• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bugün ecrini sallıyorum nasıl içim yandı susadım.enese dedim ki ayy enes keşke azcık su getirsen diye.oyy benm melek oğlum minicik elleriyle bana getirdi su.allahım daha dün yarım ağaz anne derdi ne zaman büyüdü de su getirdi bana.nasıl duygulandm.sımsıkı sarıldım kuzucuğuma.allahım sizlere de yaşatsn bebeklerinizden.çok güzel bişiy yaaa:69:

inşallah şanslısın oğun uyumlu demek ki görmcemim oğlunu düşünüyorum da öyle bişi sölesen getirmez getşrse de çocuğun üstüne boşaltır suyu

kuzenimin dr da fazla su verip de bobreklerini fazla yorma demis, neye inanacagimi bazen sasiriyorum.

Arkadaşlar bence dr.işin hava hoş.Nasılsa onlar çekmiyor bu diş sıkıntısını.

Bakalım onlarda olsun aynı durum çocukları sürekli huzursuz olsun gece uyutmasın bakın nasıl kullanırlar o zaman

inşallah şanslısın oğun uyumlu demek ki görmcemim oğlunu düşünüyorum da öyle bişi sölesen getirmez getşrse de çocuğun üstüne boşaltır suyu

maşallah teyzesi oğlum çok uyumlu bi çocuk.her iişime koşar.şimdi kıskanmaması için de EN BÜYÜK YARDIMCINIM diyerek yardımcı oluyor bana.allahım herkese nasip etsn böyle ewlat...
babası zaman zaman kız gibi yetiştirdin bu çocuğu azcık zıpır olsun diyor ama ben ve oğlum pek memnunuz halimizden:9:

maşallah teyzesi oğlum çok uyumlu bi çocuk.her iişime koşar.şimdi kıskanmaması için de EN BÜYÜK YARDIMCINIM diyerek yardımcı oluyor bana.allahım herkese nasip etsn böyle ewlat...
babası zaman zaman kız gibi yetiştirdin bu çocuğu azcık zıpır olsun diyor ama ben ve oğlum pek memnunuz halimizden:9:

maşallah :nazar::nazar:çocuğun içinde varsa olur zıpır zorla zıpır yapılmaz ya hem sana düşkün demek ki valla biz de koyun koyuna yata yata oğlanla yapışık gibi yaşıyoz bakalım büyüyünce noılcak ne bilim ben çok üstüne düşerim die korkuyorum bazen ama zaman gösterir artık

ya hic sorma bizim ki sallamadan uyumuyor, basini yastigina koyup yastigini da salliyorum ninni de soyluyorum soylemyince yuzume bakiyor niye soylemiyorsun gibilierinden birde hep ayni ninniyi baska birsey soyleyince de gozlerini acip yuzume bakiyor;-)) o niniyi uykuyla ozdeslestirdi
benimki burnunu sürtüyor doğduğundan beri ama yeğenim de kulağını çekiştirirdi.uykusu gelince uyumazsa ağlıyor d,yorum ki e oğlum uykun geldiyse uyu ne ağlıyosun onları uyutmak bizim görevimiz kendi kendilerine uyuyabileceklerini bilmiyolar henüz

ya hic sorma bizim ki sallamadan uyumuyor, basini yastigina koyup yastigini da salliyorum ninni de soyluyorum soylemyince yuzume bakiyor niye soylemiyorsun gibilierinden birde hep ayni ninniyi baska birsey soyleyince de gozlerini acip yuzume bakiyor;-)) o niniyi uykuyla ozdeslestirdi

ama çok tatlılar yaa. bizimki de bir aslan miyav dedi şarkısı var ya onu çok seviyor bir de ali babanın çiftliği bütüngün sölüyoruz valla ben enson uyutma yöntemi olarak yatarak emzirmeyi kullanıyorum 5 dakkada kollarımda uyuyup kalıyor sonra alıp beşiğine koyuyorum beşiğine koyarken uyanıyor 5 dakka da orda sallıyorum sonra dalıyor memeen kesince napacaz bakalım

ahh biri de beni uyutsa. uykum yok ama yatmak lazım. sabah erken kaldırıyo kerata. bir de bugün huzursuz zaten. iyi geceler kızlar ben de yatayım.

kuzenimin dr da fazla su verip de bobreklerini fazla yorma demis, neye inanacagimi bazen sasiriyorum.

bana izmirdeki doktor ne kadar su verirsen o kadar iyidir demişti ama burdaki gerek yok dedi ama bizimki suyu tükürüyo içmiyo zaten ben hiç su vermiyorum ama henüz ek gıda da vermedim

bende ek gidaya gecmedigim icin henuz su vemiyorum ama ek gidaya gecince verecegiz tabii.neyse iyi geceler canim sana.

bana izmirdeki doktor ne kadar su verirsen o kadar iyidir demişti ama burdaki gerek yok dedi ama bizimki suyu tükürüyo içmiyo zaten ben hiç su vermiyorum ama henüz ek gıda da vermedim

Ne oldu cnm uyumuyor mu Barişcık ?
uyumamasına razıyım
huysuzluk yapmasın güzel geüzel oynasın sohbet edelim yeter
son günlerde hiçbişeyden memnun değil :((
sadece gezerken mutlu hasta diye bende çıkarmıyorum fazla kafayı yiycem

Bizimkide oyle cnm uyurken bile kac kere uyanıyor dişleri cıkacak herhalde ellerımı ısırmaya calısıyor sureklı

Bugun ben bı ara cıkardım agladı gerı dondum yarım saat fılan ancak gezdık parkta .
Yarında hava 22 derece olucakmıs en yuksek sıcaklık artık yarında gezerız :66:

Bizimkide oyle cnm uyurken bile kac kere uyanıyor dişleri cıkacak herhalde ellerımı ısırmaya calısıyor sureklı
çıkacaksa çıksın canım ne bu böyle
bi saat aralıksız uyusa mutlu olucam artık
gripten huysuzluk ediyordur d,yordum ama iyileşti
huysuzluğu geçmedi:43:

Bugun ben bı ara cıkardım agladı gerı dondum yarım saat fılan ancak gezdık parkta .
Yarında hava 22 derece olucakmıs en yuksek sıcaklık artık yarında gezerız :66:

aa neden okdar az gezd,niz
bizde bugün çıktık ama ev gezmesine gittik o bile yetti valla :))
yarında bizde bol bol gezeriz madem sıcak olcak
köpüşümüze alırız ohhh

Ya arabasını aldım balkondan ruzgar yoktu ben de yagmurlugu gecırmedım cıktım sonra meger baya ruzgar varmıs gerı de donemedık bıraz gezsın barı dedım oda üşüdü sanırım gerı donduk bızde .

Ya arabasını aldım balkondan ruzgar yoktu ben de yagmurlugu gecırmedım cıktım sonra meger baya ruzgar varmıs gerı de donemedık bıraz gezsın barı dedım oda üşüdü sanırım gerı donduk bızde .

ne kadar sıcakta olsa açık alanlar esiyo
bizim yağmurluğumuz hep sepetimizde
kırışıyo biraz ama napalım arada ütülüyorum düzeliyo

Son düzenleme:
Back
X