• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

mandalina ve portakal önermiyordu drlar.asitli olduğu için.çok küçükler ya sanırım ondan...

kizlar bebisleriniz hergun duzenli kaka yapiyorlar mi benim ki bazen 2 ya da 3 gunde bir yapiyor, niye acaba?Ek gidaya da henuz gecmedim ama?

arada yapmadığı oluyodu ama 2 günü hiç geçmedi yarını da beklerim yapmazsa doktorunu ararım ama korkuyorum mandalina verdim demeye kızacak valla hem de yarım dilimi yuttu kocaman elimden yaa kakasını geç hadi onu bişekilde yaptırırz ama allerjisi vardı heryeri kabardı mandalinadan mı bilmiyorum çok kızıyorum kendime bazen yaa

canım hiç bekleme bence eğer durmuyorsa tabii.ben yapıyorum bu dediğimi.yarım saat içinde hemen yapıo kakasını.biraz içeride hareket ettir ama kulak çöpünü.kasları uyarıyor galiba bu hareketler.hiç korkma.birazda bebe yağıyla karnına saat yönunde masaj yap...bir dene.

ay canım benim Allah kolaylık versin sana.ben sabah evi tertemiz yaptım.şuan o eski halinden eser yok şimdi:)

bence azcık beklesn yaa.sadece birgün yapmamış kakasına ege.uyarırsa devamlı uyarmak ister.hemen tembelliğe çeviriyor bebkler.yapar nasılsa emiyor düzenli...
yarın da yapmazsa deneersin elfidanın kulak pamuğuyla yapman gerekeni...

merhaba kızlar,

benim kız huy değiştirdi sanırım, yatırıyorum 2 saat sonra kalkıyor. Derin uykuya geç dalıyor, gece ağlayarak uyanıyor. Kaç gecedir perişan oldum. Umarım bir süre sonra düzelir.

ayrıca meyve sularına başladık, elma ve havuç verdim şimdiye dek.

ama çok az veriyorum ben, birkaç tatlı kaşığı.

kizlar bebisleriniz hergun duzenli kaka yapiyorlar mi benim ki bazen 2 ya da 3 gunde bir yapiyor, niye acaba?ek gidaya da henuz gecmedim ama?

bu durum çok normalmiş.sindirim sistemının normale dönmesi bayağı zaman alıyormuş.bnm kızım 4.gün filan yapardı ama kabız değildi.yapıncada tam yapıodu ama.kesın banyoluktu yanii.ek gıdaya başlayınca günde bir kez yapmaya başladı.

canım hiç bekleme bence eğer durmuyorsa tabii.ben yapıyorum bu dediğimi.yarım saat içinde hemen yapıo kakasını.biraz içeride hareket ettir ama kulak çöpünü.kasları uyarıyor galiba bu hareketler.hiç korkma.birazda bebe yağıyla karnına saat yönunde masaj yap...bir dene.

ben onu hep yapıyorum canım. ama ilk gün değil 2. günde yapıyorum şu anda uyudu yarın huzursuzluğu sürerse ve yapamasa kakasını yaparım bir de zinco veriyorum yapamadığında genelde 3.güne sarkmadı hiç son günlerde düzenli hergün yapıyodu.

ay canım benim allah kolaylık versin sana.ben sabah evi tertemiz yaptım.şuan o eski halinden eser yok şimdi:)

yaaa birde benım evı düşün..çıldırıyorum bazen..yapmadığım zamanda ipin ucu kaçıoo..düşünsene 3 küçük çocuk.hepsi senden bişeler beklıo..

benm oğlumun 6 gün yapmadığını biliyorum ben.uyardıkça tembel olmuşt bağırsakları.hatta zeytinyağı içirmek bile kar etmiyordu.dru havuç suyu içir demişti.çok şükür hemen turuncu turuncu yaptı kakasını ve ameliyat olmaktan kurtulduk.çok zor kabız çocuk...neler çekmiştim eneste ben yaaa.allahtan ecrin düzenli gidiyor şimdilik...

bence azcık beklesn yaa.sadece birgün yapmamış kakasına ege.uyarırsa devamlı uyarmak ister.hemen tembelliğe çeviriyor bebkler.yapar nasılsa emiyor düzenli...
yarın da yapmazsa deneersin elfidanın kulak pamuğuyla yapman gerekeni...

sağol canım ben de çok sık yapmamaya dikkat ediyorum çünkü bu sefer hep senin yaptırmanı bekliyo kendisi ıkınmıyo hiç. arada yapmadığı oluyodu zaten çok ağladı ama gazdı sıkıntısı çıkarınca direk uyudu. ama mandalini kafaya taktım ya ben herşeyi ona yoruyorum cildi kızardı ondan mı kakasını yapmadı ondan mı. ama bu cildi beni çok uğraştırcak sanırım atopik dermatit die bişeymiş 2 yaşına kadar sürebilirmiş çok fena kaşıntılı bişey bendeki allerji sebebiyle olmuş benim yüzümden sıkıntı çekiyor garibim.

iyi geceler arkadaşlar.....

Herkeste şu diş sıkıntısı.......Of bizdede durumlar aynı.Eğer kulak çekiştirmeşler,el sürekli ağızda olma durumu varsa diş sıkıntıları.

DR.bize jel verdi.Eğer kulağını çekiştirmeye başlarsa hemen sürü dedi.Okadar hoşuna gidiyorki ben sürünce rahatlatıyor demekki.

Ohh iyi uyuduysa gözün aydın..ben mandalinayı bira n önce çıkarması için önermiştim.kim demişti biraz önce her çocugun doktoru annesi diyee.bak sen anlıosun dılınden

Herkeste şu diş sıkıntısı.......Of bizdede durumlar aynı.Eğer kulak çekiştirmeşler,el sürekli ağızda olma durumu varsa diş sıkıntıları.

DR.bize jel verdi.Eğer kulağını çekiştirmeye başlarsa hemen sürü dedi.Okadar hoşuna gidiyorki ben sürünce rahatlatıyor demekki.

hoşgeldin

canım ne jeli bize kimse vermedi jel.doktor bugün dedi alt damakları şişmiş biraz dedi.ama şunu ver bunu ver demedi.hiç bişi demedi hatta.kızım kulaklarını koparcak neredeyse.el zaten söylemeye gerek yok.ney ismi jelin bende verim.

sağol canım ben de çok sık yapmamaya dikkat ediyorum çünkü bu sefer hep senin yaptırmanı bekliyo kendisi ıkınmıyo hiç. arada yapmadığı oluyodu zaten çok ağladı ama gazdı sıkıntısı çıkarınca direk uyudu. ama mandalini kafaya taktım ya ben herşeyi ona yoruyorum cildi kızardı ondan mı kakasını yapmadı ondan mı. ama bu cildi beni çok uğraştırcak sanırım atopik dermatit die bişeymiş 2 yaşına kadar sürebilirmiş çok fena kaşıntılı bişey bendeki allerji sebebiyle olmuş benim yüzümden sıkıntı çekiyor garibim.

çocuk o cnm sıkma canını.büyüdükçe düzelir inş...

hoşgeldn cnm...

nerelerdesin artvinli bayadır görüşemedik ya şu jeli doktor önermedi bize tip tip doktorları gidip bulurum zaten

Flowersun kendini suçlayıp durma lütfen sen onun annesisin.hiç istermisin ona kötü bişe olmasını..pozitif düşünki daha verimli olasın..bizler iyi anneleriz..bütün dünyamız yavrucaklarımız baksanıza ..gecenın bu saatınde onlarla ilgili sohbet ederek rahatlıyoruz..

Back
X