2010 Temmuz Anneleri : )

muck selvacımmm
sen geliyosun dimi yılbaşında? bak bekliyorum, bana haber vermeyi unutma sakın

muck selvacımmm
sen geliyosun dimi yılbaşında? bak bekliyorum, bana haber vermeyi unutma sakın

inşallah canım ben planlıyorum ama babamız yolda üşütürsek vs diye çekimser yaklaşıyo
artık ikna edicez bir şekilde
ben de çok istiyorum canım gelirsem mutlaka haber vereceğim sana çünkü ceren kuşu koklamak istiyorum:)))

kızlar geçenlerde bebeklerimizin hijyeninden bahsetmiştik. dışarıda öpenlere dokunanlara karşı alkolsüz ıslak mendil buldum. bakterilere karşı dezenfektan. sprey olarak da satılıyor. kendim için de alkollüsünden almak istiyorum. dışarıda elimi yıkayamadığım durumlarda kullanmak için. ebebekte satılıyor,özelliklerini sitesinden kopyalıyorum.

ERİS Antibakterial Solisyon
Kalite Belgeleri :
İ.Ü.Tıp.Fak.Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim dalı Genel Mikrobiyoloji dalının inceleme sonuçlarına göre 30 sn de kullanıma hazır tüm bakterilere karşı %100 etkili olduğu saptanmıştır.

Özellikleri :
Neden ERİS Antibakteriyel alkolsüz solüsyon ve havlu kullanmalıyım.
Mikropların hastalık yapabilmek için önce organizmada yerleşmesi ve yerleştikten sonra çeşitli engelleri aşması gereklidir.
Bu engellerin başında deri ve mukoza gelir. Derimiz bağışıklık sisteminin en önemli kısmını oluşturur.
ERİS Antibakteriyel solüsyon ve havlu kullanmak bağışıklık sistemimizi güçlü tutmaya yardım edecektir.

ERİS ANTİBAKTERİYEL ALKOLSÜZ SOLÜSYON VE HAVLUNUN ÖZELLİKLERİ
Geniş bir mikrobiyolojik etkiye sahiptir. Mantar ve virüslere etki eder.
Vejetatif bakterilere karşı 30 saniyede %100 etki sağlar. (S.aureus, Paeruginosa vbg)
Virüslere karşı etkendir. (Hepatit B., Hepatit C., HIV, Rota virüsleri)
Film tabakası oluşturma özelliği ile uzun süre etkisini sürdürür.
Alkol, Aldehit , Fenol gibi kanser yapıcı bebeklerde ve genital organ temizliğinde sakıncalı maddeler içermez.
Metallerde Korozyon yapmaz.
Temizleme özelliği çok güçlüdür.
Kullanımı pratiktir. Islak mendil ve Solüsyon olarak üretildiğinden kolayca kullanılır.

KULLANIM ALANLARI:
Özellikle BEBEKLERDE savunma hücreleri henüz tam gelişmediği için ebeveynlerin kişisel temizliğine daha dikkat etmeleri gerekmektedir.
Tüm 0 yaş bebeklerden, Hasta ve genital organ temizliğinde, Hastane, Doğum Evleri, Yeni doğum Bölümleri, Tranplantasyon dahil tüm hashane bölümlerindeki Hasta, Hasta yakınları ve Hastane Personelinde.
Güzellikler merkezleri, Ayak bakım sağlığı merk. Masaj Salonları, Okullar, Ana Okullar, Kışlalar, Alışveriş Merkezleri tüm yaşamımızda insanları temizlik ve bakteri ve virüslerden korur.

hayatcıım güzel arkadaşım siz de cevahirde miydiniz yoksa?

Yok tatlım ben pek hatta hiç karşıya geçmiyorum..Bağdat caddesi yaptık biz ,sonra düşündük hep aynı şeyleri yapıyoruz Şile'ye gidelim dedik..Oralarda biyerlerde oturduk yemek yedik oğlanı biraz güneşde gezdirdik,sonrada kürkçü dükkanına geri döndük

bekliyorum mutlaka.. ilkenin o tombik yanaklarını sıkıştırıcam bende :)))

froya süpermişş. iyi ki söyledin. herkes elini öpüyo kuşumun onunda elelri hep ağzında. e öpmede diyemiyorum.
çok başarılıymış. :13:

merhaba kızlar
biz de bugün gezmeye gittik:)
avm gezdik yemek yedik.
ilke de uslu uslu oturdu arabasında...

hoşgeldin canım
aferin ilkeye. kızlar seviyor tabi avm leri anneleri gibi.
ben dün babaya bırakıp tek başıma gittim. rahat rahat gezerken aklıma kızım geldi. dedim bi arıyım bakalım napıyo bunlar.
derken bir baktım telefon yok çantamda. beni aldı bir panik. kesin birisi aldı çantamdan diye. şirket telefonu bir de uğraş dur.
daha doğru dürüst gezememişken sadece kızın ihtiyaçlarını alıp arabaya gittim,orda düşmüş olması için dua ederek. veeee duam kabul oldu çok şükür ki.
boşu boşuna acele ettim. oysa kendime ciciler alıcaktım :93:

froya süpermişş. iyi ki söyledin. herkes elini öpüyo kuşumun onunda elelri hep ağzında. e öpmede diyemiyorum.
çok başarılıymış. :13:

ben de aynı durumdayım canım.
bursadaki ebebekte yoktu. netten alcam artık. gerçi bazı eczanelerde de varmış sanırım.

güzelmiş bu.
ama ben böyle hijyenik büyütürsek ya bağışıklık sistemi gelişmezse diye de endişeleniyorum bir yandan...

hmm ben seni avrupa yakasında zannediyodum nerden öyle düşündüysem:)
şileye gittiniz demek 2-3 yıl önce ağvaya gitmiştik biz çok güzel o taraf ben bayıldım yemyeşil.
biz ortaköyün otopark sorunu yüzünden yıllardır araba almayı erteliyoruz ama bebekle de zor oluyo taksi-otobüs.
fazla uzaklaşamıyoruz bu yüzden.
bir planımız var aslında çengelköy taraflarında çok güzel yeni siteler var oralardan bir ev alıp gitmek istiyoruz burdan.
ilkenin sokakta oynamasını istiyorum ve burda mümkün değil...
ev de küçücük zaten eşimin işine yakın diye çakıldık burda...

boza içiyorum bende...
çok iyi süt yapar aklınızda bulunsun şekerler.. tabi ben sevdiğim için içiyorum öncelikle

Slm kızlar oooo ne de kalabalığız bu gece,
ben kaçıcam ama birazdan,
Ne de olsa yarın iş başı,
Dişimize hayırlı olsun maşallah diyen tüm teyzoşlara teşekkür ederiz.

salı günü iki tane aşı olcaz. karma ve pnömokok... çok ağlıcak yine bebeğim ben çok fena oluyorum ya. bide bana tutturuyolar sağlık ocağında

Nazoo yaa ben de çok severim bozayı şimdi canım çekti kız gece gece gönder hadi bi bardak bana da:))

Slm kızlar oooo ne de kalabalığız bu gece,
ben kaçıcam ama birazdan,
Ne de olsa yarın iş başı,
Dişimize hayırlı olsun maşallah diyen tüm teyzoşlara teşekkür ederiz.

diş mi çıkardınız? ay çok şaşırdım:)
hayırlı olsun kuzuşun dişleriiiii

Yarın da bizim aşılarımız var,
Kuzucum aşılanacak yine,
Calpol versem mi gitmeden,
Geçen vermiştim çok rahat geçirmiştik.

Yaa sorma teyzesi,
Bi tane alttan patlamış elime geliyor dokununca azıcık da görünüyor,
Yavaş yavaş büyüyecek herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…