2010 Temmuz Anneleri : )

umutlu arkadaşım başın sağolsun. allah sabır versin.

enneciğinede çok geçmiş olsun. kısa sürede sağlığına kavuşsun inşallah.

Ogludumun bugunki menusu
sabah inek sutlu cicibebeli,peynirli,yumurtali kahvaltisi
arada 5-6 uzum,1 seftali
oglen tavuk suyuna sebze corbasi 1 kase
ara yogurt
aksam sebze corbasi.corbasi vardi,
muhallebi vermek istemedim.
Bugun hic sut icmedi sadece kahvaltida

canım ben gün içinde hiç süt vermiyorum. zaten vakit de kalmıyor. gece sadecde 300-350 cc süt içiyor.

yetmez mi ki acaba?

bende bizim bugün ki menümüzü yazayım.

sabah 7 cici bebe peynir yumurta süt.

ara öğün bir şeftali bir muz

öğlen şehriye çorbası bir kase

arada yoğurt

akşam muhallebi bir kase.

canım ben gün içinde hiç süt vermiyorum. zaten vakit de kalmıyor. gece sadecde 300-350 cc süt içiyor.

yetmez mi ki acaba?

bence yeter,ama sen istersen 60 cc lik gun icinde yap bir dene icerse kardir kuzuya.
Benim oglan cok sut iciyor.yapmadigim zaman elimden tutup mutfaga goturup buzdolabini gosteriyor.bazen yarim lt geciyor.ama bugun her ne hikmetse istemedi.o istemeyince bende vermedim.

kahvaltı yaptıktan bir saat sonra uyuyor kuzey. bakalım yarın sabah deneyeyim.

bu arada ben pınarın normal inek sütünü veriyorum. siz ne veriyorsunuz?

acaba geceleri bir aptamil bir inek sütü versem mi diye düşünüyorum.

Ben sek'in gunluk sutunu kullaniyorum.Aptamili sadece bir yerlere giderken veriyorum.

Biz bu gün çok kustuk Kreşte de kusmuş sıpam...

Sabah cici bebeli süt..

Kreşte

Sabah : helva ,peynir ,zeytin süt : yemişler,içmişler....

Öğlen : Yayla çorbası : Öğretmenleri biraz ekmek doğrayıp öyle vermiş..içmişler..
Zeytinyağlı biber dolması : İçini yemişler yoğurt ile..Dışını yememişler...

İkindi :Sigara böreği..Ucundan azcık yemişler..Yiyememişler fazla...

Eve gelince ikisi de süt içtiler..

Akşam : Kıymalı tarhana ve dünden kalan 1-2 kaşık pilav..Çorbanın içine koydum pilavı..2 dilim de tuzsuz etimek doğradım içine...Büyük kısmını yediler...

arkadaşlar ortalama öğün aralarınız kaç saat??
bugün biraz biraz yemeye başladı yavrum
cuma günkü ameliyat salıya ertelendi
offff tam düzelmişken bir daha
neyse Allah sağlık versin de
dua edin

hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum benim üzüntüme ortak oldunuz buraya yazıp sizleri üzmek de istemezdim.ama olayları az çok duydugunuz için bilgilendirmek istedim..hani demiştim ya melise dogum günü kostümü hazırladım pastasını sipariş verdim herşeyi hazır ama korkuyorum bir aksilik olucak diye söylenip duruyordum.içime bir sıkıntı düştü heyecandandır dedim..sürekli karmakarısık rüyalar görüp duruyordum başımıza bunlar da gelecekmiş.rabbim başka acılar göstermesin inşallah.ben yaşadıgım olayları bi an evvel unutmak istiyorum her saniye aklımda çünkü devamlı aglıyorum aklıma her geldiginde 1 haftanın içinde paramparça olduk.iki kere üst üste ateş düştü evimize allah düşmanıma yaşatmasın.tek tesellimiz annem bizimle rabbim annemi bagışladı bizlere.evde yalnız kalmaktan korkmayan ben şu an çok korkuyorum annemin yanındaydım çok uykusu geldigi için melis rahatsız etmesin diye eve çıktım çok korkuyorum eşimde çalısıyor .kafamı dagıtmak için geldim buraya

umutlu korkma canım Allah'a sığın
kendini yavrun için toparla
benim babaannem yaşıyor ama gel görkü pek aram iyi değil
hala annemle babamla uğraşır
bayramlarda kavga eder
dua et rahmetli arkasından üzülecek insanlar bırakmış
sevgi dolu bahsediyorsun
anneni de Allah size bağışlamış
ramazan en güzel ay
dualar en çok bu ayda kabul olur
bol bol dua et Allah a sığın

annem için melis için ayakta durmaya çalısıyorum.ama babaannemin ölümü beni çok yıprattı benim babaanneme olan sevgimin tarifi yok.babanem tek çocuguna yani babama hem anne hem baba olmuş eşi 23 yaşında bırakıp gitmiş kardeşlerinden çekmiş kocasından çekmiş gün yüzü görmemiş agzı var dili yoktu babanemin kimsenin hakkında ne konuşur nede konustururdu.. annem çalısmış o büyütmüş bizleri biz anneme abla dermişiz babanemi anne bilirmişiz o baktıgı için.ben babaannemi yalnız bırakıp birgün annemlerle gezmeye gitmedim ya bir şey olursa ya ölürse diye.allaha dua ederdim hep küçükken allahım babanemden önce ben öliyim die dayanamam ben diyordum.yalnız bırakmaya korktugum insanı 1 karış topraga gömüp yapayalnız bıraktık geldik ben hala konduramıyorum içim yanıyo ama annem için melis için dayanmaya çalısıyorum akşam olunca sessiz sessiz aglayıp dua ediyorum ben babaannemi çok özlüyorum acısı hasreti nasıl diner bilmiyorum rabbim mekanını cennet etsin inşallah

Son düzenleme:

Mekanı cennet olsun...........

dua edin

ben topigi artık takip edemiyorum hayırdır ne ameliyatı var allah şimdiden şifa versin dualarım sizinle

Bizde de öyle anneanne var...:))
dua edin

2-3 saat canım..
inşallah her şey yolunda olur..
Almina nın da bayram sonrası düşünüyoruz ameliyatını..Bu kez ciddi ciddi ameliyat..Entube edilecekmiş...

primera sende alminada şanslısınız benim eşimde kıskanç biri değildir ben yerine göre giyinirim zaten ama tutucu biri değil kendisi,çok düzenlidir hiç bir şeyini ortada bırakmaz, biz çok şeyi aştık ama 9. senemiz artık gürsoy arkadaşımızada allah hayırlısını nasib etsin,

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar,

yaaa neler olmuş böyle çok üzüldüm.

Hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum.

Gürsoy'un durumuna çok üzüldüm. İnşallah kuzucuğunun ve kendinin hakkında hayırlısı olur.

Umutlu, başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Annen de inşallah en kısa sürede iyileşir
.

Umutlu canim babannene Allahtan rahmet annenede acil sifalar diliyorum.kizin icin kendini toparlamalisin.Malesefki bu dunyada geciciyiz eninde donunda sevdiklerimizden ayrilmak zorunda kaluyoruz.
Zamanla icine dusen ates kullenecektir canim.
Simdi annene moral verki tez zamanda sagligina kavussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…