Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taşımak lazım valla yanımızda kıs da geldı artık ne zaman soguk olur kestırılmıyor .
Ayy benım de uykum geldı yavas yavas kacayım ben canımcım cok opuyorum İyi Uykular
mamadan diil midir o zaman?
anneme de sordum mamadan olmaz dedi çok minik zaten dikkatli bakınca belli oluyo...
zeynep yiyo mu peki mamaları?
evet canım ek gıdadan olabilir.yinede dikkatli ol çok cıvık ve fazla sayıda olursa başka sebeplerden olabilir..malum bu konuda uzmanım..:)))
herkezin genel sorunu şekerler ...
bizimkide çok uyanıor gece gözü kapalı ağlıorrr... emziriorumm.. beşiğe koyuyorummm ..
yatağıma dönmeden sızlanıorr
bu sefer sırtını ovmaya başlıorumm....![]()
selam kızlar,
ben de sabah 4 ten sonra yanıma alıyorum çünkü sürekli kaşınıyor her yerini yırtıyor bir de vızıklıyor ayrı odada yatırmak mümkün değil zaten oğlumun odasında babam yatıyor şu anda bir de yatağında bile yatıramıyorum ki ayrı odada yatırayım ben de sabah 4 ten sonra habire avucumla kafasını sıvazlıyorum biz hala konaktan kurtulamadık yüzünün allerjisi yetmiyor bir de kafası kabuk kabuk zeytinyağı sürüyorum habire tarıyorum çıkartıyorum arkasından yine oluyor ne belaymış şu konak
ya ben kötü kötü rüyalar görüyorum her gece yaa abuk subuk babama sıkıldım çocuğun allerjisine sıkılıyorum ondan mı bilmiyorum eveli gün gece dişimi çektiler kökünden söktüler hem de sağlam dişimi rüyamda dişçiye bi sinirlendim
ya ben kötü kötü rüyalar görüyorum her gece yaa abuk subuk babama sıkıldım çocuğun allerjisine sıkılıyorum ondan mı bilmiyorum eveli gün gece dişimi çektiler kökünden söktüler hem de sağlam dişimi rüyamda dişçiye bi sinirlendim