2010 Temmuz Anneleri : )

Merhabalarr...Herkes iyidir inş..Dünü de atlattıktan sonra bugün iyiyiz çok şükür..Akşam kızımı yıkadık çok mutlu oluyor..Geceleri de uyumadan önce biraz pirinç unu vermeye çalışıyorum ilk akşamı yerken uyudu.Dün akşamda hiiç yemedi..Bir günümüz birgünümüze uymuyor.Benim kız da biberonla yemeyi sevmiyor.mamayıda zor yiyormuş öyle diyor kayınvalidem..Bu akşam kaşıkla vericem bakalım napıcak..Sabahta bir tane cici bebeyi suyla ezdim içine de biraz reçel ve peynir ezip koydum yedi çok şükür...Yarında muz katıcam birazcık içine...

canım reçel yerine pekmez koyman gerekmezmi birde muz için erken ama eminmisin:18:

kızlar sitedeki anne haller diye biryer var okudunuzmu başlarından geçen ilginiç olaylar anlatıyor bebişlerle olan hikayeler gülmekden çatldım ya gözümden yaş geldi düşünün

bende aynı şekildee
ama artık yiyorumm
balvebadem evet bol yeşillik et su bunlarda artıran gıdalar arasında
ama ben maydonoz yemıorum sütü keser dediler hiç denemedimm

kızlar sitedeki anne haller diye biryer var okudunuzmu başlarından geçen ilginiç olaylar anlatıyor bebişlerle olan hikayeler gülmekden çatldım ya gözümden yaş geldi düşünün

evet cnm görmüştük doğum yapmadan önce bir arkdaş tavsiye etmiş bakmıştıkkk
şimdi aynılarını yaşıyoruz

Haklısın, maydanoz, mısır gibi yiyecekler sütü azaltırmış. Maydonozun vücuttan atılması için suya ihtiyacı var, belki sebebi bu olabilir. Mısırın içinde de bir çeşit tuz var, tuz da vücuttan atılırken suya ihtiyaç duyar. Ondandır.

kesinlikle yeme ben emzirirken yedim bilmiyordum v bir dmla bile gelmedi sütüm:18:

hamişken düşük tehlikesi olur die yasakladırlar
uzkalaştım zatenn
şimdide sütü keser dedilerrr
o yüzden yemiorum ne zmandır..
eskiden suyunu içerdim böbreklerimde kum vardı

ilkeyi ilk defa tek başıma yıkadım
en son pazar yıkamıştık, babamızın şube yemeği varmış geç gelicek bugün.
ben de bi cesaret yıkadım.
zorlandım ama şükür kazasız belasız çıkardım.
şimdi de 1 saati geçti uyuyalı.
inşallah gece de güzel uyur...

Ben bebeğimi oturtmaya başladım destekle. Aranızda oturtan var mı? Kızım 17 temmuz doğumlu. Bir de aranızda Ankarada olan ya da ankarada doğum yapan var mı? ben Ankaradayım da.

uzkalaştım zatenn

boş ver yeme canım hadi görüşürüz kızlar ben kaçar ogluşumun kontrolü var

maydonozun idrar söktürücü etkisi var ya ondan heralde düşük tehlikesi.
ben de nar yememiştim.
onun da adet söktürücü etkisi var dr söylemişti.
ama burda bi sürü kişi suyunu falan içmiş bişey olmamış...
bunlar da biraz psikolojik galiba.
ya da 100 kişide 1 kişide böyle bir etkisi vardır.
drlar da risk almamak için uyarıyolardır bence..

uzkalaştım zatenn

Yemeyince gerçekten süt olmuyor. Dediğiniz gibi hayvansal gıdalar özellikle et müthiş süt yapıyor.

ben arkasına yastık koyup araba koltuğunda oturduğu gibi oturtuyorum hatta mama vereceğim zaman öyle veriyorum.
ilke de 21 temmuz doğumlu.
benim ailem ankarada canım..
ankaralı güll vardı ama pek girmiyo bu aralar..

Ben bebeğimi oturtmaya başladım destekle. Aranızda oturtan var mı? Kızım 17 temmuz doğumlu. Bir de aranızda Ankarada olan ya da ankarada doğum yapan var mı? ben Ankaradayım da.

Benim oğlum da 14 Temmuz doğumlu ama henüz oturtmayı denemedim.

Haklısın, kemiği batabilir. Bence bebeğin kilosuyla falan alakalı, yani gelişimiyle. Kızım 7.5 kg kadar. Gelişimi iyi, ebe sütümün kaliteli olduğunu söyledi. Ben oturtuyorum, bi sıkıntı olmadı. Kaburga kemiklerinden bahsediyoruz değil mi. Kızımda böyle bir sorun yaşamadık ama yaşayan varsa kesinlikle oturtmamalı. Sürekli batma şikayeti oluşturabiir bence de.

Normal doğum yapanları dinlemek isterim aslında. Ben üniversite hastanesinde yaptım doğumumu, normal yolla.

slm kızlar nasılsınız uzun bır aradan sonra ancak gırebıldım,kızlarım ve ben grip olduk çok şükür ayakta atlattık,umarım bebişleriniz ve sizler ıyısınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…