• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Taşımak lazım valla yanımızda kıs da geldı artık ne zaman soguk olur kestırılmıyor .
Ayy benım de uykum geldı yavas yavas kacayım ben canımcım cok opuyorum İyi Uykular

dun oğluşumaa üzüm pekmezi aldım kzılar
bugun sağıp bıraktığım sütün içine ilave edicek kayınvalidem..
şu demir ilacı hakkında yazdıklarınız dikkatımı çekti
bizim doktor tahlil yapmadan verdi kan ilacını

mamadan diil midir o zaman?
anneme de sordum mamadan olmaz dedi çok minik zaten dikkatli bakınca belli oluyo...
zeynep yiyo mu peki mamaları?

canım mama yediğinde oluyor bazen zeynebe minicik kırmızı benekler, çenesinde ağız kenarında falan.. ben sormayı unutmuştum geçen gittiğimde ama 2 çocuklu arkadaşımın evinde çok ağlayınca yedirmiştim mama, ona sormuştum mamadan oluyordu benim kızımada hassas ciltleri alerji gibi ama geçiyor yıkayınca falan. gidince haftaya sorayım bende.. çok ağlarsa doymadığını düşünüp mama veriyorum ama çok nadir..

herkese günaydınnn
Zeynep in odasında yatıyoruz 2 gündür, mık dese uyanıyorum tamam da bişey değişmedi. zaten elimi atsam beşiğini sallıyorum, uyanırsa emziğini veriyorum ya da alıp emziriyorum. amaç kendi odamdan duyablmek alıştırbilmek ama daha erken heralde bilmiyorum kararsız kaldım.. saat başı kalkıyor son 10 gündür falan, hiç böyle sorunumuz yoktu gece 1 ya da 2 kez kalkardı yaa :(

herkezin genel sorunu şekerler ...
bizimkide çok uyanıor gece gözü kapalı ağlıorrr... emziriorumm.. beşiğe koyuyorummm ..
yatağıma dönmeden sızlanıorr
bu sefer sırtını ovmaya başlıorumm.... :55:

Herkese slm.Oğlum dün ve bugün yeşil kaka yaptı.Hafif cıvık ve aynı kına gibi rengi.Ek gıdaya başladık 1 haftadır elma suyu verdim ondan diye düşünüyorum.Siz de aynı şeyi yaşadınız mı?

Günaydın kızlar
Giremedim doğru düzgün ya..Arkadaşım vardı yatılı kaldı,bense şu günler çok halsizim sanırım tiroidlerim hortladı,bugün kan verdim bakalım sonuç ne olcak...geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebekleri iyidir...

evet canım ek gıdadan olabilir.yinede dikkatli ol çok cıvık ve fazla sayıda olursa başka sebeplerden olabilir..malum bu konuda uzmanım..:)))

Aynı şeyi yaşayan yok sanırım?Kimse cevap vermediğine göre.Zaten buraya pek giremiyorum.Böyle kimse cevap da vermeyince hiç giresim gelmiyor artık.

evet canım laborantım.yani mikrobik olabilir diye dedim.ama genelde ek gıdalara geçerken oluyor.eğer rahatsa ve başka sorunu yoksa korkma.canım demir damlası başladınmı ondanda olur

herkezin genel sorunu şekerler ...
bizimkide çok uyanıor gece gözü kapalı ağlıorrr... emziriorumm.. beşiğe koyuyorummm ..
yatağıma dönmeden sızlanıorr
bu sefer sırtını ovmaya başlıorumm.... :55:

selam kızlar,
ben de sabah 4 ten sonra yanıma alıyorum çünkü sürekli kaşınıyor her yerini yırtıyor bir de vızıklıyor ayrı odada yatırmak mümkün değil zaten oğlumun odasında babam yatıyor şu anda bir de yatağında bile yatıramıyorum ki ayrı odada yatırayım ben de sabah 4 ten sonra habire avucumla kafasını sıvazlıyorum biz hala konaktan kurtulamadık yüzünün allerjisi yetmiyor bir de kafası kabuk kabuk zeytinyağı sürüyorum habire tarıyorum çıkartıyorum arkasından yine oluyor ne belaymış şu konak

ya ben kötü kötü rüyalar görüyorum her gece yaa abuk subuk babama sıkıldım çocuğun allerjisine sıkılıyorum ondan mı bilmiyorum eveli gün gece dişimi çektiler kökünden söktüler hem de sağlam dişimi rüyamda dişçiye bi sinirlendim

Son düzenleme:
selam kızlar,
ben de sabah 4 ten sonra yanıma alıyorum çünkü sürekli kaşınıyor her yerini yırtıyor bir de vızıklıyor ayrı odada yatırmak mümkün değil zaten oğlumun odasında babam yatıyor şu anda bir de yatağında bile yatıramıyorum ki ayrı odada yatırayım ben de sabah 4 ten sonra habire avucumla kafasını sıvazlıyorum biz hala konaktan kurtulamadık yüzünün allerjisi yetmiyor bir de kafası kabuk kabuk zeytinyağı sürüyorum habire tarıyorum çıkartıyorum arkasından yine oluyor ne belaymış şu konak

Cnm senın bebegın sacları vardı dıy mı bızımkı de bol saclıydı genelde saclı bebekler de oluyor konak .
Ben her banyo oncesı saf zeytınyagıyla alnına kulak arkasına kafasına surdum taradım azaldı .
Sımdıde saclarını kısalttık hava alması gerekıyormus gecmesı ıcın .
Bıngıldak kapanmadan kesılmesı ıyı olmuyor denıyor ama en azından makasla kısaltabılırsın hava alması ıcın

ya ben kötü kötü rüyalar görüyorum her gece yaa abuk subuk babama sıkıldım çocuğun allerjisine sıkılıyorum ondan mı bilmiyorum eveli gün gece dişimi çektiler kökünden söktüler hem de sağlam dişimi rüyamda dişçiye bi sinirlendim

Sıkıntıdan dır cnm sen ıcını ferah tutmaya calıs ..

hayırdır inşallah canım
Sıkılmıssın ondandır bu rüyalar.
Konak için zeytinyağıyla beraber karbonatı denedin mi?

Back
X