herkese iyi geceler
bugün doktordaydık
nezle başlangıcı varmışşurup ve deniz suyu verdi
boyu hiç uzamamış ve 350-400 gram kadar almış
kilo alımı normal boyunuda geçen ay yanlış ölçmüşlerdir dedi(
kasılmalar içinde bazı bebeklerin karakterlerinden kaynaklandığını büyüdüğünde geçeceğini bazısında da demir eksikliğinden kaynaklandığını söyledi
dvit3 ve kan damlası kullandığımızı söylediğimde ozaman endişeye gerek yok kullanmaya devam aksatmayın dedi
gecmis olsun canim.Benim oglumun da burnu tikali oksurup hapsuruyor dr gittik bu kis boyle gececek alismalisin cocuklar cok sik hastalanir dedi calpol ve deniz suyu kullanmaya devam
iyi geceler canım.bu ay bizimkide bana uzamamış gibi geliyor.4 aylıkken kaçtı boyları bebekleriniz.sağlık ocagında bir kere ölçtürdüm aşı oolurken orası kesin yanlış ölçtü.orda çoçugu hiç uzatmadan ölçmüşlerdi.gıcık olmuştum
herkese iyi geceler
bugün doktordaydık
nezle başlangıcı varmışşurup ve deniz suyu verdi
boyu hiç uzamamış ve 350-400 gram kadar almış
kilo alımı normal boyunuda geçen ay yanlış ölçmüşlerdir dedi(
kasılmalar içinde bazı bebeklerin karakterlerinden kaynaklandığını büyüdüğünde geçeceğini bazısında da demir eksikliğinden kaynaklandığını söyledi
dvit3 ve kan damlası kullandığımızı söylediğimde ozaman endişeye gerek yok kullanmaya devam aksatmayın dedi
laylaylom cnm demin geçmişi okurken gördüm.çok geçmiş olsun gülüm.korkmakta haklısın valla.sanırım ayların yorgunluğuyla duymadın kapıyı falan.inş bi daha böyle bi şey yaşamazsın.insanız nihayetinde oluyor zaman zaman böyle şeyler...
sağol canım Allah beterlerinden korusun.kendime güvenimi kaybettim acaba yine mi duymam falan diye.halam kızdı saçmalama herkezin başıan gelebilir.birikmiş yorgunlugun vardır falan dedi.sakinleştim biraz
benim kızımda öksürüyor canım ama günde 4-5 kez seninkidemi öyle acaba benim kızımda mı hasta.bir kez daha oldu öyle geçti 2-3 gün içinde
tabii canım olan şeyler bunlarsağol canım Allah beterlerinden korusun.kendime güvenimi kaybettim acaba yine mi duymam falan diye.halam kızdı saçmalama herkezin başıan gelebilir.birikmiş yorgunlugun vardır falan dedi.sakinleştim biraz
sağol canım.yaızk cnaım ya.o kadar agır demek.çok geçmiş olsunyok canim benim oglum cok kotu oksuruyor, ici disina cikiyor yavrumun oksururken uyanip agliyor.fazla artmadan oksuruk surubu ver istersen, gecmis olsun
sağol cnaım inş olmaz bir daabence de birikmiş yorgunluktandır gülüm yoksa her zaman olmuyor ya üzme kendini.zaman zaman herkesin başına gelebilir.sıkma canını.bi daha tekrarlanmaz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?