Benim oglumda anne dıyor canı ısterse bır de surekli dıyor anneee anne anne dıye tekrar tekrar cok hosuma gidiyor : )) Hayırdan anlıyor hayır dersem yapmıyor hayıyy dıyor guluyor : )) bay bayı ogrenmisti unuttu alkış hic yapmadı : )) hepsi farklı alanlarda uzmanlasıyorlar sanırım : ))
Almina azcık üflüyor da Çınar püskürtüyorben de bu sabah kuzeyin altını değiştirirken ayyy kuzey çiş yapmış dedim arkasından da kuzey ne yapmış diye sordum çişşş diyor bayıldım. arkadan ayyy kaka yapmış dedim tekrar kuzey ne yapmış diye sorunca kaka diyor.
bugün söyledi ilk kez bu ikisinide bayıldım. tüm gün sordum ne yapmış diye kaka bir daha demedi ama çişşş diye söylüyor.
birde elime balon vermişti püfff diye ağzıma vurdum bir kaç kere çok güldü, sonra koydum yere balonu,almış eline bana veriyor püfff diye diye.hadi yap der gibi de gözüme bakıyor.
büyüdükçe onlarla zaman geçirmek daha cazip oluyor ya...
ayyy almina ne kadar sarışın olmuş çok değişmiş bu kuzu ya. maaşallah ona çok da tatlı olmuş.
ben de bu sabah kuzeyin altını değiştirirken ayyy kuzey çiş yapmış dedim arkasından da kuzey ne yapmış diye sordum çişşş diyor bayıldım. arkadan ayyy kaka yapmış dedim tekrar kuzey ne yapmış diye sorunca kaka diyor.
bugün söyledi ilk kez bu ikisinide bayıldım. tüm gün sordum ne yapmış diye kaka bir daha demedi ama çişşş diye söylüyor.
birde elime balon vermişti püfff diye ağzıma vurdum bir kaç kere çok güldü, sonra koydum yere balonu,almış eline bana veriyor püfff diye diye.hadi yap der gibi de gözüme bakıyor.
büyüdükçe onlarla zaman geçirmek daha cazip oluyor ya...
evet ,epey değişti saç rengi..o koyu renk saçlar döküldü sanırım..çünkü saçları bir türlü uzamadı..minik minik sarılar geliyor gibi geliyordu bir ara bana..yanılmamışım..hele güneşte baya sarışın görünüyor...kızıp ağladığında,kızardığında sapsarı oluyor canımın içi :)) çok nazlı,çok kaprisli ama....
bu sabah kuzeyle balkonda oturduk az da rüzgar vardı.
askılı bir tshırt gıymıştım az önce aynaya baktım nasıl yanmışım tshırtın izleri çıkmış. yarın sabah da onu açacak bişey giyeyim de tatile gitmeden bronzlaşayım bari...
Maşallah Kuzey bebeğe
Gerçekten insan doyamıyorr..
Yattı mesela 3 saat önce ve ben onu çok özledim
beyaz kalmak daha iyi bence yaa..Güneş eskisi gibi değil..cild kanserleri yaygınlaştı...eskiden illaki bronzlaşayım derdim..şimdi yüksek koruma faktörlü koruyucu kremler kullanıyorum yazları...sevmiyorum artık bronzlaşmayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?