kizlar bebislerinizle neler yapiyorsunuz yeme banyo altini degistirme disinda, ben oyun paspasinda biraz zaman harciyorum, biraz oyuncaklariyla oynatiyorum, cocuk sarkilari ogrenip soyluyorum, arada bir masal anlatiyorum bunlari anlamadigini biliyorum ama yine de yapiyorum ama baska neler yapmaliyim acaba?
öpüyorum, kokluyorum, mıncıklıyorum, ceee yapıyorum,havaya hafif zıplatıyorum kahkahayla gülüyor, oyuncaklarıyla oynatıyorum, evin içinde gezdiriyorum, bezini değiştirmesem de altını açıyorum kapıyorum(bayılıyor)........
yüzüstü oynasın diye yere koymamla çığlığı basıyor..birtek bunda anlaşamıyoruz
SELAMLAR
kızım hasta oldu çokk üzgünüm
dün bir gözü akıyodu bugün dğeride başladı
iki gözüde şiş şuanda
ve grip
sürekli burnu akıyo aksırıyo
aşıdan sonra oldu herşey
geçecek dimi kızlar
çok üzülüyorum
dikkat et canım..bende de bir kırıklık hali var ama hadi hayırlısıbenim de gözlerim yanıyor.
en iyisi gidip yatayım. kızı da babası uyuttu zor bela. çok inat yapıyor uyumamak için akşamları artık.
iyi geceler herkese
bebişleri odasında yatırmayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum,yarın okurum yazdıklarınızı
ek gıdaya geçeli 4 gün oldu we şunu anladıım kii birden yüklenmemek lazım
hergün farklı bi meywe tattırdım we 10 cc falan.yoğurt en fazla 10 kaşık muhalebi en fazla 10 kaşık gibi
ona rağmen günde 2 kez kaka yapardı kızım şiimdi 2 günde bi kaka yapıyo :44: bide ek gıdaya geçtiğimizden beri geceler uykusuzzzzz off offf
bu bi kaç hafta saadece tattırıcam yani bikaç kaşk wericem mesela 1 kaşıkla başlarım 2 kaşık 3 kaşık diye dewam ederim
ek gıdaya geçen arkadaşlar sizin bebişlerinizde bi değişiklik war mı ?
yok canıım arada tükürük kaçıyor boğazlarına belki öyledir.demin benm kızım da öksürdü umarım tekrarlamaz.oğlumda o kadar çok çektim ki öksürükten korkuyorum artık çocuklar öksürünce.allahım meleklerimizi korusun inş....
medaa geçmiş olsun..
peditus en ünlü bebek/çocuk şurubudur..:)
yıllar boyu en çok kullanacağınız soğuk algınlığı şurubudur..
oğlum peditusla büyüdü..
benim ki de opulup, minciklanmaya bayiliyor bir de aynaya bakmayi cok seviyor, yuzustu koyuyorum 2-3 dk sonra ya agliyor ya da sirtustu donuyor;-))
ben kaçar..
eşim şehir dışından geliyor yolda..bekliyim dedim ama gözlerim kapanıyor..
bekliyemicem kusurakalmasın.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar..
bende çıkıyorum iyi geceler
baharcım sen de benim gibi sağıp veriyosun heralde..sonbahara katılıyorum bir an önce elektrikli pompa al.çünkü süt sağmak zamanla işkence oluyo,manuelle iki katı olur heralde. ama inş. emer oğluşun da gerek kalmaz bunlara.
süt nekadar veriyosunuz demişsin
benim oğlumun bir günü bir gününü tutmuyor.ama genelde 800-1100 ml arası içiyo.
istedikçe veriyorum ben
saat aralığımız fazla değil
nerdeyse saat başı yada 1,5 saatte bir içiyo(70-100ml arası değişiyo o da)
zaten içmek istemezse zorla versem de içmiyo ki
kendi belirliyo yani bence bebişler nekadar süt yada mama içeceğini
ben yatıyorum millet
oğlumu yıkadım uyuttum
inş. uyanmaz çok da dinlenirim ben de
iyi geceler herkese
bahar sen sütün varken kendine bir elektrikli pompa al bence manuelle uğraşma. yine sen bilirsin bende çok uğraştım manuel çok zor elektrikli kolay.
günaydın kızlar
canım elma suyu sulu kaka yaptırmaazz bende veriorumm ...
hatta kaksı katı olabılırrr die zorlanır die üzüm suyuda veriorum azcıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?