barış kötü(
bugün antibiyotiğe başladık
sanırım bu gece sabahlıycaz
evet canım 14 temmuzda doğdu
aynı gün doğmuşlar demek
benimki 40+4te doğdu bekletti bizi
kızım uyudu bugün 21:30da
çok mutlu oldum ben
barış kötü(
bugün antibiyotiğe başladık
sanırım bu gece sabahlıycaz
yaaaaa çıldırmak üzereyim uyumuyooorrrr kaç gündür mahveti beni ev kendinden geçmiş durumda çalışıyorum yemek yokk sütüm yokk 2 gündür dışardan dürüm yiyorum öğlenleri akşam kahvaltılık yapamadım bugün hiç sütüm olmadı çok mutsuzummm eşim 12 saat çalışıyo manevi olarak bitmş durumdayım
kıyamam ben size
Allahım acil şifalar versin oğlışa, tez zamanda iyileşsin .....
canım biz geçen sene sinbo nunkini almıştık hamile kaldığımda. çok fazla kullanmama rağmen tık demedi alet. hem diğer markalara göre de çok uygundu fiyatı. çok memnunum ben. meyveleri bütün bütün atabiliyosun. çok pratik.
amin
doktor cumaya tekrar gelin dedi
inşallah o güne kadar çoktan iyileşmiş olur:94:
böyle zamanlarda yalnız kalmakta ayrı bir işkence haline geliyor, bilirim. Allah kolaylık versin canım, düzgün yemek yiyemiyosan fındık ceviz badem gibi şeyler ye, bol bol su iç bari sütün için.
aman ne güzel benimki de 8,20 de uyudu..banyodan sonra:)
ama hiç sanmam gece uykusu olsun..
yine de Allahtan ümit kesilmez.
sinbonunki güzel gerçekten.arkadaşım da çok memnundu.
bende mulinex var,hiç güzel sıkmıyor. parçalarının temizliği de çok zor.
Benımkı de uyudu kızlar ve saclarını kestik çok ağladı yavrum benım hıc kıyamadım babası kestı makınayla sesınden fılan korktu herhalde . Keltoş oldu benım oglusum
Benımkı de uyudu kızlar ve saclarını kestik çok ağladı yavrum benım hıc kıyamadım babası kestı makınayla sesınden fılan korktu herhalde . Keltoş oldu benım oglusum
Mulinex ınce uzun olan mı gecenlerde gormustum 60 ytl ye bende onu almayı dusunuyordum ıyı degıl mı yani Sinbo mu alsam ki
yaaaaa çıldırmak üzereyim uyumuyooorrrr kaç gündür mahveti beni ev kendinden geçmiş durumda çalışıyorum yemek yokk sütüm yokk 2 gündür dışardan dürüm yiyorum öğlenleri akşam kahvaltılık yapamadım bugün hiç sütüm olmadı çok mutsuzummm eşim 12 saat çalışıyo manevi olarak bitmş durumdayım
Mulinex ınce uzun olan mı gecenlerde gormustum 60 ytl ye bende onu almayı dusunuyordum ıyı degıl mı yani Sinbo mu alsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?