2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba canım.otomatik hesaplayıcıya göre 5 hafta 1 günlük hamilesin ve tahmini doğum tarihin 22 haziran
genelde sat a göre hesaplanıyor ya.dra ne zaman gideceksin

hımm ozaman haziran annesi mi olucam
dr biraz daha zamn geçsin öyle gidiyim diyrm alttan muayeneyi sevmiyorum kaç gün sonra belli olur kese

:1hug:
dr biraz daha zamn geçsin öyle gidiyim diyrm alttan muayeneyi sevmiyorum kaç gün sonra belli olur kese
canimm suzaninn dedigii gibi tam 40. haftan 22 hazirana http://www.gebelik.org/dosyalar/gelisim.html buradan bide sen bak bebegin gelisimm asamalarini tikla yan sol tarafta sana gore sol taraff okk ..
hee bu arada tamm bizimm ikizlarin dogum gunu 40 .haftan seninn

teşekkür ederim buna göre de 5 haftalık gözüküyor teşekkür ederim

kıssslar merhaba,

en son 24 Eylül'de regl oldum.idrarla yapılan gebelik testim pozitif çıktı.Kısmet olursa 1 Temmuz'da dünyaya gelecek bebişim inşallah.

kızlar o kadar çok korkuyorum ki,...çünkü 24 Ağustos'ta 5,5 haftalık düşük yaptım.yine bişeylerin ters gitmesinden korkuyorum.inşallah Temmuz 2010'da doğum haberimi de yazmak nasip olur.doktaora haftaya çarşamba ya da perşembe günü gideceğim.yine düşer diye korkuyorum çünkü.

Allah tamamına erdirsin. Bende saat 12,30 kan verdim.
15,30 gibi sonucu alıcam. Hayırlısı artık...

Naazcım,

teşekkür ederim.kendin idrar testi yapmışmıydın.son adet tarihin neydi canım?hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkar.sonucu merak ederim.hemen yazarsım dimi.

canım hayırlısı olsun.inşallah öbür aya inşallah.sağlıkla gelsin de.

Olgay inşallah sorunsuz devam eder, ilk temmuz annesi sen misin yani? Bebiş erken gelirse haziran annesi olursun ona göre :) Hayırlı olsun canım, inşallah bana da nasip olur bu ay hayırlısıyla.

Olgay inşallah sorunsuz devam eder, ilk temmuz annesi sen misin yani? Bebiş erken gelirse haziran annesi olursun ona göre :) Hayırlı olsun canım, inşallah bana da nasip olur bu ay hayırlısıyla.

teşekkür ederim canım.inşallah bi aksilik çıkmazsa ilk temmuz annesi olacağım.hamişlerin duası kabul olurmuş.Allah sana da sağlıklı sıhhatli bebiş verir inşallah canım.

olgaycım oncelikle hayırlı ugurlu olsun hamişliğin canım..

tutamadım kendimi yazmak istedim..bende 2009 temmuz annesiyim ve gecen yıl ki sat ım 24 eyluldu ve dogumum 2 temmuz da gerçekleşti.kızım dunyaya geldi...sende benim gibi aynı sureci yasıycaksın ..inş saglıkla gelir kuzucun..tum 2010 annelerine saglık diliyorum.

evet o zaman haziran annesisin canım bebkte 1 günle ikizler oluyor..gozde0034 de senle aynı doğum olarak..allah tammını erdirsin..

teşekkür ederim canım.inşallah bi aksilik çıkmazsa ilk temmuz annesi olacağım.hamişlerin duası kabul olurmuş.Allah sana da sağlıklı sıhhatli bebiş verir inşallah canım.

olgay ilkkez bi topikte birini bu kadar kıskandım seni öldüreceğim yaa..Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :sinifsinif: ilk temmuz annesi olmayı elimizden kaptın kız valla kötü oldum şimdi he..ağlayacağım..:gitme:

şaka bir yana çok mutlu oldum senin adına hem ilk annesin hemde ilk aday..hayırlı olsun canım..valla erken doğsunda hazirana kayasın diye iple beklicem yani:jeyyar: ona şüphen olmasındaa..kaydirigubbakcemile3 :1no2: şaka bir yana sağlıkla al kucağına en önemliside bu canım..bu arada satınla tam sınırdasın:jeyyar: hadi hayırlısı..:teselli:​

Son düzenleme:

canım Allah prensesini sana ve babasına bağışlasın.ya o kadar özendimki şimdi sana.inşallah inşallah ben de seneye temmuzda doğum haberimi veririm.o kadar çok korkuyorum ki bişeylerin ters gitmesinden.inşallah sorunsuz ve sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririm minnoşumu.

canım ya çok sağol.çok güldürdün beni.:dance:benin bebişim de sağlıklı doğsunda 5 gün önce 5 gün sonra hiç farketmez canım.darısı sana olsun şekercim.kaydirigubbakcemile.
senin SAT'ın ne?hadi hayırlısı hamiş haberlerini bekliyorum.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…