2010 Temmuz Anneleri : )

belki yazları tatillerde gidiyorsunuzdur diye dedim
siz orasının yerlisi misiniz yoksa balkanlardan göçenlerden misiniz?

tatillerde gidiyoruz canım tabii ki ama kakava mayısta oluyor o yüzden gidemeyiz,bulgaristan göçmeni anne tarafıda baba tarafıda ama çok olmuş göçeli,rahmetli dedem 7 yaşındayken gelmişler

günaydııın..
dün gece kızım saat başı uyanarak ilk , anne delirtme olayını gerçekleştirmiş bulunmaktadır..
vatana millete hayırlı olsun ..der, devamı olmaması umuduyla herkesi selamlarım..

misscapris dişiniz hayırlı olsun..
almina nın çınarındaan sonra sizinde dişler çıkıyor demek hadi hayırlısı

günaydınnnnnnn ben yine işteyim ne yazık ki (( rüzgarımızın dişi hayırlı olsunnnnnnnn

günaydınlar
denizcim senin adına üzüldüm inşallah tekrarlanmaz
ama ben hep böyleyim alıştım artık 2 saat aralıksız uyusam şükrediyorum
genellikle 1,5 satte bir uyanıp emmek istiyo arada bir 2 yada 3 saat uyursa o günü bayram ilan ediyorum

Bi müjdem var,
Bilmiyorum acaba topicte ilk miyiz?
Rüzgarımın dişi çıktı teyzeleri.
Çok sevimli oldu miniğim,
Ama korkuyorum ateş falan yapmaz inşallah.
hayırlı olsun canım dişiniz.senden önce alminanın çınarı var.ama ondan önce bir bebegin vardı.nickini hatırlamıyorum arkadaşın sık sık girmiyor sanırım..
ben hipp in ve humananin caylari varya emziren annelre icin onlari, bol bol kompostu ve su icmeye calsiyorum birde bol bol tatlida yiyorum ama zaman zaman cok azaliyor goguslerimin bos oldugunu hissediyorum.
canım kadar tatlı ydim meyve suları humanayıda aldım.bana hiç fayda etmedi.biraz emse süper olcak.uyku sersemiyken emdiriyorum bzen.

dün bende pompayla beceremirince elimle sağdım.20 cc çıktı.ugraşsam biraz daha çıkardı heralde.ama çok yoruldum

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Çocuk istemeyen insanların topiğinde kötü içeriğe bastıktan sonra da yazmaya devam ettiğim için ceza almışım, Özledim sizleri valla

Allah inşallah bebeklerimizi ilerde çocuk sevgisinden yoksun insanlarla karşılaştırmaz..

Geçmiş mesajlara göz atayım şimdi,yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum..

kızlar ya bu pamukçuk neden olur nasıl geçer şimdiye kadar hiç olmamıştı bugün başlamış dili kabarmış yardım edin

Selam arkadaşlar

Günlerin yorgunlugunu bugün attım diyebilirm gelen-gidenden bir türlü fırsat bulamadım,oğlumda huzursuzdu birkaç gündür..
Bugün epey bir gezdik,oğlumda mıkırdanmadı..Dolayısıyla çok iyi geldi bu pazar gezmesi

Miss canım hayırlı olsun ilk dişiniz..
Almina sende tekrar hoşgeldin
kkatre bildiğim kadarıyla bir çay bardağına biraz karbonat koyup karıştır ve bir tülbentle bebeğin ağzını temizle canım biz öyle yapıyorduk..Niye olduguyla ilgili bir bilgim yok canım ama üzme kendini geçer..Geçmiş olsun arkadaşım.

Eczaneden mikostatin damla al canım benim. Hiç uğraşma karbonatla falan. 1-2 günde iyileşir, günde 1 kez damlat yeter. Bizde de olmuştu.

tşk ederim hayat karbonatla temizledim şimdi ama çok sildirmedi minicik ağzı var zaten ağzını kitleyip durdu şimdiye kadar olmamıştı çok dikkat ediyorum biberonuna fln her kullanımda steril ediyorum 2 gündür kaşık maması veriyorum acaba mama kalıntısı mı yaptı muhallebi gibi oluyor ya

ligthmoon dr a danışmadan alıp kullansam sorun olmaz değilmi şimdi nöbetçi eczaneden aldırayım eşime olmazsa

herkese merhaba kızlar kkatre geçmiş olsun canım. dişlerimizde hayırlı olsun umarım rahat çıkarıyordur darısı bize

:85:tşkler umarım geçer ya nette bakınıyordum fesleğen pamukçuğa ii geliyormuş ama nasıl kullanılırki :85:

ben de adet oldum artık
doğumdan 6 ay sonra fena sayılmaz sanırım...
Süt sağmaya çalışıyorum..Az ama buna da şükür artık...

hoşgeldin canım
biz de seni özledik.
yavruşların iyidir inşallah

biz bugün bi akrabamıza gittik misafirliğe. evi serindi biraz,kalorifer yanmıyordu.ayaklarımdan üşüttüm sanırım. karnım ağrıyor. eda'nın da hala burnu tıkalı. yarın doktor kontrole çağırmıştı. bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…