Merhabalarr...Herkes iyidir inş..Dünü de atlattıktan sonra bugün iyiyiz çok şükür..Akşam kızımı yıkadık çok mutlu oluyor..Geceleri de uyumadan önce biraz pirinç unu vermeye çalışıyorum ilk akşamı yerken uyudu.Dün akşamda hiiç yemedi..Bir günümüz birgünümüze uymuyor.Benim kız da biberonla yemeyi sevmiyor.mamayıda zor yiyormuş öyle diyor kayınvalidem..Bu akşam kaşıkla vericem bakalım napıcak..Sabahta bir tane cici bebeyi suyla ezdim içine de biraz reçel ve peynir ezip koydum yedi çok şükür...Yarında muz katıcam birazcık içine...
[ı]bunaaaa canı yürkten katılıyorummmmmmm
tecrübe sabittir.[/ı]
kızlar sitedeki anne haller diye biryer var okudunuzmu başlarından geçen ilginiç olaylar anlatıyor bebişlerle olan hikayeler gülmekden çatldım ya gözümden yaş geldi düşünün
bende aynı şekildee
ama artık yiyorumm
balvebadem evet bol yeşillik et su bunlarda artıran gıdalar arasında
ama ben maydonoz yemıorum sütü keser dediler hiç denemedimm
kesinlikle yeme ben emzirirken yedim bilmiyordum v bir dmla bile gelmedi sütüm:18:
hamişken düşük tehlikesi olur die yasakladırlar
uzkalaştım zatenn
şimdide sütü keser dedilerrr
o yüzden yemiorum ne zmandır..
eskiden suyunu içerdim böbreklerimde kum vardı
hamişken düşük tehlikesi olur die yasakladırlar
uzkalaştım zatenn
şimdide sütü keser dedilerrr
o yüzden yemiorum ne zmandır..
eskiden suyunu içerdim böbreklerimde kum vardı
Ben bebeğimi oturtmaya başladım destekle. Aranızda oturtan var mı? Kızım 17 temmuz doğumlu. Bir de aranızda Ankarada olan ya da ankarada doğum yapan var mı? ben Ankaradayım da.
Ben bebeğimi oturtmaya başladım destekle. Aranızda oturtan var mı? Kızım 17 temmuz doğumlu. Bir de aranızda Ankarada olan ya da ankarada doğum yapan var mı? ben Ankaradayım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?