2010 Temmuz Anneleri : )

sonradan yapmıştır diye düşündüm aslında ama kurumuş fln olunca sanki bayadır bezi değişmemiş gibiydi bu arada kızlar gecenin bu saatinde dışarı çıktık sıpa uyumadı bizde arabayla dolaştırdık hemen uyudu yaa bu arabanın hikmeti nedir hakkaten evde kullanmak için araba süsü verilmiş bi beşik fln yapsalardı nolurdu sankiii

slm güzel anneler.nasılsınız ben hala oğlumun uykusunu düzene sokamadım.gündüz iyi ama gece uyutamıyorum.işede başladım çok zorlanıyorum.uykusuz uykusuz işe gidiyorum ..umarım tez zamanda düzelir..

canım ben bazan altını alıyorum ,15 dak sonra tekrar bezlerini kakalamış oluyorlar..yani bazan o kadar kısa süre içinde üst üste kaka yapmış olabileceği aklıma gelmiyor,2 saat sonra baktığımda kakası bezine yapışmış,kurumuş olabiliyor....

slm güzel anneler nasılsınız ?
son zamanlarda alışkanlık edindim buraya uğramadan yatamıyorum
bi göz attım geçmişe herkes ii galiba
dün gece çooook kötü geçti benim tosunum uyumadı sabaha kadar
eşimle dönüşümlü sabaha kadar beşik salladık
yıkadım doyurdum 9 da yatırdım
inş gece uyur :18:

aynı durumdayım burda bi arkadaş doktorunun önerisini aktarmıştı bebekleri saat 16 dan 19 a kadar uyutmayın çünkü bu esnada olan uyku gece uykusuna eşdeğermiş bizimki 3-4 gündür 17 de yatıyor ve gece uyumuyoo yarından itibaren o saatte yatırmamaya gayret edeceğim bakalım ( kimin kazanacağı belli de yinede şansımı deneyim :) )

hmm olabilir aslında bu ara kaka sayımız arttı çünkü küçüçük popo hiçç durmuyoo ek gıdaya geçtik geçeli

selamm arkadaşlar herkes iyidir umarım...
ben bu akşam regl oldum.süpriz oldu. kız kardeşimin bebegi 11 aylık o daha regli olmadı bende olmam uzun süre zannediyordm

:90: o arkadaş benim canım
benim doktorum demişti onu.benim tosun son uykusundan genelde 5 gibi 5 buçuk gibi uyanıyo sonra bida 9 a kadar huysuzluk yapsada uyutmuyorum.gündüzde gecede uyku sa leri bellidir dün de farklı uyumadı amaaaa
gece de uyumadı karnı şişti akşam büyük ihtimal gazı wardı durmadan ıkındı ne yaptıksa olmadı
inş bu gece de öle olmaz :18:

ya kafama takıldı ogluşum sanki çok az çiş yapıyor gibi ne yapmam lazım akşam 9 da altını bagladım saat 7de açtım ama öyle aman aman çiş yapmamıştı neden acaba dr götürsemmi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…