Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende yüreğinle bizimle olursunnbak o olar işte ama benim 3g de yokk![]()
kizlar bebekleriniz oturtmaya basladiniz mi?
ben koltuğun köşesine koyunca devriliveriyor canım :) kucağımda oturtabiliyorum ancak..iyi akşamlar kızlar bu arada
iyi aksamlar, senin de oglun var, erkek bebekleri 6 aydan once oturtmak iyi degilmis diye birsey duydum dogru mu acaba?
5 aylik canim, bu arada sormustun ya ben henuz ek gidaya baslamadim 6. aylik olunca baslamayi dusunuyorum
sürekli oturtursanız dengede durması kolaylaşıyor kasları sağlamlaşıyo galiba bizimki artık pek devrilmiyor tabi ben yanında dururken oturtuyorum gün boyuncada 1 saniye ayrılmadığımız için hep oturuyo bizmki yatınca ağlıyo zaten hep bakıncak :)) bu arada benim oğlum 4.5 aylık ek gıdalara daha başlamadık sütüm yetmiyor farkındayım ama ben milupa mama veriyorum günde 1 yada 2 kere sizin doktorlarınız neler tavsiye etti sizlere paylaşırmısınız bizim kontrolumuz haftaya
benim dediğim şekilde koltuğun köşesine mi oturuyor canım?
ben de onu soracaktım..sadece anne sütü mü alıyor canım?benimki sadece süt alıyor,kilo alımı iyi ama çok çok değil,başlamak mı lazım acaba?
sürekli oturtursanız dengede durması kolaylaşıyor kasları sağlamlaşıyo galiba bizimki artık pek devrilmiyorarkasına destek yapınca tabi ben yanında dururken oturtuyorum gün boyuncada 1 saniye ayrılmadığımız için hep oturuyo bizmki yatınca ağlıyo zaten hep bakıncak :)) bu arada benim oğlum 4.5 aylık ek gıdalara daha başlamadık sütüm yetmiyor farkındayım ama ben milupa mama veriyorum günde 1 yada 2 kere sizin doktorlarınız neler tavsiye etti sizlere paylaşırmısınız bizim kontrolumuz haftaya