2010 Temmuz Anneleri : )

Tubicik kan tahlili yaptır..Haziran annesisin yanlız,temmuz değil.........

Tubicik kan tahlili yaptır..Haziran annesisin yanlız,temmuz değil.........

evet en iyisi bu..ilgin iiçin tesekkürler canım..yandım valla haziranda hem sınava gircem hem cocouk dogurucam:1shok:temmuz diye sevinmiştim..neyse bundada vardır bir hayır

SAT'ı 24 eylül ve sonrası olanlar Temmuz annesi oluyor sanırım...Tüm yeni anne adaylarına hayırlı olsun şimdiden opuyorumnanaktan

evet en iyisi bu..ilgin iiçin tesekkürler canım..yandım valla haziranda hem sınava gircem hem cocouk dogurucam:1shok:temmuz diye sevinmiştim..neyse bundada vardır bir hayır

ne sınavına gireceksin. kpss ye mi yoksa. ben de geçtimiz haziranda kpssye girdim ve 38 haftalık hamileydim. bebeğim doğmak üzereydi ama neyse ki bekledi ve 27 haziranda sınava girdim, 1 temmuzda doğum oldu

Güzel dilekeriniz için biz 2010 temmuz annesi olmak isteyenler çok teşekkür ediyoruz...yani ben teşekkür ediyorum..geçen sene ki bebeklerini kucaklarına almış annelere ayrıca çok çok teşekkür ediyorum.onların bebekleri şuan 1 yaşında yada yaklaşmakta kimi yengeç kimi benim gibi bir aslan burcu...bende bebeğim temmuzda doğsun çok istiyorum bakalım.kasımı iple bekleyenlerden,hatta halatla çekenlerdenim.umarım güzel haberler duyarız,ve veririz.....hayırlısı ..opuyorumnanaktan ...

Son düzenleme:

inşallahhh canımmmm

sen ve tüm bebiş isteyenlerle dolsun taşsın bu topikkkkkkkkkk:Saruboceq:Şeniz

Temmuz anneleri topiği, hımmmm:uhm: Temmuzda anne olmak çok güzel olurdu, ben de istiyom, üstelik bu ay çok da çalıştım, inşallah Rabbim dualarımı geri çevirmez:Saruboceq: Benim de 25-26 ekime belli olur hayırlısıylaalkisalkisalkis

hemen hemen senle aynı canım bakalım müjdeli haber alabilcekmiyiz beraber..hayırlısı..

Ay ay ayy 2010 anneleri de gelmeye başlamışlar ne güzel ya ,ben 8 kasımda öğrenmiştim hamileliğimi, aslında düşünürsek ne kadar uzun bi zaman geçti ama bize su gibi geldi.
Burdaki paylaşımlar çok önemli ben bilmediğim birçok bilgiyi burdan aldım ve yaşadığım zaman paniklemedim, o yüzden çok önemli benim için .
Umarım sağlıklı, fazla kilosuz ve rahat birer hamilelik geçirirsiniz ve temmuz geldiğinde o güzel duyguyu yaşarsınız.Şimdiden hayırlı olsun hepinizi kutluyorum.

Allahım inş. bana da 8 Kasımda öğrenmek nasib olur bundan güzel doğum günü hediyem olmazdı inanın ki hemide 1 taşla iki kuş vururuz çünkü muhtemel doğumu 12 temmuz eşimin d.gününe rast gelir.:dance:

ota b.ka ağlıyorum bu topiğe her girdiğimde ağlıyorum ..hay allah yaaaaa..hadi gelin bakalım temmuz 2010 anneleriiiii....

ben bugün test yaptım yine temmuzda doğururum die..yokmuş öyle bişey ....ama hala şansım var hehehehehehehehehe

vayyy bir sene ne çabuk geçmiş...10 kasım 2008 de hamile olduğumu öğrenmiştim ne güzel bir gündü...2010 annelerinin bebekleri yeni yeni oluşmaya başladılar...9 ay boyunca burda çok güzel paylaşımlarda bulunduk inşaallah sizin için de öyle olur...

hadi bakalım bekliyoruz inş. topiik uzun zman dır bebek bekleyen adaylarla doluuup taşar bunun için dua ediyorum. :Saruboceq:

Merhaba,

Benimde SAT 29 eylül dü :)
Hayırlı ise 26-27 Ekim de belli olur diye düşünüyorum.

bende temmuz annesi olmak istiyorum ilk bebeğimi iki aylıkken düşdü bebeğimin kalp atışları yokdu sonra üç aşılama yapıldı tutmadı allahım o güzel mucizeyi bana tekrar yaşat bebeğim kendiliğinden gelsin bnada dua edin arkadaşlar

inş. cnm ya temmuz annesi oluırsun çok kafanı takma bebekler geleceği zamanı bilir . kendini başka şeylerle meşgul et düşündükçe hormonlr etkileniyor . kaydirigubbakcemile5

ben de şimdi temmuz annesi mi olucam :)))
en son reglim 15 eylül hamile olduğumu dün öğrendim daha çok yeni...sanırım 3-4 haftalık temmuza gelicek galiba hala şoktayım

ben de şimdi temmuz annesi mi olucam :)))
en son reglim 15 eylül hamile olduğumu dün öğrendim daha çok yeni...sanırım 3-4 haftalık temmuza gelicek galiba hala şoktayım

merhaba canım.otomatik hesaplayıcıya göre 5 hafta 1 günlük hamilesin ve tahmini doğum tarihin 22 haziran
genelde sat a göre hesaplanıyor ya.dra ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…