• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

şekerim sen ona daha yakınsın selvayı sana aktarıyorummm :37: :37:
yaa nedir bu yaaa .....
ya ben ev toplantılarını daha da çok sevıorummm..
şöyle kafa dengi arkadaşlarla karşılıklı sohbet muhabbet türk kahvesi eşliğindee :68: :68:
bebeişlerrrlerde berabaer oynıcak ey ne güzel olurrr...
çalışınca insanın arkadaş cevresi artıor gibi gözüksedee.. resmi ilişkiler sadecee...

Evet canım maleseef öyle oluyor.O yüzden iş çevremi hiç evime ,hayatıma sokma taraftaRI olmadım..Ama işte yine de bazen bir delik bulup giriyorlarr :D
Selva uyuyor herhalllllllllllll ammaaa kulaklıklarını çınlatttık :66: :66:

günaydınlar herkese

salı günü doktora gittik kızlar doktor kan testi istedi bizden bir dunya kan aldılara oğlumun kollarından çok ağladı

sonuçlar cuma günü çıkacak inşallah hayırlı bir sonuç çıkar beklemekteyiz

ooo kızlar demek buluşuyorsunuz

biz de istanbuldayken bluşunda bizde gelelim yahu

biz cuartesi akşamına kadar buradayız haberiniz olsun

kızlar şimdi kayınvalidem aradı ..
oğlum emmek istemiormuşşş...
çook canım sıkıldı yaaa

günaydınlar herkese

salı günü doktora gittik kızlar doktor kan testi istedi bizden bir dunya kan aldılara oğlumun kollarından çok ağladı

geçmiş olsun..neyi vardıki canım kuzeyin?

çook canım sıkıldı yaaa

yaaaa..ayy oda neden hemen sana söylüyoki..sen napabilirsin şimdi.
hem bazen benimkıde yapıo öyle huysuzluklar.uykysu fılan oluyo sakınleşince emiyo sonra

maaşallah onlara.zatenfacede görmüştümya videoyu ayaklar kıpır kıpır çok hareketli maaşallah.
benım ilk kızım engelli olduğu için herşeyden korkar oldum valla.abartıyorum bazen herşeyi.yinede kontrolde bir sorarım için rahat etsin

elfida canım benim oğlumda bayramın ikinci gününden beri dönüyor önceleri zorlanıyordu dönerken ama şimdi seriye bağladı

günaydınlar herkese

Günaydın Baharcım,

neyi var oğluşunun?Şimdiden geçmiş olsunn
...

elfida canım benim oğlumda bayramın ikinci gününden beri dönüyor önceleri zorlanıyordu dönerken ama şimdi seriye bağladı

aaaaaaa ben şimdi korkmaya başladım..bu kız niye dönmüyor acaba.ayağından destek alıp poposunu kaldırıyor.battaniyesınden tutup başını kaldırıp oturmak istiyor.hattadestekli oturuyor.ama dönmüyor.5 ay olucak az kaldı:18:

Baharım geçmişler olsun test sonuçları çıkar çıkmaz haber ver bize de çok merak ediyorum

çook canım sıkıldı yaaa

Benim de bakıcı aradı,
sütü hiç içmiyormuş,
Gece de ne güzel bi sürü süt çıkmıştı,
O kadar uğraş didin almasın insan üzülüyor,
Kuzum yaa bizim memeleri arıyor bunlar,
Ben de çok üzüldüm,
Diş çıkarıyoruz ya biz ondan galiba iştahsız bu aralar,

aaaaaaa ben şimdi korkmaya başladım..bu kız niye dönmüyor acaba.ayağından destek alıp poposunu kaldırıyor.battaniyesınden tutup başını kaldırıp oturmak istiyor.hattadestekli oturuyor.ama dönmüyor.5 ay olucak az kaldı:18:

canım onları yaptıktan sonra arkası geliyor bizimki de her denemede başarılı olamıyordu senin söyledijklerini yapıyordu gerisi gelmiyordu ama artık yapıyor

zaten daha dönemeyen bebeklerimizde var burada canım

hiç telaş etme söylediklerini yapıyor olması herşeyin normal gittiğinin göstergesi bence

Back
X