- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
belki yazları tatillerde gidiyorsunuzdur diye dedim
siz orasının yerlisi misiniz yoksa balkanlardan göçenlerden misiniz?
Bi müjdem var,
Bilmiyorum acaba topicte ilk miyiz?
Rüzgarımın dişi çıktı teyzeleri.
Çok sevimli oldu miniğim,
Ama korkuyorum ateş falan yapmaz inşallah.
hayırlı olsun canım dişiniz.senden önce alminanın çınarı var.ama ondan önce bir bebegin vardı.nickini hatırlamıyorum arkadaşın sık sık girmiyor sanırım..Bi müjdem var,
Bilmiyorum acaba topicte ilk miyiz?
Rüzgarımın dişi çıktı teyzeleri.
Çok sevimli oldu miniğim,
Ama korkuyorum ateş falan yapmaz inşallah.
canım kadar tatlı ydim meyve suları humanayıda aldım.bana hiç fayda etmedi.biraz emse süper olcak.uyku sersemiyken emdiriyorum bzen.ben hipp in ve humananin caylari varya emziren annelre icin onlari, bol bol kompostu ve su icmeye calsiyorum birde bol bol tatlida yiyorum ama zaman zaman cok azaliyor goguslerimin bos oldugunu hissediyorum.
ben de de hem avent hem medela war ama bende de makineler sütümü azaltı.doktorumda aynısını söledi
amaa bende işe yarayan bişi war ki onu deneyin derim bi ara elle sağıyodum ozaman sütüm artmıştı önce ilk denemelerde bi kaç damla gelio sonraki günlerde sıktığımda karşıya atıyodu 20 cc kadar geliodu.tabi elle sağınca çok çıkaramıyosununz ama süt bezleri daha fazla çalıştğı için daha çok göğüsler şişiyo
şimdi de çok şükür yetiyo sütüm ama o dönem ki gibi diil o dönem de deepfrezee atıyodum sağıp.şimdi ek gıdaya da başladık die uğraşmıyorum ama bi deneyin derim kızlar inş işe yarar
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Çocuk istemeyen insanların topiğinde kötü içeriğe bastıktan sonra da yazmaya devam ettiğim için ceza almışım,Özledim sizleri valla
Allah inşallah bebeklerimizi ilerde çocuk sevgisinden yoksun insanlarla karşılaştırmaz..
Geçmiş mesajlara göz atayım şimdi,yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?