- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
almina ben seni rüyamda gördüm biliyomusun? şimdi seni görünce hatırladım
izmire gelmişsin beni çağırıyorsun geziyoruz beraber inciraltında
hayır olsun...
hayır olsun canım :) benim okulum o taraflardaydı..narlıdereye doğru giderken :)
inşallah yaza rüyanı gerçekleştirirz..
ne haber kızlar pek gıremıyorum ancak gecmışi okuyorum benım sutum cok azalmıs ya goguslerım kuculdu ıclerı bosbos gelıyor bana kızımı emzırıyorum yıne bagırıyor ılla ya meyve puresını sulandırıp verıyorum ya cıcı bebe sadece gece dogru duzgun emıyor ondan da doymuyor galıba halen 5 6 defa uyanıyor kızıma dun pazardan 10 mılyona bebek aldım mını mını bır kus sarkısının soyleyıp ayaklarını oynatıyor artık onu oyalayamıyorum butun gun yurutec de zaten gerı kalan zaman da da salıncakta ama yıne de mızmızlanıyo
aaa nasıl insanmış obugün bakıcımız oğlumun altını değiştirmemiş nasıl kaka doluydu bezi kurumuş poposuna yapışmış canım çokk sıkıldı
aaa nasıl insanmış o
ne yaptıda çocuğu oyaladı acaba o şekilde susturtu ?
eve bi kamera sistemi kurun bence
begenmene sevindim canımsüpermiş çok beğendim ben daha önce okumamaıştım
tanıdk vasıtasıylamı buldunuz canım.senin yanıda titizlenmesi normal zaten.dikkat edilmesi lazım böyle şeylere uyarsaydınya normalde çok titizleniyordu üzerine azcık bişe değse üzerini değiştiriyordu bugün niye öyle yaptı anlamadım farketmedi desem kokuyodu buram buram bilmiyorummkendi evimde bakmıyo evine bırakıyorum kamera sistemi olsa süper olurduda böyle naapmalı bilmiyorum
ya normalde çok titizleniyordu üzerine azcık bişe değse üzerini değiştiriyordu bugün niye öyle yaptı anlamadım farketmedi desem kokuyodu buram buram bilmiyorummkendi evimde bakmıyo evine bırakıyorum kamera sistemi olsa süper olurduda böyle naapmalı bilmiyorum
bugün bakıcımız oğlumun altını değiştirmemiş nasıl kaka doluydu bezi kurumuş poposuna yapışmış canım çokk sıkıldı
tanıdk vasıtasıylamı buldunuz canım.senin yanıda titizlenmesi normal zaten.dikkat edilmesi lazım böyle şeylere uyarsaydın
kazene veya editore özel mesajla istediğin nicki yazıyosun..ama kullanılan nicklerden olmamak kaydıyla..
ay nickim değişmiş bile :))))))))))
Ben hayat_77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?