Tubicik kan tahlili yaptır..Haziran annesisin yanlız,temmuz değil.........
evet en iyisi bu..ilgin iiçin tesekkürler canım..yandım valla haziranda hem sınava gircem hem cocouk dogurucam:1shok:temmuz diye sevinmiştim..neyse bundada vardır bir hayır
Güzel dilekeriniz için biz 2010 temmuz annesi olmak isteyenler çok teşekkür ediyoruz...yani ben teşekkür ediyorum..geçen sene ki bebeklerini kucaklarına almış annelere ayrıca çok çok teşekkür ediyorum.onların bebekleri şuan 1 yaşında yada yaklaşmakta kimi yengeç kimi benim gibi bir aslan burcu...bende bebeğim temmuzda doğsun çok istiyorum bakalım.kasımı iple bekleyenlerden,hatta halatla çekenlerdenim.umarım güzel haberler duyarız,ve veririz.....hayırlısı ..opuyorumnanaktan...
inşallahhh canımmmm
sen ve tüm bebiş isteyenlerle dolsun taşsın bu topikkkkkkkkkk:Saruboceq:Şeniz
Temmuz anneleri topiği, hımmmm:uhm: Temmuzda anne olmak çok güzel olurdu, ben de istiyom, üstelik bu ay çok da çalıştım, inşallah Rabbim dualarımı geri çevirmez:Saruboceq: Benim de 25-26 ekime belli olur hayırlısıylaalkisalkisalkis
Ay ay ayy 2010 anneleri de gelmeye başlamışlar ne güzel ya ,ben 8 kasımda öğrenmiştim hamileliğimi, aslında düşünürsek ne kadar uzun bi zaman geçti ama bize su gibi geldi.
Burdaki paylaşımlar çok önemli ben bilmediğim birçok bilgiyi burdan aldım ve yaşadığım zaman paniklemedim, o yüzden çok önemli benim için .
Umarım sağlıklı, fazla kilosuz ve rahat birer hamilelik geçirirsiniz ve temmuz geldiğinde o güzel duyguyu yaşarsınız.Şimdiden hayırlı olsun hepinizi kutluyorum.
inş. cnm ya temmuz annesi oluırsun çok kafanı takma bebekler geleceği zamanı bilir . kendini başka şeylerle meşgul et düşündükçe hormonlr etkileniyor . kaydirigubbakcemile5bende temmuz annesi olmak istiyorum ilk bebeğimi iki aylıkken düşdü bebeğimin kalp atışları yokdu sonra üç aşılama yapıldı tutmadı allahım o güzel mucizeyi bana tekrar yaşat bebeğim kendiliğinden gelsin bnada dua edin arkadaşlar
ben de şimdi temmuz annesi mi olucam :)))
en son reglim 15 eylül hamile olduğumu dün öğrendim daha çok yeni...sanırım 3-4 haftalık temmuza gelicek galiba hala şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?