2010 Temmuz Anneleri : )

bacaktaki o uyuşma hissi bende de var malesefsağ bacağımda dizimden yukarı ve aşağı uyuşma oluyor.hergün de oluyor.sabahları ayaklarıma basamıyorum.romatoloğa görünücem bu hafta.hamilelikte romatizma olmuştum...

geçmiş olsun fizzy ihmal etmiyorsun ne güzel, bebişlere bakabilmek için sağlıklı olmamız gerekiyor.

primoşşşş altta gözüküyorsun burdamısın gı? ya kızlar yemek yaptınız mı? ben ölüyorum açlıktan. dünden kalma 2 dilim pizza vardı yidim doymadım. nerde kaldı kızımın babası yaw... bide arıyo beni yimek yapma gelince yapcam diye, ama gelmiyoooo:84:

ben pırasa yaptım esım buzlukta hamsi vardı ayıptır soylemesı onucıkar dedı . cıkardım . bırde dr .oetkerin sambeli tatlısını yaptım gelsiin kılolar : )))

ben pırasa yaptım esım buzlukta hamsi vardı ayıptır soylemesı onucıkar dedı . cıkardım . bırde dr .oetkerin sambeli tatlısını yaptım gelsiin kılolar : )))

maşallah sana hamarat arkidişim ben yemek yapamıyorum ya hiç sevmiyorum yemek pişirmeyi. kocacımla beraber yaparken hem beraber vakit geçiriyoruz hemde onun eli çok yatkınn lezzetli oluyor. midem göçtü içeri açlıktan :84:

fırında patates tavuk yapacaktı sözde o 1 saatten önce pişmez oda bilmiyorum nasıl dayancamki ben bana yazık yaaa

Benım kocişte cok guzel yemek yapar da eve 8 de ancak gelıyor ne guzel gı iste zayıflarsın yemek yapmayı sevmıyorsun zati resimlerini gordum faca te bır ıkı tane ufak resım baya zayıflamışsın

Sonbiş senın bebis duruyor mu yuruteçte senle Gursoy un kının resımlerını gordum . Ben sımdılık bebek arabasına koyuyorum gecenlerde kapatamyınca eve tasımıstım da onda oyalanıyor

selaamm..kızlar bnm bebişim bayramdan beri öksürükten kurtulamadı??varmı önerisi olan?peditus verdi dr. ama içirmek istemiyorum artıkboğazında gıcık var sanki.çok üzülüyorum..bitki çayı içiren varmı

Sonbiş senın bebis duruyor mu yuruteçte senle Gursoy un kının resımlerını gordum . Ben sımdılık bebek arabasına koyuyorum gecenlerde kapatamyınca eve tasımıstım da onda oyalanıyor
primoş benim kız yürüteci çok seviyor ama sadece iki gün 15 dk tuttum. daha çok minicikler hele baharın bacakları incecik kırılır diye korktum :)

selam elfida nasılsın çok uzun zmn oldu seni görmeyeli. öncelikle geçmiş olsun. bahar hastalandığında öksürüyordu bende muconex kullandım ama yanında antibiyotik vitamin flnda vardı. ıhlamur içirenler vardı okumuştum ama kim olduğunu unuttum sende dene istersen

Cnm ben daha 2 aylıkken ıcırdım hıc bı sorun olmıyor ılerlemeden ıcır ıstersen 1 gunde gecırdı bıdaha vermedım zaten

selvacım biraz önce eşim ve çocuklarım hakkındaki yorumunu okudum canım.çok teşekkür ederim.allah mutluluğumuzu hiç bozmaz inş.evlilik tam benlik bi olay sırrı burda heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…