2010 Temmuz Anneleri : )

öpüyorum, kokluyorum, mıncıklıyorum, ceee yapıyorum,havaya hafif zıplatıyorum kahkahayla gülüyor, oyuncaklarıyla oynatıyorum, evin içinde gezdiriyorum, bezini değiştirmesem de altını açıyorum kapıyorum(bayılıyor)........

yüzüstü oynasın diye yere koymamla çığlığı basıyor..birtek bunda anlaşamıyoruz

benim ki de opulup, minciklanmaya bayiliyor bir de aynaya bakmayi cok seviyor, yuzustu koyuyorum 2-3 dk sonra ya agliyor ya da sirtustu donuyor;-))

geçmiş olsun canım..bebek büyütmek böyle işte..

dikkat et canım..bende de bir kırıklık hali var ama hadi hayırlısı

birden vermek tabii..azar azar...3-5 kaşıkla başla fazla vermişsin..bizde kakada değişiklil yok.

demin benm kızım da öksürdü umarım tekrarlamaz.oğlumda o kadar çok çektim ki öksürükten korkuyorum artık çocuklar öksürünce.allahım meleklerimizi korusun inş....
yok canıım arada tükürük kaçıyor boğazlarına belki öyledir.

ben kaçar..
eşim şehir dışından geliyor yolda..bekliyim dedim ama gözlerim kapanıyor..
bekliyemicem kusurakalmasın.

herkese iyi geceler tatlı rüyalar..

sürekli konuşuyoruz.çok seviyor konuşmayı.oyuncaklarıyla oynatıyorum.bende evde gezdiyorum burası mutfak burası yatak odası diye.çamaşır katlıyorum ona tüm çamaşırarı tanıtıyorum.şarkı söylüyorum.sesim iğrençtir.ama benim sesimi seven tek kişi kızım heralde.bende deniz gibi altını açıyorum çok seviyor.hareket yaptırıyorum mutlaka.hareket etmeyi çok seviyor.zaten hareketli bir kızım var.şimdi ayaklarıyla geri geri oldugu yerde gitmeye başladı.bende yüz üstü yatırma alıştırmları yapıyorum günde beş dakka falan yavaş yavaş alışıyor.yüz üstüyken dönmesine yardımcı oluyorum.sadece sırt üstü yapıyor.ben yüzüstüde takılsın istiyorum.bakalım bir kez kendi döndü yüzüstüykende biraz çalışmayla devamı gelcek sanırım.harika oluyor özellikle onla konuşmak.bende masal anlatıyorum arada.ya benim kızım hiç sesli gülm,üyor ama.geçen bir abla va halamın arkadaşı.kucana aldı kızımı.bu kız çok utangaç olcak dedi.herşeyden çabuk sıkılcak dedi.dedim şimdi öyle herşeyden sıkılıyor.ne yapcamı bilmiyorum bazen.oda gez kucak oyun oynat hareket yetersiz geliyor kızıma :)

canım ben yeni başladım sağıp vermeye ama benim oğlum uyanıkken içmiyor sütten nefret ediyor

biberonu agzına almıyor ancak uyurken kakalıyorum öğlelikle gidiyor çoğunlıkta bu numarayı da yemiyor tabi

kaşıkla falan idare ediyoruz

işim çok zor süt sağ kaşıkla yedir falan derken bakıyorum aradan üç saat geçmiş bile haydi dön başa tekrardan

offf hemen büyüsün bu çocuk ya

bahar sen sütün varken kendine bir elektrikli pompa al bence manuelle uğraşma. yine sen bilirsin bende çok uğraştım manuel çok zor elektrikli kolay.

bakalım biberon aloışkanlığı kazandırabilkirsem alacağım inşallah

yoksa sağıp yedirmekle başolmuyor

Dün rüzgar alpime elma suyu verdim yarım fincan kadar,
çok hoşuna gitti ,
ama sonrasında 4 defa kaksını yaptı ,
İshal gibi sulu sulu,
Bugün vermeyeceğim,
Daha erken galiba bizimki için,
Biraz daha bekleyelim artık,
ama yerken çok da şapırdatmıştı,
Nasıl hoşuma gitti.

Baharcım merhaba,
Naber nassın,
Kuzey beyler nasıllar,
Kız sen neden biberona alıştırıyosun çocuğu,
Çalışmaya mı başlayacaksın?

günaydın kızlar

canım elma suyu sulu kaka yaptırmaazz bende veriorumm ...
hatta kaksı katı olabılırrr die zorlanır die üzüm suyuda veriorum azcıkk

Hayatçım sana da slm canım,
Nasılsın,
Ben bayadır yoktum,
Merak ettim snei de,
Hamişlik nasıl gidiyor umarım çok sıkıntın yoktur.

günaydın kızlar

canım elma suyu sulu kaka yaptırmaazz bende veriorumm ...
hatta kaksı katı olabılırrr die zorlanır die üzüm suyuda veriorum azcıkk

Aaa bzimkinde neden öyle oldu ki acaba,
İşte her bebek farklı tepkiler veriyor gal,ba,
2 hafta sonra bi daha deneyeceğim,
Sütüm de arttı tekrar zaten,
Zorlamamak laızm çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…