2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba herkese..
misafir bekliyırum da gelmediler henüz.onlar gelmeden bi size hal hatır sorayım dedim.nasılsınz bu gece? yarına misafirlerim var.ikramların çoğunluğunu hazırladm,evi silip süpürdüm.ütüm kaldı tel.arkadaşlar gidince ütümü yapar gelmeye çalışırım tekrar.ölüyorum yorgunluktan ağrıdı bacaklarım:97:

kolay qelsin hayatım çocukluyken misafir çok aqır oluyo allash yardımcın olsunn

kolay qelsin hayatım çocukluyken misafir çok aqır oluyo allash yardımcın olsunn

amin cnm benimm teşk ederim. çok şükür zorlanmadım ben hiç bu güne kadar.saolsun kızım çok seviyor değişik odaları görmeyi ben de eğer durmazsa yanıma alıveriyorm iş yaparken şükür çıkmadı hiç sorun:)umarım bundan sonra da çıkmaz....

ayyyy ne kadan qüselll yaa benim oqlum çok huysuz bu aralarda

selamlar
eşim havuza gitti,yüzmee başladı beyefendi :) kızım da yeni uyudu. bi size bakayım dedim.
herkes iyidir umarım.

kızlar ben çıkıyorum kızım gece uykusuna girdi.arkadaşlar gelmeden azcık eşimle ilgileneym çocuklardan ve işlerden bi fırsat bulup da yan yana olamıyoruz.gelirim işler bitince.öpüldünz hepinzi

bizimki de çok kötü. acaip huysuzdu bugün. parmaklarını sürekli ağzına götürmek istiyor,verilen oyuncakları da. kulağını çekmeye başladı dünden beri bir de.
bizimkide aynı hatta oyuncağı ben çekince çığlık bile atıyor diş çıkarcaklar herhalde bebişin ne kadarlık?

ayy istanbullu arkadaşlar buluşma ayarlıyormuş ne güzel
fotoğraflarınızı eklersiniz buluşma sonrası :)

benimkiside 4.5 aylık 2 aylıktan beri salyaları akıyo zaten 6 aylık çıkarsınlar daha kolay çıkarıyorlarmış o zaman. ben calgel jel sürüyorum geceleri yatmadan önce rahatlıyo biraz

benimkiside 4.5 aylık 2 aylıktan beri salyaları akıyo zaten 6 aylık çıkarsınlar daha kolay çıkarıyorlarmış o zaman. ben calgel jel sürüyorum geceleri yatmadan önce rahatlıyo biraz

doktor mu verdi jeli?
arkadaşın kızına doktoru önermemiş de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…