ee kız çocuğun narinliği zarifliği başka olur tabi.
aslında sen kızla erkek arasındaki farkı daha iyi mukayese edersin. ne güzel aynı anda iki deneyim.
kreşteyken çok özlüyorum onları..gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum...:)gün içinde bazen değilde genelde offf hadi yat da kafa dinleyeyim diyorum içimden sonra yatıncada ev bomboş kalıyor arıyor gözlerrim onu yerlerde.
annelilk çok güzel ya çok tarifsiz birşey.
ya bu arada efim arkadaşımız vardı çok uzun zamandır siteye girmiyopr ya da ben rastlamıyorum.
kendisaisnden haber alan arkadaş var mı aramızda arada aklıma takılıyor çok hoş sohbeti vardı onun da özledim doğrususohbetini.
ben zaten bronzlaşamıyorum hemencecik haşlanıveriyorum onun için hep kaçarım güneşten.
kırmızı olmaktansa beyaaz kalmayı tercih ediyorum.
şaka bir yana biraz evvle sırtımı kaşıdım az az sızlıyordu bu kadar da bile hemen acıyı hissediyorum.
ya bu arada efim arkadaşımız vardı çok uzun zamandır siteye girmiyopr ya da ben rastlamıyorum.
kendisaisnden haber alan arkadaş var mı aramızda arada aklıma takılıyor çok hoş sohbeti vardı onun da özledim doğrususohbetini.
ben de önce kızarıp sonra bronzlaşıyorum..ama son zamanlarda güneş lekeleri olmaya başladı..çok hassaslaştı cildim..o yüzden kaçıyorum fazla güneşten..bir de çok çabuk yanıyorum..amele yanığı gibi oluyorum ve 1 sene kalıyor o yanık( yakışana yakışıyor bronzluk ama bana gitmiyor ( ayrıca facede de gördüğüm kadarıyla sen gayet güzel bir bayansın maşallah... bronz halini bilmiyorum ama beyaz halin gayet hoş...
evet girmiyor ne zamandır...
Bende keyif alırdım onun yazdıklarından ,paylaşımlarından..Çok akıllı bir bayandı..
aynı bahsettiğin amele yanığı bende her tatil sezonun da olur ne yazık ki tam anlamıyla hiç bronzlaşmadım.
zaten öğle yatıp güneşlenemem ben canım sıkılır sabit duramam.
güzel sözlerin içinde sana çoook teşekkürler ederim
rica ederim..sevap kazanayım dedim..güzele güzel demek sevapmışş
gidip yatayım bari yeni bir kitaba başladım yatmadan birkaçsayfayı çevireyim bari.
kuzey doğduğundan beri kitap bitirmişliğim yok zaten. mutfak ve kuzey arasında geçi,yor hayatım.
Öyle bir geeçer zaman'ı izledim..ali kaptanı gebertmek istiyorummmmmmmm
Benim oğlanda tay tay duruyor
"seni babaya bir bir söylerim" hareketini ona kızınca yapıyor
koltuga çıkmaya çalışıyor..Allahtan çıkamıyor ama çıkınca yandım resmen..
Aynada kendini görüp "bay bay" diyor..
Babasına "baba ge" diyor..Çok acayip diilli bir bebek utanmasa konuşcak
kumandayı alıp tv'ye tutup kanalları değiştirmeye çalışıyor..(ama yapamıyor tabiki :))))))Beğenmediği bir kanal olunca kumandayı bana veriyor..
Bugün kafasını yere hafifce vurdu ama ben biraz fazla nazlandırdım onu...10 dakika sonra "oğlum sen kafanı yere mi vurdun"dedim kafasını tutup dudak büzmeye başladı..her dediğimi anlıyor serserii..
Bide en sevdiği şarkı Atiye budur..Deli gibi oynayıp alkışlıyorr,çok beğeniyor Atiye'yi :))))
Temmuz bebeleri çok akıllılar maşallahh
günaydın herkese....
kuzey bu sabah beni şaşırttı ve daha kalkmadı ben uyanır diye yumurtasını falan haşladım daha ses yok.
ben de ayılmak için kahve yaptım kendime ohhh afiyetle i,çiyorum.
günaydın kızlar pek keyfim yok. dünden beri baharın ateşi var. gece hastaneye gittik. biz yoldayken ateşi düştü dr normal muayene etti. sonra eve gelirken tekrar ateşi çıktı ve şuan hala var. 3 gecedir huzursuzdu ama ateşi çıkmıyordu. dişlerimiz o kadar düzensiz çıkıyorki önce alt kesici dişleri çıktı. ardından alt ön dişler çıktı şimdi üstteki ön 2 diş çıkıyor. dün öğün aksatmadan yedirdim herşeyini ama bugün babasıyla ikimiz kahvaltısını yediremedik hep ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?