2010 Temmuz Anneleri : )

kıslarrr artık bende 2010 teemuz annesiyim....:)

ayyy.hayırlı olsun canım.heveslendim yeniden valla.hamilelik çook güzel bi olay.Allah tadıyla yaşatmayı yavrunu öpüp koklamayı nasip etsin ins.

2 haftalık..bu hafta adetimten 3 gün gecti test yaptım canım:)

sende temmuz annesimisin

Tatlım son adet tarihini bilmiyormusun ?CADIARZU mesela 3 eylül 5 eylül gibi bir gün ???

Canım senin haziran annesi olman lazım bir yanlışlık yok di mi daha erken temmuz annesi olduğunu bilmek için.

Evet ben de öyle düşündüm,bu yüzden de sordum son adet tarihini..temmuz anneleri kasımda belli olucak...Çünkü ben de geçen sene kasımda öğrenmiştim hamileliğimi.Bu sene Allah nasib ederse yine temmuz annesi olurum inşallah..

son adet tarihim 10 eylül...dogum haziranamı denk geliyor?temmuz degil mi?

ayy canımm nasıl geciyor hamilielliginn biraz korkuyorum dogrusu

ya kıslarrr sanırım ben eylüldede adet olmadım ama hemen test yaptım negatif cıkmıstı ozamn..birde tasınma olaylarımız falan oldugu için ozamanı iyi hatırlamıyorum .briaz karısıktı..
sizce bir aylık hamile olabilirmiyim..yanlısmı hesapladım acaba iyice kafam karıstı

ayy canımm nasıl geciyor hamilielliginn biraz korkuyorum dogrusu

son adet tarihim 10 eylül...dogum haziranamı denk geliyor?temmuz degil mi?

Canım eğer 10 eylülse muhtemel doğum tarihin 17 hazirana denk geliyor..

Eylülde adet olmadıysan 10 eylülde nasıl adet oluyorsun ??

Hamile olduğuna eminmisin ???

Kan testi yaptır bari....

Canım eğer 10 eylülse muhtemel doğum tarihin 17 hazirana denk geliyor..

Eylülde adet olmadıysan 10 eylülde nasıl adet oluyorsun ??

Hamile olduğuna eminmisin ???

Kan testi yaptır bari....

ya hamile olduguma eminim..ayın onundan onuna adet oluyorum dedimya evi tasıdıgımızdan okadr hersey karıstıki gecen ay olup olmadıgımı unutum.birde bnm adetim düzensiz genelde onunda olurum ama olmadıgım zamnlarda oluyordu tamamen psikolojık..

hatırladıgım kadrıyla gecen ay adet olmadım(10 eylül diye direk onundan onuna oldugum için olup olmadıgımı düşünmeden yazdım)
adet olmadıgım için süpelelndim test yaptım negatif cıktı.bu ayın 10 unda yine olmayınca dün test yaptım pozitif cıktı..olay tamamen böyle

birazda dünden beri heyecanlıyımm sanırım ondanda yanlıs yazdım..bir panigim ki sorma

hayırlı olsun umarım sorunsuz ve rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin. benden bir tavsiye sakın 10 kilodan fazla kilo alma. sonra vermesi çok zor oluyor.

en büyük korkularımdan biride bu..ama spor yapıyorum yürüyüslere cıkıyorum..yemegimde şimdilik dikkat ediyorum hadi hayırlısı canım

Tubicik benimde tanıdığım bi arkadaşım var 2,5 aylık olana kadar hamile olduğunu bilmiyomuş hep adet oldum falan demiş sonra o da acaba mı diye karıştırmış hani kendi yalanına kendi de inanır olmuş dr. gitse 2,5 aylık hamile ya o arada ialç falan alsa Allah korusun di mi en iyisi dr. gitmen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…