2010 Temmuz Anneleri : )

2 aylık dönmeye mi başladıııı?
4 aylık emeklemeye çalışıyosa yakında emekler bi kaç ayada yürür artık
ay burda okuyunca dönüyolar falan diye bende döndürmeye çalışıyorum da
benimki inatlaşıyo

Malesef bizim toplumumuzda bebek kilolu ise anne iyi beslemiş zayıfsa da besleyememiş gibi algılanıyor.Sanki kilolu bebek=sağlıklı bebekmiş gibi.Ben de öyle diyorum büyüyünce de zayıf olayım istiyorlar.

malesef. üstelik bazı doktorlar bile bunu yapıyor. sonbahar anlatmıştı sanırım doktor azarladı iyi besleyememişsin diye demişti. doktor bile bunu söylüyorsa..biz o konuda şanslıydık.kilolu bir bebek olmamasına rağmen hep eline sağlık iyi bakmışsın,ek gıdaya gerek yok dedi doktorum. ben de hiçbir zaman dert etmedim bu sayede.

denizcim bizde chicco nun liteway var, bildiğim kadarı ile baston olmayan en hafif araba.

bastonlara daha zaman var çünkü

ama bu araba çok hafif heryere götürüyorum ben tek başıma, atıyorum arabanın arkasına.

ayrıca magaza gezerken raf aralarında oraya buraya takılmıyor dar bir kalıbı var

kuş gibi hafif çok tavsiye ederim

hasta mı oluyorum ne
burnum tıkandı,hapşuruyorum ve boğazım kötü oldu
off nerden çıktı şimdi bu
dudağımda da uçuk oldu,kızımı öpemiyorum

benim de boğazım fena durumda
bi ter basıyo bi üşüyorum :2:
o kadar dikkat ediyorum
inş hasta olmayız
hayır gözlerim kapanıyo halaaa geçmişi okuyup bitimeye çalışıyorum

of kızlar acaba mekik falan çekmek için erken midir ?

bu göbekten kurtulmak istiyorum

benimki göbekten ziyade oradaki gevşemişlik farkındayım

geçen bir kazak denedim karnım hamile gibi çıktı çok moralim bozuldu

2 ay sonra da işe başlayacağım insan içine çıkacağım

kendime çeki düzen vermek zorundayım

dikişler zarar görür mü acaba

SELAMLAR
kızım hasta oldu çokk üzgünüm
dün bir gözü akıyodu bugün dğeride başladı
iki gözüde şiş şuanda
ve grip
sürekli burnu akıyo aksırıyo
aşıdan sonra oldu herşey
geçecek dimi kızlar
çok üzülüyorum

6 ay olsun cnm bari mekık ıcın zorlama sımdıden bence bende ıstıyorum gıtsın dıye cok ama nerdee .. allahtan sarkık degl sadece şiş benımkı

benim de boğazım fena durumda
bi ter basıyo bi üşüyorum :2:
o kadar dikkat ediyorum
inş hasta olmayız
hayır gözlerim kapanıyo halaaa geçmişi okuyup bitimeye çalışıyorum

benim de gözlerim yanıyor.
en iyisi gidip yatayım. kızı da babası uyuttu zor bela. çok inat yapıyor uyumamak için akşamları artık.
iyi geceler herkese
bebişleri odasında yatırmayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum,yarın okurum yazdıklarınızı

evet doğru hatırladın froya o doktor teyze eşimin bebeklik doktoruymuş ve eşim 30 yaşında. üstelik bana günde 3 öğün et ye, günde 1 kg şekerli yoğurt ye demişti. enteresan bir dr bir daha hiç gitmedim o doktora. iyi bir doktor buldum sonunda.

ek gıdaya geçeli 4 gün oldu we şunu anladıım kii birden yüklenmemek lazım
hergün farklı bi meywe tattırdım we 10 cc falan.yoğurt en fazla 10 kaşık muhalebi en fazla 10 kaşık gibi
ona rağmen günde 2 kez kaka yapardı kızım şiimdi 2 günde bi kaka yapıyo :44: bide ek gıdaya geçtiğimizden beri geceler uykusuzzzzz off offf
bu bi kaç hafta saadece tattırıcam yani bikaç kaşk wericem mesela 1 kaşıkla başlarım 2 kaşık 3 kaşık diye dewam ederim
ek gıdaya geçen arkadaşlar sizin bebişlerinizde bi değişiklik war mı ?

bu arada biraz geç kaldım ama
öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım
ben bu yıl öğretmenler gününü beşik salayarak geçirdim

baharcım sen de benim gibi sağıp veriyosun heralde..sonbahara katılıyorum bir an önce elektrikli pompa al.çünkü süt sağmak zamanla işkence oluyo,manuelle iki katı olur heralde. ama inş. emer oğluşun da gerek kalmaz bunlara.
süt nekadar veriyosunuz demişsin
benim oğlumun bir günü bir gününü tutmuyor.ama genelde 800-1100 ml arası içiyo.
istedikçe veriyorum ben
saat aralığımız fazla değil
nerdeyse saat başı yada 1,5 saatte bir içiyo(70-100ml arası değişiyo o da)
zaten içmek istemezse zorla versem de içmiyo ki
kendi belirliyo yani bence bebişler nekadar süt yada mama içeceğini

ben yatıyorum millet
oğlumu yıkadım uyuttum
inş. uyanmaz çok da dinlenirim ben de
iyi geceler herkese

denizcim ben de oğlumda koca bi bebek arabası aldım.ilk bebekti tecribeli değildim.bi ton da para verdik ona.ama inan hiç kullanamadık.dolaşamıyorduk girdiğimz mağazalarda bile büyüklüğünden.ama daha sonra ucuz yollu alalım dedik senin dediklerinden.oğlum biraz topluydu benm.gezmeye çıktığımızda tekerlekleri kırıldı.yolda bıraktı bizi.
daha sonra kanz da indirim vardı valla yalan olmasın 150 ya da 190 falandı aldım.şimdi kızım bile kullanıyo.yatay pozisyonu da var.tam oturmuyor hem de çok hafif.tavsiye ederm cnm...

bu arada herkese iyi geceler kızlar...

2 dk da bir tuvaletim gelmiş gibi oluyor. gidiyorum bir kaç damlacık. ay delircem bu ne dk başı wc yollarındayım.

o zaman 5400 gram 6 aylık bebeğin alt sınırı, 63 cm 7 aylık bebeğin alt sınırı. normal yani benim minyatür prensesim
ben diycektim demekki normalmiş kızımın kilosu keşke mamaya başlamasaydım o zaman.3 aylıkken 5220 gramdı boyuda 63 cm di.bırakcam mamayı zaten beni emmez oldu

canım cuma günü gitcem dört aylık olcak kızım.sorarım mutlaka hatta yarın unutmassam arayıp sorarımda.bende beslenmesi ile ek gıdayla ilgili bilgi alcam.neler vermeliyim diye.bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…