- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
biraz brokoli karnıbahar havuç ve patates nasıl sence
Teşekkür ederim sonbahar. Sonradan dalmış gibi hissettim kendimi. Neyse. Bahar'cım bebek 4 aylık değil mi? Çorba için erken değil mi? Hem ilk verilecek besinin pirinç unu veya pirinç kaşık maması olması daha uygun değil mi?
kızlarrr kendi sütümle prinç unu verebilirmiyimm... benm oğlum bni emiorr ama geceleri rahat uyusun die kendi sütümle bişeler yapmak istiorum acıktığı için çok sık uynaıyorrr
pazartesi günü doktor randevumuz var bakalım ne olcak
biraz brokoli karnıbahar havuç ve patates nasıl sence
canım dilimiz cicbebe diye alışmışşş:):)
iyi olan bir bebe bisküvisi demek istemiştimmm
kızlar 5. aydan sonra mama verenler içine pekmez karıştırsın mutlaka
bizim doktorumuz kuşluk vakti yoğurt ve akşam üzeri taze sıkılmış meyve suyu (sadece elma ve armut) verdi. ama öğün olarak değil. en fazla yarım çay bardağı. 10 gün böyle gidecek. sonra meyve suyu yerine püresi verilecek. bu ay böyle geçirilecek.
dedimki kilo alımı yerindeyse neden ek gıda? 6. aydan sonra ek gıdaya başlandığında çoğunlukla yemiyor çocuklar dedi. 4. aydan sonra yavaş yavaş alıştırmak gerektiğini söyledi. çocuk hastanesinde doktor aynı zamanda doktorumuz. ikna etti beni bu konuda...
canım cerende tombik değil o kadar. yanaklar öyle gösteriyo6250gr 63cm. çıktı en son. yani burda 8500gr lık bebekler var...
bahar bence çok zayıf değil. zamanla toparlanacaktır sen çok iyi bakıyorsun çünkü. zayıf olması demek sağlıksız demek değildir ayrıca.
Kızlar formül istemissiniz :)))))))))) hehe
olsa vercem ama yok ki bir formülü ,vallaa bende anlamadım..ama önerim eski günlerinizi hatırlayın,aşkınızı,heyecanlarınızı belki faydası olurrr :)) yemek yapıyorum araa ara bakıyorum kusura bakmayın ..
geceleri emziriorsan kesilmez cnmm..
ben doğum yaptıktan 1 ay sonra başladım işe gündüz benm sütlerimi içiorr işyerinde sağıp bıraktığımm...
akşam gidince emziriyorumm..
sonbaharında dediği gibi elektrikli pompa kesinlikle daha iyi
4 aydır sağıorum cnmm allaha şükür kesilme olmadı
ama akşamları emziriorum snde gece uyurken emzirmeye devam et
baharın o en zor zamanlarında 8 kg olduğunu düşünsene. sürekli kucakta, sürekli ayakta... Allah dağına göre kar veriyor işte. bebişim daha ağır olsaydı bu sefer kollarımda bacaklarımda hiç derman kalmazdı. 8,5 kiloluk tosunların anneleri taşımakta güçlük çekiyorlardır ya allah yardımcıları olsun.
canım ben gecede emziremiyorum artık almıyor şaşkın memeyi alırsada emmiyor farkediyorum emiyormuş gbi yapıyor
ama ben gece kalktoığımızda bir önceki sütümü verip onu yatırıp yeniden sağıyorum bir sonraya vermek için
gece uykusu falan kalmadı artık
Esmacım ben de aynı düşünüyordum ama regl olunca şaşırdım biraz demek ki sütüm azalmış .. Prolaktin seviyesi dusunce daha cabuk regl oluyorsun cunku tabii herkes de aynı olucak degil de genel olarak böyle dr. ların soyledıgı . . 10 Aralıkta dr a gıdıcez bebiş kontrolu için bakalım neler verebilirim . SImdı geceleri daha sık kalkıp emzırmeye basladım ve daha cok dınlenmeye calsıyorum. Belki de gec yatmam etkılı oldu azalmasında gecelerı emzırmenın faydası cok oluyormus .
güzel canım
bizimde havuç patates kabak ve biraz pirrinç bir hafta böyle vereceğim sonra değiştireceğim
yalnız benim bildiğim havuç ve patatesten sonra kabak verilmesi gerekiyor sıralama olarak onları vermişmiydin
ben kahvaltısını cici bebe pekmez ve peynir tuzsuz fındık ezmesi katıyor hepsi çaykaşıgı kadar ouyor ogluşumda çok severek yiyor onlarcanım dilimiz cicbebe diye alışmışşş:):)
iyi olan bir bebe bisküvisi demek istemiştimmm
kızlar 5. aydan sonra mama verenler içine pekmez karıştırsın mutlaka
kesinlikle sütün azalmaması için ye-emzir-dinlen formülü 1 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?