:2: kızıma banyo yaptırmam lazıım..nefret ediyor banyodançço ağlayınca bende nasıl yıkadıgımı bılmıyorum panik oluyorum..varmı tavsiyesi olan
gürsoy, elfida, froya kızlar çok geçmiş olsun.bugün oğlum beni mahfetti :95: hiç durmadı yerinde sürekli kucakta gezmek istedi tabi benim belimin işi bitti
bacak ağrılarından bahsedilmiş benim de belim ağrıyor oturmadan eğilip oğlanın altını değiştirdiğim zaman doğrulurken belim çok ağrıyor. bir de hala tokluk şekerim yükseliyor acil 30 km bakımına girmem lazım
ilk alıntılaırmı yapım sonra selam verim dedim.herkeze selam kızlar.
doktora gittik kızımın midesi bulanıyor.emmiyor mamada ben vermemeye çalışıyorum.bugün ondanda midesi bulandı.doktor devam ederse idrar tahlili yaparız dedi.örnek bir menü verdi bana onu yazcam size.çorbaya geçebilirsin dedi.bir patates bir havuç çok azda prinç at dedi.hiç bir şeye aniden baaşlama dedi ben dün yaırm elma suyu verdim . akşamları muahllebi yapabilirsin dedi.herşeye ilk bir kaşıkla başla dedi.neyse çok konuştum
sabah uyandıgında anne sütü
sabah meyve püresi ve anne sütü
öğle anne sütü ikindi sebze püresi ve anne sütü
akşam anne sütü muhallebi
gece anne sütü
yoğurta beşinci ayda başlarız dedi haftayatekar gittimde kan yazarım dedi.haftaya tekrar kontrol edecek
kızımın gelişiminide yazım .boyu geçen ay 61.50 cm miş yanlış hatırlamaışım
şimdi 64 cm kilosu 5800
ne kadar mama alması gerektiginide sordum kilosu ile 130 yada 150 yi çarpcakmşım bizim ki günlük 700 alsa yeterliymiş.baharcım bunu snein için sordum özellikle sende ek gıdaya geçtin.sanırım mama yada anne sütü 700 900 civarıda snein oğlun için normaldir zaten doycak şekilde sebze çorbası vs vermicez.
maşallah canım kızına
boyu da çok iyi uzamış
valla ben artık ishalmi degilmi bu kakaişinden anlayamadım gitti
:2: kızıma banyo yaptırmam lazıım..nefret ediyor banyodançço ağlayınca bende nasıl yıkadıgımı bılmıyorum panik oluyorum..varmı tavsiyesi olan
sağol canım
kucakçı oldu bunların hepsi,yandık.
kızlar benim bu arada su alttaki ticerim niye gözükmüyor onu anlamadım
sağol canım.doktor dediki yalnız bırakma aşırı hareketli dedi.doktorun her edavatını aldı eline bırakmıyor:)) boyuna doktor da iyi dedi.kilosunuda artık takmıyorum
merhabalar arkadaslar uzun zamandır gıremıyodum nasılsınız umarım tüm kuzular tatlı anneleri iyilerdir .iş ev derken iyice dagıldım valla yetişemiyorum
ben küvette yıkamıyorum canım doğduğundan beri.
kucağımda yıkıyorum önce sırt üstü yatırıp boğazını koltuk altını karnını falan yıkıyorum, sonra yüzüstü çevirip kafasını yıkıyorum, böyle yıkayınca kulağına su kaçma riski kalmıyo aklınızda olsun kızlar.
babası suyumuzu döküyo havlumuzu ısıtıyo ona verip çıkartıyorum ben...
evet oldular ama bence emeklemeye başlayınca gelmiycekler istesek de kucağımıza tadını çıkaralım bence:))
göremedik seni bi kaç gündür merak etmiştim...
çakırcım çok geçmiş olsun.
tokluk kan şekerinin yükseldiğini nerden anladın tahlil mi yaptırdın?
gebelik şekeri var mıydı sende?
belirtisi var mı?
ne çok sordum
canım hemen nickimizin yukarısında yazıyor.gözüküyor canım
ben de mesajların yazılma zamanını göremiyorum. sizde de yok mu?
maşallah bengiye.
aynısını bana da dedi dr laylaycım:)
zaten ben ilke bahar ve bengiyi birbirlerine çok benzetiyorum huysuzluk bakımından...
merhaba canım, çalışmaya başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?