• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım ben de çok sık yapmamaya dikkat ediyorum çünkü bu sefer hep senin yaptırmanı bekliyo kendisi ıkınmıyo hiç. arada yapmadığı oluyodu zaten çok ağladı ama gazdı sıkıntısı çıkarınca direk uyudu. ama mandalini kafaya taktım ya ben herşeyi ona yoruyorum cildi kızardı ondan mı kakasını yapmadı ondan mı. ama bu cildi beni çok uğraştırcak sanırım atopik dermatit die bişeymiş 2 yaşına kadar sürebilirmiş çok fena kaşıntılı bişey bendeki allerji sebebiyle olmuş benim yüzümden sıkıntı çekiyor garibim.

Canım kendini bu kadar üzme...Biraz mandalina yaladı diye,bir parça yuttu diye hiç kabız olurmu.
Bazen bebeklerde olur böyle düzensizlikler.Hem 3 günü geçerse sorun diyor bizim dr.
Ama dikkat etmek lazım öyle meyvaları bütün yalatırken allah korusun boğazında takılır.Yine yutmayı başarmış maşallah.

Ohh iyi uyuduysa gözün aydın..ben mandalinayı bira n önce çıkarması için önermiştim.kim demişti biraz önce her çocugun doktoru annesi diyee.bak sen anlıosun dılınden

ben demiştim kız annesidr diye.yanlış mı dedm kiii.kafam karıştı bak şimdiii:26:

hoşgeldin

canım ne jeli bize kimse vermedi jel.doktor bugün dedi alt damakları şişmiş biraz dedi.ama şunu ver bunu ver demedi.hiç bişi demedi hatta.kızım kulaklarını koparcak neredeyse.el zaten söylemeye gerek yok.ney ismi jelin bende verim.
calpol un bir jeli var.birde dentınox diye vardı..ikiside aynı ben diğer kızlarda çok kullandım..denemekte fayda var

Canım kendini bu kadar üzme...Biraz mandalina yaladı diye,bir parça yuttu diye hiç kabız olurmu.
Bazen bebeklerde olur böyle düzensizlikler.Hem 3 günü geçerse sorun diyor bizim dr.
Ama dikkat etmek lazım öyle meyvaları bütün yalatırken allah korusun boğazında takılır.Yine yutmayı başarmış maşallah.

canım bizimki 3 aylıkdı.akıl işde benimki nar ı damlatıyordum agzına.. hoşuan gitmişti 3 4 tane verdim en sonuncusu damlatım derken hop çekirdegi ile mideye gitti.ama bişi olmadı.canım belki normla kabızlıkdır.hem zararlı da ufacık bişey vermişsin.korkma Allahın izniyle hiç bşey olmaz.sabaha düzelir inş alerjiside

Hoşbulduk arkadaşlar :71:

Kızlar dr.bize her sıkıntılı olduğunu hissettiğinde sür dedi.

Bende ellerimi iyice yıkıyorum serçe parmağımla sürüyorum parmağımla hafif masaj yapıyorum çok sakinliyor özellikle uyumadan önce yapıyorum rahat uyuyor.

DENTİNOX JEL ismi arkadaşlar.

Yok yok tmm.sendin.haklısın yani katılıyorum.demek istedim kısss

hatam varsa deyin gülüm inan gücenmem ben.sonuçta kendi adıma çok şey öğrendm ben sizlerden.buranın hayatıma çok katkısı oldu.hatam varsa düzeltebilirm kendimiii......

sağolun kızlar valla ne bilim ben zaten endişeli bi tipim bu jel meselesi doktor vermedi ama ben alıp kullanıcam yani herşeyi çok bildiklerini sanıyolar gerek yok diyo neye gerek yok çocuk kaşınıp duruyo iyi geliyosa zararı yoksa kullanılır .

kızlar bende arada mandalina yalatıyordum yağıza.

Ama çok erken dedi dr.çok gaz yaparmış çocukta.

Biz şimdilik elma ve armut yiyoruz.

Ekgıdaya başladık artık.Yoğurt,meyva ve muhallebi yiyoruz.

DR..yoğurdu kendin yapmana gerek yok dedi.Sütaşın yoğurtları var bebekler için özellikle elmalısına bayılıyor.
Muhallebiiyide ben yaptım hiç yemedi.Bende milupanın muhallebisin aldım 3 kaşık yapıyorum bayılarak yiyor sıpam

Walla ben elime ne geçtiyse aldım markette..kaşık mamaları,gece mamaları,cici bebe,pişirilenlerden filan..
Değişik değişik veriyorum sıkılmasın aynı tattan diye..biberon mamasına 1 yada 2 tane cici bebe atıyorum geceleri..yada tahıllı mamadan karıştırıyorum..gece hiç kaklmıyor.rahat uyuyoruz

flo sana katılıyprum bu konuda bende alcam sürcem.kızım geceleri önceden kalktıgında aglamazdı.şimdi uykudna her kalktıgında aglayark kalkıyor ve çok sık kalkıyor

Walla ben elime ne geçtiyse aldım markette..kaşık mamaları,gece mamaları,cici bebe,pişirilenlerden filan..
Değişik değişik veriyorum sıkılmasın aynı tattan diye..biberon mamasına 1 yada 2 tane cici bebe atıyorum geceleri..yada tahıllı mamadan karıştırıyorum..gece hiç kaklmıyor.rahat uyuyoruz

Canım bizim dr.dediki gece kalkarsa bol bol su içir,mamalar çok içini yakar susar dedi.Aklında bulunsun.

Arkadaşlar bence dr.işin hava hoş.Nasılsa onlar çekmiyor bu diş sıkıntısını.

Bakalım onlarda olsun aynı durum çocukları sürekli huzursuz olsun gece uyutmasın bakın nasıl kullanırlar o zaman

oglum uykusu gelince kulak cekistiriyor ama acaba ayni zamanda dis sikintisindan da mi cekistiyor?bak bunu bilmiyordum.

iyi geceler arkadaşlar.....

Herkeste şu diş sıkıntısı.......Of bizdede durumlar aynı.Eğer kulak çekiştirmeşler,el sürekli ağızda olma durumu varsa diş sıkıntıları.

DR.bize jel verdi.Eğer kulağını çekiştirmeye başlarsa hemen sürü dedi.Okadar hoşuna gidiyorki ben sürünce rahatlatıyor demekki.

kızlar bugün ecrini sallıyorum nasıl içim yandı susadım.enese dedim ki ayy enes keşke azcık su getirsen diye.oyy benm melek oğlum minicik elleriyle bana getirdi su.allahım daha dün yarım ağaz anne derdi ne zaman büyüdü de su getirdi bana.nasıl duygulandm.sımsıkı sarıldım kuzucuğuma.allahım sizlere de yaşatsn bebeklerinizden.çok güzel bişiy yaaa:69:

oglum uykusu gelince kulak cekistiriyor ama acaba ayni zamanda dis sikintisindan da mi cekistiyor?bak bunu bilmiyordum.

benimki burnunu sürtüyor doğduğundan beri ama yeğenim de kulağını çekiştirirdi.uykusu gelince uyumazsa ağlıyor d,yorum ki e oğlum uykun geldiyse uyu ne ağlıyosun onları uyutmak bizim görevimiz kendi kendilerine uyuyabileceklerini bilmiyolar henüz

Canım bizim dr.dediki gece kalkarsa bol bol su içir,mamalar çok içini yakar susar dedi.Aklında bulunsun.

aa söyledin iyi oldu.bizim doktor hiç bişi demedi.bide bana günde 6 kere mama ver demeyi biliyor su içir dmeiyor.ben vercem demiştim bir ay önce doktora dene istemesse zorlama demişti.gçen verdim içmedi.ama kaşıkla verdim götürdü.bundan sonra verem hergün.doktorlar güvenmiyorum artık:kkk:

Back
X