teşekkür ederim bahar. erken tabi ama benim kız aşırı hareketli. o yüzden et tutmuyor ya :) dönmeye 2 aylıkken başlayan çocuk 4 aylık emeklemeye çalışıyor komanda sürünmesi yapıyor şuandabücür cadı benimki.
Malesef bizim toplumumuzda bebek kilolu ise anne iyi beslemiş zayıfsa da besleyememiş gibi algılanıyor.Sanki kilolu bebek=sağlıklı bebekmiş gibi.Ben de öyle diyorum büyüyünce de zayıf olayım istiyorlar.
ben de ona dikkat ettim dik konumda..acaba daha yatay olmuyor mu?
Fiyatı da çok iyi bir sitede 90 lira yazmışlar..çok ucuz..
biz zaten kızıma bebek arabası almadık..kardeşimin kızının kini kullanıyoruz..
o da bayağı ayrıntılı birşey yanımda eşim olmadan arabadan indir aç kapa bana zor gelyor.
o yüzden dedim basit birşey alabiliriz diye..
1 ay daha bekleyelim olmazsa, oturma işi hallolsun
hasta mı oluyorum ne
burnum tıkandı,hapşuruyorum ve boğazım kötü oldu
off nerden çıktı şimdi bu
dudağımda da uçuk oldu,kızımı öpemiyorum
benim de boğazım fena durumda
bi ter basıyo bi üşüyorum :2:
o kadar dikkat ediyorum
inş hasta olmayız
hayır gözlerim kapanıyo halaaa geçmişi okuyup bitimeye çalışıyorum
SELAMLAR
kızım hasta oldu çokk üzgünüm
dün bir gözü akıyodu bugün dğeride başladı
iki gözüde şiş şuanda
ve grip
sürekli burnu akıyo aksırıyo
aşıdan sonra oldu herşey
geçecek dimi kızlar
çok üzülüyorum
malesef. üstelik bazı doktorlar bile bunu yapıyor. sonbahar anlatmıştı sanırım doktor azarladı iyi besleyememişsin diye demişti. doktor bile bunu söylüyorsa..biz o konuda şanslıydık.kilolu bir bebek olmamasına rağmen hep eline sağlık iyi bakmışsın,ek gıdaya gerek yok dedi doktorum. ben de hiçbir zaman dert etmedim bu sayede.
ben kendim AVM lere falan gittiğim zaman kullanmak için istiyorum canım..açık havada pek işim yok zaten şu aralar:)
Çünkü eşim yoğun çalışıyor genelde sadece pazar evde, çok nadiren cumartesi evde...
Ben de hafta içi sıkılıyorum..
Arkadaşlar AVMlere gidiyor , kahveye falan çağırıyorlar beni ama bebeksiz çoğu, ben de gitmek istiyorum ama kocaa bebek arabası gözümde büyüyor..en ucuzundan alsam iyi olacak
2 dk da bir tuvaletim gelmiş gibi oluyor. gidiyorum bir kaç damlacık. ay delircem bu ne dk başı wc yollarındayım.
ben diycektim demekki normalmiş kızımın kilosu keşke mamaya başlamasaydım o zaman.3 aylıkken 5220 gramdı boyuda 63 cm di.bırakcam mamayı zaten beni emmez olduo zaman 5400 gram 6 aylık bebeğin alt sınırı, 63 cm 7 aylık bebeğin alt sınırı. normal yani benim minyatür prensesim
laylaylom canım bir doktoruna sorarmısın lütfen anne sütü günlük ne kadar almalıdır diye
şimdi mama biraz daha tok tguttuğu için belki anne sütü daha fazla almalıdır
kafayı yiyeceğim ya şu miktarlardan adam akıllı emseydi ne olurdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?