2010 Temmuz Anneleri : )

keşke benimkiler de 9 da yatırdığımda uyusalar hemen.9 da uyusalar 10 da uyanıyorlar..Gece 12 ye 1 e dek zor uyuyorlar..Ama sonra sabaha dek hiç uyanmıyorlar,rahat ediyoruz..sabah 7 de babamız alt alıp mamalarını veriyor,9 a dek uyuyabiliyorum artık..sonra emziriyorum ya da mama verip alt alıyorum..öğleye dek uyuyabiliyorum böylece..

ah ah şimdiden ne bu sinir minicik bebelerde
bizimki pes etti sonunda. babası başardı uyutmayı. şimdi kendi de gitti yatmaya.
kız iyice dalsın,yatağına geçireyim de elbet sıra bana da gelecek :)

bzimkide uyudu eşim uyuttu...

benim kızım 9 da hayatta uyumuyor.on dan on ikiye mühleti var.aıştırmamı bilmiyorum belki erken kalksa daha erken uyur.ama 6 dan sonra bier saat aralarla kalkıyor.

valla günlük süt aldım. burda doğal bir yoğurt var, foça yoğurdu. onunla başladım mayalamaya. hatta bakıcam birazdan ne alemde diye. geçen günde yaptım olmadı. inşallah bu sefer olur.

ben de denedim bir kere,beceremedim.
yapmayı öğrensem iyi olcak artık. doktor yoğurt tattırabilirsin demişti.

valla günlük süt aldım. burda doğal bir yoğurt var, foça yoğurdu. onunla başladım mayalamaya. hatta bakıcam birazdan ne alemde diye. geçen günde yaptım olmadı. inşallah bu sefer olur.

canım açma yoğurdu.o zaman mayalanmıyor.ne zaman mayaladın.ben önceden mayalamıştım çok güzle tutmuştu kendimize mayalamıştım gerçi.akşam mayalayıp sabah açmıştım.iyce sarıyorsun yoğurdu sabah açıyorsun mis gibi oluyor

nasıl yapıyon ben sadece bir kere tutturamadım
ozamanda süt kaynar değildi ve sıcak havluya sarmamıştım
artık sütü kaynatıyom zaten yaptığım 100 cc falan kavanoza koyunca ılınıyo doğal olarak bir iki çay kaşığı yoğurt koyup karıştırıp sıcak havluya sarıp bırakıyom sabaha hazır oluyo :))

yatarken bi tane daha yapim bari yarın veririm :))
birkaç gündür yapmıyordum

kızlar ben çıkıyorum.
10 dk sonra geri gelmezsem Edayı uyutma operasyonunun son aşaması olan yatağa alma kısmı da tamamlanmış demektir.
çok uykum var,iyice saçmalamadan gideyim :)
iyi geceler herkese
öperim çok

canım 6 saat falan oldu mayalayalı. merak ediyordum olup olmadığını. açmayayım mı şimdi?

barışta uyudu artık
bende yoğurdunu mayalayayım
10 dakka sonra gelmezsem yattım demektir :))
herkese iyi gecelerr

bebek ne kadar erken yatarsa o kadar iyi , hem büyüme hormonunu salgılaması için hem de güneş ışığından sabah faydalanması için.
bebekler erken yatmalı ve erken kalkmalı
tabi bizler de

bence de bebek dediğin erken yatmalı ama olmuyor her bebekte işte canım..
haa uyuyor 9-10 da ama 45 dk-1 saat sonra geri uyanıyor..gece uykusuna yatması 12-1 arası..
bizimki şimdi uyudu mesela..
saat 9.30 dan beri onla uğraşıyorum..2 kere uyudu 10-15 dk..tekrar uyandı..ancak şimdi gece uykusuna geçti..
malesef her bebekte olmuyor..
alıştırmaya bağlı..diyorlar ama alışmıyor işte ne yapalım?

benimki de aynen bu düzendeydi ama ne olduysa bayramda oldu.
bayramdan beri gece en uzun uykusu 2,5 saat..
anlamadım gitti inş eski düzene döner..inş......

canım 6 saat falan oldu mayalayalı. merak ediyordum olup olmadığını. açmayayım mı şimdi?
bence de açma

ben dayanamadım açtım. ama olmuş
hafif sulu, tattım şimdi fena değil.
kızımada uzundan tattırdım. tek kelime ile nefret etti :76:

salyaları o kadar arttı ki önleri ıslanıyor yamyaş oluyor..üstlerini değiştirmek zorunda kalıyorum..İkisi de kulaklarını çekiştiriyor..hele Çınar ın kulaklarını çekiştirirken salıncağında uyuyakaldığı bir zamanı kameraya aldım,çok komikti..bir ara face de de koyucam :)

iyi geceler kızlar...
geçmişi okuyamadım pek.yoğurt mayalamadan bahsetmişsiniz.kızlar bebişlerinkini devam sütüylemi yaptınız??

ben hep önlük takıyorum canım..
bıktım kıyafet değiştirmekten..her taraf salya..
ben oğlumda hiç salya yaşamadım..salyasız çıkardı dişlerini 8 aylıkken..
kız da salya olayı farklı geliyor şimdi..

kulak çekiştirme bizde de var..
5 parmak da ağzının içinde..nerdeyse bileğe kadar sokmaya çalışıyor aklı sıra :)
öğürüyor bazen..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…