kıslarrr artık bende 2010 teemuz annesiyim....:)
Hayırlı olsun canım ilk anne adayı sensin sanırım ALLAH kucağına almayıda nasipetsin :) çok sevindim
ayyy.hayırlı olsun canım.heveslendim yeniden valla.hamilelik çook güzel bi olay.Allah tadıyla yaşatmayı yavrunu öpüp koklamayı nasip etsin ins.
kıslarrr artık bende 2010 teemuz annesiyim....:)
sende temmuz annesimisin
2 haftalık..bu hafta adetimten 3 gün gecti test yaptım canım:)
Canım senin haziran annesi olman lazım bir yanlışlık yok di mi daha erken temmuz annesi olduğunu bilmek için.
Evet ben de öyle düşündüm,bu yüzden de sordum son adet tarihini..temmuz anneleri kasımda belli olucak...Çünkü ben de geçen sene kasımda öğrenmiştim hamileliğimi.Bu sene Allah nasib ederse yine temmuz annesi olurum inşallah..
ayy canımm nasıl geciyor hamilielliginn biraz korkuyorum dogrusu
son adet tarihim 10 eylül...dogum haziranamı denk geliyor?temmuz degil mi?
ya kıslarrr sanırım ben eylüldede adet olmadım ama hemen test yaptım negatif cıkmıstı ozamn..birde tasınma olaylarımız falan oldugu için ozamanı iyi hatırlamıyorum .briaz karısıktı..
sizce bir aylık hamile olabilirmiyim..yanlısmı hesapladım acaba iyice kafam karıstı
Canım eğer 10 eylülse muhtemel doğum tarihin 17 hazirana denk geliyor..
Eylülde adet olmadıysan 10 eylülde nasıl adet oluyorsun ??
Hamile olduğuna eminmisin ???
Kan testi yaptır bari....
birazda dünden beri heyecanlıyımm sanırım ondanda yanlıs yazdım..bir panigim ki sorma
hayırlı olsun umarım sorunsuz ve rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin. benden bir tavsiye sakın 10 kilodan fazla kilo alma. sonra vermesi çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?