Herkese merhabalar....
hasta olan bebişlere çook geçmiş olsun...
Bende az önce görümcemle konuştum oda kayınvalidemle konuşmuş Özge kusmuş dedi..Şimdi arıyorum ama açmıyorlar merak ettim...Hay allah yaa...İnş.hasta falan olmaz yavrum zaten tam düzeliyor tekrar hasta oluyor inş.tekrarlamaz...
Bu arada çokta yaramaz olduk yanii 1 sn.yerinde durmuyor sürekli yürümek sitiyor kucaktan atıyor kendini,eller sürekli keşifte neye ellesem neyi tutsam diye..Eline tarağını verince saçlarını taramaya başlıyor...Burnunu sorunca sorunca gösteriyor,göz kırpıyor iyice maymun oldukAşşkımm diyor en güzeldi de...Annelik çook güzelmiş ya...
yan dairemde 2.5 yaslarinda bir cocuk var balkonda elinde surekli goruyorum disleride curumus.
az evvel ablasi kahve icmeye geldi bana dedim bu cocuk ne iciyor boyle aptamil dedi.
niye bu cocuga gunduz aptamil veriyorsunuz normal yemek yedirsenize dedim bak disler de gitmis onlar biberon curugu olabilir diye konustum.
ben gunduz artik hic vermiyorum sut kahvalti meyve corba yogurt muhallebi seklinde gidiyoruz sizde ogle yapin dedim. kiz sasti kaldi soylediklerime kahvaktiyi tek tek yer o ama yemezse en azindan bulamac yapin vitamin alsin dedim sasti kaldi soylediklerime.
bu zamana kadar hic hazirlamamislar ogle cocuga
sonradan acaba alinirlar mi falan diye dusundum ama kendimede engel olamadim yazik ya cocuga aptamille takiliyor sabah aksam
küstüm size o kadar destan yazdım kimse bişey dememiş bana
2,5 yaşında aptamil mi içiyo
yazık yaa biz de bundan sıkıldı onu deneyelim bilmem ne diye bin türlü fantazi yapıyoruz sıpalar yesinler diye...
Herkese merhabalar....
hasta olan bebişlere çook geçmiş olsun...
Bende az önce görümcemle konuştum oda kayınvalidemle konuşmuş Özge kusmuş dedi..Şimdi arıyorum ama açmıyorlar merak ettim...Hay allah yaa...İnş.hasta falan olmaz yavrum zaten tam düzeliyor tekrar hasta oluyor inş.tekrarlamaz...
Bu arada çokta yaramaz olduk yanii 1 sn.yerinde durmuyor sürekli yürümek sitiyor kucaktan atıyor kendini,eller sürekli keşifte neye ellesem neyi tutsam diye..Eline tarağını verince saçlarını taramaya başlıyor...Burnunu sorunca sorunca gösteriyor,göz kırpıyor iyice maymun oldukAşşkımm diyor en güzeldi de...Annelik çook güzelmiş ya...
ben bzim yediklerimizdende veriyorum vallahi tavuklu yemek yada kıymalı lahmacunun içi simitaaaa nee yazdin kiz ben hic gormedim
sorma valla hergun ben ne corba yapacagimi sasirmis durumdayim/
bzimki oynadığı şey düşünce yada ulaşamayınaca ağlıyo hiç karışmıyorum benbenim Almina da şapkasını kafasına geçirmeye çalışıyor,yapamıyor diye de sinirlenip ağlıyor :)))
bzimki oynadığı şey düşünce yada ulaşamayınaca ağlıyo hiç karışmıyorum ben
benim Almina da şapkasını kafasına geçirmeye çalışıyor,yapamıyor diye de sinirlenip ağlıyor :)))
İnş.canım şimdi konuştum çok kustu diyor annem her yeri kusmuk olmuş.Akşamda yıkamıştık acaba üşüdüdemi kustu bilmem...Teni buz gibi diyor ama bakalım eve gidince tekrar yıkanacak özge hanım... ilkeninde maaşallahı var canım...Hepsi birbirinden üstün bu bebişlerin gerçekten...inşallah yoktur bişey...
papatyacım özge çok sevimli ben ilkeye benzetiyorum tipini:))
neler de yapıyomuş öyle maşallah ona...
Ayyy alminaya da maaşallah çok tatlı yerim ben onu...
İnş.canım şimdi konuştum çok kustu diyor annem her yeri kusmuk olmuş.Akşamda yıkamıştık acaba üşüdüdemi kustu bilmem...Teni buz gibi diyor ama bakalım eve gidince tekrar yıkanacak özge hanım... ilkeninde maaşallahı var canım...Hepsi birbirinden üstün bu bebişlerin gerçekten...
çok geçmiş olsun canım..sıpalarımızın çoğu hastalar hala...
canım ben tüm vücut gidiyorum o sebeple korumam lazım.bende ikinci seansa gidicem,nasıl memnun kaldınmı dökülmeler oldu mu?
ben cok memnunum bacaklarda değilde genital bölge hep döküldü:)
canım ben yastık kullanıyorum,yastıksız da yatar ama öyle yastık aramıyor.
çok geçmiş olsun canım..sıpalarımızın çoğu hastalar hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?