2010 Temmuz Anneleri : )

ya bu arada efim arkadaşımız vardı çok uzun zamandır siteye girmiyopr ya da ben rastlamıyorum.

kendisaisnden haber alan arkadaş var mı aramızda arada aklıma takılıyor çok hoş sohbeti vardı onun da özledim doğrususohbetini.

ee kız çocuğun narinliği zarifliği başka olur tabi.

aslında sen kızla erkek arasındaki farkı daha iyi mukayese edersin. ne güzel aynı anda iki deneyim.

kesinlikle...kız ve erkek arasındaki fark bebekken bile bariz anlaşılıyor..huyları falan..oğlan çok hareketli,afacan..kız daha narin,daha korunmaya muhtaç..gerçi ikisi de korunmaya muhtaç ama kız bebekler daha bir fazla koruma ihtiyacı doğuruyor insanda..mesela çınar o kadar hareketli ki..ve eli de ağır..kardeşine zarar veriyor istemeden..hem ikisini tehlikelerden koruyayım derken hem de almina yı çınar ın darbelerinden korumamız gerekiyor....:)

gün içinde bazen değilde genelde offf hadi yat da kafa dinleyeyim diyorum içimden sonra yatıncada ev bomboş kalıyor arıyor gözlerrim onu yerlerde.

annelilk çok güzel ya çok tarifsiz birşey.
kreşteyken çok özlüyorum onları..gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum...:)

evet girmiyor ne zamandır...
Bende keyif alırdım onun yazdıklarından ,paylaşımlarından..Çok akıllı bir bayandı..

ben de önce kızarıp sonra bronzlaşıyorum..ama son zamanlarda güneş lekeleri olmaya başladı..çok hassaslaştı cildim..o yüzden kaçıyorum fazla güneşten..bir de çok çabuk yanıyorum..amele yanığı gibi oluyorum ve 1 sene kalıyor o yanık ( yakışana yakışıyor bronzluk ama bana gitmiyor ( ayrıca facede de gördüğüm kadarıyla sen gayet güzel bir bayansın maşallah... bronz halini bilmiyorum ama beyaz halin gayet hoş...

face de de rastlamıyorum ne zamandır...umarım herşey yolundadır hayatında...

aynı bahsettiğin amele yanığı bende her tatil sezonun da olur ne yazık ki tam anlamıyla hiç bronzlaşmadım.

zaten öğle yatıp güneşlenemem ben canım sıkılır sabit duramam.

güzel sözlerin içinde sana çoook teşekkürler ederim

rica ederim..sevap kazanayım dedim..güzele güzel demek sevapmışş

gidip yatayım bari yeni bir kitaba başladım yatmadan birkaçsayfayı çevireyim bari.

kuzey doğduğundan beri kitap bitirmişliğim yok zaten. mutfak ve kuzey arasında geçi,yor hayatım.

tüm temmuz annelerine ve bebeklerine iyi geceler dilerim.

rüyanızda beni görün anacım.

allahımm bizimki atiyee buduru donup izliorr.... öyle böylee değilll...

demek çocuklarda var bişe bnde hataylıyızya memleket çekior dedim herhalde sadece atiyeye karşı böyle çünküü...

demekki ilgisini çekior... hadise falana dendim hareketli şarkılarından çekmedi ilgisini atiyee budurr... diğer odadan duysa sesini tv karşısına geliorr

günaydın herkese....

kuzey bu sabah beni şaşırttı ve daha kalkmadı ben uyanır diye yumurtasını falan haşladım daha ses yok.

ben de ayılmak için kahve yaptım kendime ohhh afiyetle i,çiyorum.

günaydın herkese....

kuzey bu sabah beni şaşırttı ve daha kalkmadı ben uyanır diye yumurtasını falan haşladım daha ses yok.

ben de ayılmak için kahve yaptım kendime ohhh afiyetle i,çiyorum.

günaydın.afiyet olsun.ben de kahvaltı yapıyorum

günaydın kızlar pek keyfim yok. dünden beri baharın ateşi var. gece hastaneye gittik. biz yoldayken ateşi düştü dr normal muayene etti. sonra eve gelirken tekrar ateşi çıktı ve şuan hala var. 3 gecedir huzursuzdu ama ateşi çıkmıyordu. dişlerimiz o kadar düzensiz çıkıyorki önce alt kesici dişleri çıktı. ardından alt ön dişler çıktı şimdi üstteki ön 2 diş çıkıyor. dün öğün aksatmadan yedirdim herşeyini ama bugün babasıyla ikimiz kahvaltısını yediremedik hep ağlıyor.

günaydın cnm üstteki ön dişler çok zor çıkmıştı bizim de biberon bile emmek istemiyordu canı çok yanıyordu.geçmiş olsun size çabuk çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…