2010 Temmuz Anneleri : )

buqün umutum ilk kez alkış yaptı :))) allahımmm harika bişi yaa senin yaptığını tekrarlaması :))))
bide anne demeyi öğrense çok nadir arada bana seslenir qibi anneee diyo sanki ama inş en yakın zamanda onuda öğrenir sıpam:)

Almina tay tay duruyor,inanamıyorum :)) Çınar da oyun çitine tutunarak mama sandalyesini,yemek masasının saldalyesini sürüklüyor..yürümeye başlayınca hapı yutucam...çok kuvvetliler yaa..bambam gibi....kilolu da değiller üstelik....

Benim oglumda anne dıyor canı ısterse bır de surekli dıyor anneee anne anne dıye tekrar tekrar cok hosuma gidiyor : )) Hayırdan anlıyor hayır dersem yapmıyor hayıyy dıyor guluyor : )) bay bayı ogrenmisti unuttu alkış hic yapmadı : )) hepsi farklı alanlarda uzmanlasıyorlar sanırım : ))

Almina nın ilk doğduğu zamanki fotolarına bakıyorum da..yani küvezdeki günlerine..resmen saçları siyah gibi..baya koyu..sonradan nasıl sarışın oldu bilmiyorum valla :))

Benim oğlanda tay tay duruyor
"seni babaya bir bir söylerim" hareketini ona kızınca yapıyor
koltuga çıkmaya çalışıyor..Allahtan çıkamıyor ama çıkınca yandım resmen..
Aynada kendini görüp "bay bay" diyor..
Babasına "baba ge" diyor..Çok acayip diilli bir bebek utanmasa konuşcak
kumandayı alıp tv'ye tutup kanalları değiştirmeye çalışıyor..(ama yapamıyor tabiki :))))))Beğenmediği bir kanal olunca kumandayı bana veriyor..
Bugün kafasını yere hafifce vurdu ama ben biraz fazla nazlandırdım onu...10 dakika sonra "oğlum sen kafanı yere mi vurdun"dedim kafasını tutup dudak büzmeye başladı..her dediğimi anlıyor serserii..
Bide en sevdiği şarkı Atiye budur..Deli gibi oynayıp alkışlıyorr,çok beğeniyor Atiye'yi :))))

Temmuz bebeleri çok akıllılar maşallahh

Almina da canı isterse anne diyor :)

ben de bu sabah kuzeyin altını değiştirirken ayyy kuzey çiş yapmış dedim arkasından da kuzey ne yapmış diye sordum çişşş diyor bayıldım. arkadan ayyy kaka yapmış dedim tekrar kuzey ne yapmış diye sorunca kaka diyor.

bugün söyledi ilk kez bu ikisinide bayıldım. tüm gün sordum ne yapmış diye kaka bir daha demedi ama çişşş diye söylüyor.

birde elime balon vermişti püfff diye ağzıma vurdum bir kaç kere çok güldü, sonra koydum yere balonu,almış eline bana veriyor püfff diye diye.hadi yap der gibi de gözüme bakıyor.

büyüdükçe onlarla zaman geçirmek daha cazip oluyor ya...

Almina azcık üflüyor da Çınar püskürtüyor

ayyy almina ne kadar sarışın olmuş çok değişmiş bu kuzu ya. maaşallah ona çok da tatlı olmuş.

ayyy almina ne kadar sarışın olmuş çok değişmiş bu kuzu ya. maaşallah ona çok da tatlı olmuş.

evet ,epey değişti saç rengi..o koyu renk saçlar döküldü sanırım..çünkü saçları bir türlü uzamadı..minik minik sarılar geliyor gibi geliyordu bir ara bana..yanılmamışım..hele güneşte baya sarışın görünüyor...kızıp ağladığında,kızardığında sapsarı oluyor canımın içi :)) çok nazlı,çok kaprisli ama....

Son düzenleme:
bu sabah kuzeyle balkonda oturduk az da rüzgar vardı.

askılı bir tshırt gıymıştım az önce aynaya baktım nasıl yanmışım tshırtın izleri çıkmış. yarın sabah da onu açacak bişey giyeyim de tatile gitmeden bronzlaşayım bari...

Maşallah Kuzey bebeğe
Gerçekten insan doyamıyorr..
Yattı mesela 3 saat önce ve ben onu çok özledim

ee kız çocuğun narinliği zarifliği başka olur tabi.

aslında sen kızla erkek arasındaki farkı daha iyi mukayese edersin. ne güzel aynı anda iki deneyim.

beyaz kalmak daha iyi bence yaa..Güneş eskisi gibi değil..cild kanserleri yaygınlaştı...eskiden illaki bronzlaşayım derdim..şimdi yüksek koruma faktörlü koruyucu kremler kullanıyorum yazları...sevmiyorum artık bronzlaşmayı...

Maşallah Kuzey bebeğe
Gerçekten insan doyamıyorr..
Yattı mesela 3 saat önce ve ben onu çok özledim

gün içinde bazen değilde genelde offf hadi yat da kafa dinleyeyim diyorum içimden sonra yatıncada ev bomboş kalıyor arıyor gözlerrim onu yerlerde.

annelilk çok güzel ya çok tarifsiz birşey.

ben zaten bronzlaşamıyorum hemencecik haşlanıveriyorum onun için hep kaçarım güneşten.

kırmızı olmaktansa beyaaz kalmayı tercih ediyorum.

şaka bir yana biraz evvle sırtımı kaşıdım az az sızlıyordu bu kadar da bile hemen acıyı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…