maşallah efim
ben de doğum öncesi şakır şakır sütüm gelicek,dolaplar fazladan sağıp istiflediğim sütlerle dolup taşacak sanıyordum..Hatta mama vermek zorunda kalmak düşüncesi bile canımı sıkıyordu..Ama evdeki hesap çarşıya uymadı..sütüm gelmedi hemen..prematüre oldukları için küvezde sonda ile beslediler..sonradan gelen anne sütünü de biberonla vermişler uzun süre..eve getirdiğimde memeyi tutamıyorlardı çabuk yoruluyorlardı..dr.umuzun önerisi ile prematil prematüre maması verdim biberonla..sağıp veriyordum sonradan sonradan memeye alıştılar..hatta memeyi daha iştahlı ve istekli emiyorlar biberona göre
ikiz annelerinde hala emzirebilen ve ailesinden ve yakınlarından yardım görmeden tek başına bakabilen nadir annelerden olduğum için azcık gelen sütüm için de ALLAH a şükrediyorum...
sağol canım benim..olsun hayat hoşgeldin yine de hoşgeldinim boşa gitmesin. alminaçınarla akrabalığınız varmış bilmiyordum.
senin buraya gelmen daha iyi olur aslında.. izmir görülesi yer, bende buraya gelince anladım.
eşi benzeri yok...
aslında mekanda değil önemli olan, biraraya gelsek bir şekilde eminim 40 yıllık tanışık gibi muhabbet ederiz :97:
yazın olsa bıcırlar 1 yaşına yaklaştıklarında sanıyorum ki o zaman gelebilmem daha kolay olur.
ama tabi sizler beni bekleyip 1 sene ertelemeyin
halamın torununun kızının amcasının yeğeni olur kendisi..Yeni katıldı aramıza..
kızlar aranıza yeni katıldım ama topiğin enlerini seçsek nasıl olur ilki benden
en süperanne almina hanım
noluyo burda
kim kimle buluşuyo bakalım
Valla buluşma olsa ne iyi olur ama ben de onumuzdekı aylarda zor dıyorum .
Bebekler buyusun de ınsallah ortak bı noktada Istanbul bulusması yapalım : )
Izmırlı arkadaslar da bulusacaklardı ama olmadı sanırım ..
ay olmadı ya buluşamadık bir türlü
bende kasıp istanbuldaki buluşmaya katılayım bari
gel tabii dünürcüm yaa
barış ekrana bakmaktan helak oldu
Ehe ehe sensız olmaz Medaacım bız daha oncede konusmustuk dıy mi : ))
Insallah dıyoz bı gun bulusalım ama bebısler buyuyunce
olsun hayat hoşgeldin yine de hoşgeldinim boşa gitmesin. alminaçınarla akrabalığınız varmış bilmiyordum.
sağol canım benim..
varmıymış bizim alminayla allla allla
kıs almina sen benim neyim oluyorsun?
ayy bu mesajı görmemşim geyik yapmış burda Alminacan
muzur kıs seniiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?