2010 Temmuz Anneleri : )

almina ben seni rüyamda gördüm biliyomusun? şimdi seni görünce hatırladım
izmire gelmişsin beni çağırıyorsun geziyoruz beraber inciraltında
hayır olsun...

hayır olsun canım :) benim okulum o taraflardaydı..narlıdereye doğru giderken :)

inşallah yaza rüyanı gerçekleştirirz..

Son düzenleme:
bugün bakıcımız oğlumun altını değiştirmemiş nasıl kaka doluydu bezi kurumuş poposuna yapışmış canım çokk sıkıldı

ne haber kızlar pek gıremıyorum ancak gecmışi okuyorum benım sutum cok azalmıs ya goguslerım kuculdu ıclerı bosbos gelıyor bana kızımı emzırıyorum yıne bagırıyor ılla ya meyve puresını sulandırıp verıyorum ya cıcı bebe sadece gece dogru duzgun emıyor ondan da doymuyor galıba halen 5 6 defa uyanıyor kızıma dun pazardan 10 mılyona bebek aldım mını mını bır kus sarkısının soyleyıp ayaklarını oynatıyor artık onu oyalayamıyorum butun gun yurutec de zaten gerı kalan zaman da da salıncakta ama yıne de mızmızlanıyo

canım çok koyma yürüteçe daha ufak değilmi.

hayırdır inş bende bahar1 i gördüm rüyamda .bend eonlara gidiyormuşum bir sürü misafiri varmış diyorum ben utanırım falan gel diyo gidiyorum ilginç valla kk yı rüyalarıma taşıdım

bugün bakıcımız oğlumun altını değiştirmemiş nasıl kaka doluydu bezi kurumuş poposuna yapışmış canım çokk sıkıldı
aaa nasıl insanmış o
ne yaptıda çocuğu oyaladı acaba o şekilde susturtu ?
eve bi kamera sistemi kurun bence

selam kızlarr

oqlum çok huzsuz kaç qündür ne qece uyuyor nede qündüz

ateş war bide:18:
herhalde diş çıkaracak memeyide ısırıp acıtıyooo

aaa nasıl insanmış o
ne yaptıda çocuğu oyaladı acaba o şekilde susturtu ?
eve bi kamera sistemi kurun bence

ya normalde çok titizleniyordu üzerine azcık bişe değse üzerini değiştiriyordu bugün niye öyle yaptı anlamadım farketmedi desem kokuyodu buram buram bilmiyorumm kendi evimde bakmıyo evine bırakıyorum kamera sistemi olsa süper olurduda böyle naapmalı bilmiyorum

süpermiş çok beğendim ben daha önce okumamaıştım
begenmene sevindim canım
tanıdk vasıtasıylamı buldunuz canım.senin yanıda titizlenmesi normal zaten.dikkat edilmesi lazım böyle şeylere uyarsaydın

elbette senin yanında öyle qörünücek aman dikkat et uyar bence baştan sıkı tut ipleri

merhaba kızlar netim yoktu birsüredir bağlattık çok özlemişim herkezi umarım tüm bebekler iyidir bugün taa ortaokuldan arkadaşlarım geldi güzel ve yorucu bir gündü sık sık görüşüyorduk ama ben ardayı doğurunca görüşememiştik yeniden toplandığımıza çok sevindim ayrıca 2gün sonra oğlum 5 aylık oluyor bakalım bu ay neler başlatıcak doktorumuz

iyi akşamlar kızlarbugün oğluşumla ananesine gittik ( 1 sokak ötede) dışarda gezdik park falan hava çok güzeldi

kazene veya editore özel mesajla istediğin nicki yazıyosun..ama kullanılan nicklerden olmamak kaydıyla..

gürsoycum senin kız kaç aylıktı bizimkilerden büyükmüydü ?
belkide tek sorunu açlıktır yoğurt muhallebi tarzı şeyler ver bi dene bakalım tamam anne sütü sağlıklı bende ilk oğlumu 7 ay sadece anne sütü vermiştim ama sütüm az gelseydi verirdim nitekim arda mama ile besleniyor çokta sağlıklı maşallah geceleri en azından dene bakalım derdi açlık mı yoksa huysuzluk mu?

Son düzenleme:
tanıdk vasıtasıylamı buldunuz canım.senin yanıda titizlenmesi normal zaten.dikkat edilmesi lazım böyle şeylere uyarsaydın

tanıdık güvenilir biride işte ne kadar olsada el galiba uyardım tabii ama ne bileyim içime sinmiyoo keşke annem yanımda olsa çağıracam bakalım inş gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…