablam bakıyor içim rahat çok şükür.Ne rahatmışım evdeyken oğlumla her an birlikteydim ne güzel.

bebeğini mama ile besleyen arkadaşlar günde ne kadar mama veriyorsunuz

canım her bebekde değişiyor sanırım.almila mesela 150 bazen 120 bazen 180 içtigini yazmıştı.benim kızım bu zaman kadar 120 hiç içmedi bir anda.ben 90 cc veriyorum 2 saat aralıklar yada 3 saat bazende kendim emziriyorum oda 30 cc olsa en fazla 120 içmiş olur

ne sordun canım..????
valla ara ara giriyorum kaçırmışızdır..
-----------------------------------
bahsettiğim bebek arabaları şundan..açıp kapaması çok basitmiş..

ben kullandım o araban süper rahat oluyo bazı alışweriş merkezlerinde weriolar kullanım için çok iii
bebeğini mama ile besleyen arkadaşlar günde ne kadar mama veriyorsunuz
ne maması pirinç unu falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…