Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese..
misafir bekliyırum da gelmediler henüz.onlar gelmeden bi size hal hatır sorayım dedim.nasılsınz bu gece? yarına misafirlerim var.ikramların çoğunluğunu hazırladm,evi silip süpürdüm.ütüm kaldı tel.arkadaşlar gidince ütümü yapar gelmeye çalışırım tekrar.ölüyorum yorgunluktan ağrıdı bacaklarım:97:
kolay qelsin hayatım çocukluyken misafir çok aqır oluyo allash yardımcın olsunn![]()
amin cnm benimm teşk ederim. çok şükür zorlanmadım ben hiç bu güne kadar.saolsun kızım çok seviyor değişik odaları görmeyi ben de eğer durmazsa yanıma alıveriyorm iş yaparken şükür çıkmadı hiç sorun:)umarım bundan sonra da çıkmaz....
çekeceğimiz var bu bebişlerdenbaşladı diş sendromları![]()
bizimkide aynı hatta oyuncağı ben çekince çığlık bile atıyor diş çıkarcaklar herhalde bebişin ne kadarlık?bizimki de çok kötü. acaip huysuzdu bugün. parmaklarını sürekli ağzına götürmek istiyor,verilen oyuncakları da. kulağını çekmeye başladı dünden beri bir de.
bizimkide aynı hatta oyuncağı ben çekince çığlık bile atıyor diş çıkarcaklar herhalde bebişin ne kadarlık?
yaa ankaradan pek fazla :97:kimse yokolsa bizde buluşurdukk
![]()
benimkiside 4.5 aylık 2 aylıktan beri salyaları akıyo zaten 6 aylık çıkarsınlar daha kolay çıkarıyorlarmış o zaman. ben calgel jel sürüyorum geceleri yatmadan önce rahatlıyo biraz
sende cepten 3G ile bağlanırsın cnmm![]()