peki bebisleri oturtuyormusun?
ben kesinlikle yürüteç hoppala örümcek vs kullanmamaya karar verdim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kesinlikle yürüteç hoppala örümcek vs kullanmamaya karar verdim..
bende bebek sütü veriyorum doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ama herkez katı gıdalara 4 aylıkken geçmeye başlamış geçmeyerek yanlışmı yapıyoruz doğrumu anlayamadımsutun yetmiyorsa mecburen ek gida vereceksin, benim de donem donwem yetmedigi oluyor o zaman hipp in bebek sutleri var ondan veriyorum
bencede en mantıklısı budur diye düşünüyorumdoktorumuz geçen haftaki kontrolde kucağınızda oturtabilirsiniz ama düz bir zeminde 5,5 aylık olana kadar oturtmayın dedi.
birde yürüteç vs. asla önermiyor..
peki bebisleri oturtuyormusun?
Dün Rüzgar beyimize havuç suyu verdim 4 çay kaşığı
Hiç sevmedi,
Elma suyuna bayılmıştı oysa
ben de zorlamadım sonra,
Akşam kakasında ne görsem havuç suyu birleşmiş parça parça havuç olarak çıkmış:))
Havuç için erken galiba:))
bizimkide hiç sevmediii havuş suyunu..
yüzünü buruşturarak içmişti zatennn...
15 dak sonra tümünü çıkardı etraf battııı :)
,selva82 şu tolanma işi hp senin başının altından çıktı demii![]()
![]()
ohh çatlatın biziii![]()
![]()
yaa cidden çok özendim bayılırım arkadaş kahvelerineee
en büyük keyfmdirr...
kısknadımm yaaa![]()
![]()
şekerim sen ona daha yakınsın selvayı sana aktarıyorummmGünaydın fındık,fıstıklar
Evet evet o Selva'nın başının altından çıktı hepsi :76:
İlk gördüğüm yerde yapcağımı bilirim bennn onaa
Ama dün şöle bir eşimle konustukda hakket gelebilmem o kadar zor kii
Hele de karşılara..Şoförlüğüm var aslında arabada yatıyor ama eşim iizin vermiyor..Manuel arabamız ve o kadar güvenmiyor bana..Otobüs desen bebe arabası vs ile imkansız ,zaten kazulet gibi bir araba almışız (çok çok büyük hata yani,dünyanında parasını saydık ) yani işin özü şu ki SelvAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84: