Bi müjdem var,
Bilmiyorum acaba topicte ilk miyiz?
Rüzgarımın dişi çıktı teyzeleri.
Çok sevimli oldu miniğim,
Ama korkuyorum ateş falan yapmaz inşallah.
selam arkadaşlar.
benım minik kuşun ateşi çıktı 3 gündür 38 lerde geziyor. dün doktora götürdük idrar yolları enfeksiyonu olmuş. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. yavrum halsiz bi şekilde yatıyor(
Ben zaten olası sıkıntılarda sezeryanın olası olduğunu söylemiştim. Ama hiç bir sorun yokken, doğal sancılar da gelmeden ya da en azından normal doğum denenmeden yapılan sezeryanlara karşıyım.suvaricim,froyacım geçmiş olsun.misscim dişiniz hayırlı olsun..
yeni gelen arkadaşım balvebadem,42. haftaya dek doğumun beklenebildiğini söylemişsin ama dr.lar fazla riske atmaz istemezler ki haklılar da..Çünkü fazla beklendiğinde plesanta yaşlanması veya bebeğin kendi kakasını yemesi nedeniyle bebek kaybı olabilir..Ayrıca hem biberon hem de memeyi kolaylıkla alan bebişler de var..benim sıpalara küvezde ilk biberonla başladık,meme ile tanışmaları çok daha sonra oldu,memeyi almamazlık etmediler...
40 hafta geçtikten sonra hala doğum olmamışsa dr.lar riske atmazlar,normal doğumu beklemek istemezler pek..Ben zaten olası sıkıntılarda sezeryanın olası olduğunu söylemiştim. Ama hiç bir sorun yokken, doğal sancılar da gelmeden ya da en azından normal doğum denenmeden yapılan sezeryanlara karşıyım.
Sanırım prematüre doğan bebeklere de rastlamamışsın.. :)Hem biberon hem memeyi kolaylıkla alan bebeğe ben rastlamadım. Mama alan bebek anneyi belli bir süre sonra bırakıyor. Ben bunun tek beslenme stiline programlanmalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Hem benim kızım da şu an ikisini de sorunsuz alıyor gibi görünüyor ama belli bir süre sonra bu durumun ortaya çıkacağını düşünüyorum.
sana kesinlikle katılıyorum.kızım mamadan sonra bıraktu beni.gerçi ondan önce emmeye başladı.1 ayda 30 gram almıştı.mecburi bir geçiş yaşadımHem biberon hem memeyi kolaylıkla alan bebeğe ben rastlamadım. Mama alan bebek anneyi belli bir süre sonra bırakıyor. Ben bunun tek beslenme stiline programlanmalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Hem benim kızım da şu an ikisini de sorunsuz alıyor gibi görünüyor ama belli bir süre sonra bu durumun ortaya çıkacağını düşünüyorum.
canım bizim aşımızda aynı heralde tuttu anlamına geliyorkızlar verem aşılarınız ne durumda?
bizimki kızardı iyice ama ortası beyaz iltihaplı gibi oldu.
yarın doktora sorucam,tuttuğu anlamına mı geliyor acaba
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Çocuk istemeyen insanların topiğinde kötü içeriğe bastıktan sonra da yazmaya devam ettiğim için ceza almışım,Özledim sizleri valla
Allah inşallah bebeklerimizi ilerde çocuk sevgisinden yoksun insanlarla karşılaştırmaz..
Geçmiş mesajlara göz atayım şimdi,yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..
suvaricim,froyacım geçmiş olsun.misscim dişiniz hayırlı olsun..
yeni gelen arkadaşım balvebadem,42. haftaya dek doğumun beklenebildiğini söylemişsin ama dr.lar fazla riske atmaz istemezler ki haklılar da..Çünkü fazla beklendiğinde plesanta yaşlanması veya bebeğin kendi kakasını yemesi nedeniyle bebek kaybı olabilir..Ayrıca hem biberon hem de memeyi kolaylıkla alan bebişler de var..benim sıpalara küvezde ilk biberonla başladık,meme ile tanışmaları çok daha sonra oldu,memeyi almamazlık etmediler...
ligthmoon dr a danışmadan alıp kullansam sorun olmaz değilmi şimdi nöbetçi eczaneden aldırayım eşime olmazsa
hoşgeldin canım
biz de seni özledik.
yavruşların iyidir inşallah
biz bugün bi akrabamıza gittik misafirliğe. evi serindi biraz,kalorifer yanmıyordu.ayaklarımdan üşüttüm sanırım. karnım ağrıyor. eda'nın da hala burnu tıkalı. yarın doktor kontrole çağırmıştı. bakalım ne diyecek..
suvaricim,froyacım geçmiş olsun.misscim dişiniz hayırlı olsun..
Ben zaten olası sıkıntılarda sezeryanın olası olduğunu söylemiştim. Ama hiç bir sorun yokken, doğal sancılar da gelmeden ya da en azından normal doğum denenmeden yapılan sezeryanlara karşıyım.
Benim bebeğimde hem biberon hem meme alıyor hatta şu sıralar ne mutlu bana ki mememi daha çoookk istiyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?