esma sen bilirsin ama ben butür durumlarda eğer beni zorlamıyorsa oruca devam ediyorum bu konuda herkes farklı birşey söylüyor kimisi oruç bozulur kimisi devam edilir geçenlerde bir hadis okudum peygamberimiz (S.A.V) önemli olanın niyet olduğunu söylemiş üzülme...
cnm devam edicektim ama burdakiler vee internetten araştırma yaptım hiç bozmak istemedim ama... oruç kazaya girmiştir dedi...
bozulması gereklidir dedi... o yüzden bozdum bende bir yudum su ile susamamıştım bile... :84:
genelde 15 ay deniyor internette gezdim.Bana saglık ocagından 15.ayda demişlerdi ama tam da emın degılım yıne sorayım bari ..
hecercim yaptırınca bilgi verir misin? ateş falan yapıyor mu merak ediyorumBiz asimizi yarin yaptircaz 13.ayda yapiyorum demisti dr. Haftayada izine cikiyomus yarina cagirdi
afiyet olsun kuzuya...merhaba kızlar:)
ilke bugün kahvaltıda tost yedi 100ml kadar da ıhlamur içti..
şimdi uyumadan önce 100ml süt içti.
öğlen zeytinyağlı taze fasülye ve makarna var.
ikindi de üzüm yer akşam da öğlenkiler +yoğurt yer...
ben sütü cam şişede günlük süt alıyorum yarım litre 1 günde bitiyo..
başka aptamil falan vermiyorum sadece dışarda 200 ml kutuları var ondan o da 2-3 günde bir.
bizim dr. su çiçeği aşısı için 1 yaş aşılarından en az 1 ay sonra gelin dedi.
bayramdan önce yaptıracağım ben de.
yaptıracaklar ihmal etmesin çünkü salgın var...
bozmak gerekir diye biliyorum bende. keşke akşam olsa tabi ama sağlık olsun o kadar üzülme..cnm devam edicektim ama burdakiler vee internetten araştırma yaptım hiç bozmak istemedim ama... oruç kazaya girmiştir dedi...
bozulması gereklidir dedi... o yüzden bozdum bende bir yudum su ile susamamıştım bile... :84:
Bende birkaç gündür eskilere takılıp kaldım..
hey allahım ne günlermiş yaaaa...resmen beraber ağlayıp beraber gülmüşüz,tartışmalar,mutluluklar,hüzünler hepsini yaşamışız..
Birçok isim hiç girmiyor ....neler yapıyorlar acaba....
ya kızlar başıma iş aldım hasta hasta. sabah perdeyi açtım yağmuru izliyordum o ara aklıma mekanizmalı perdelerim geldi. dedim bunları çıkarayın onu takayım dışarısı görünsün.
aldım elime matkabı mekanizmaları monte ettim perdeyiş taktım ama bittim.
diğer cam kaldı nasıl pişman oldum bu işe giriştiğime anlatamam. otur oturduğun yerde işte. kuzeyde fıldır fıldır durmuyor.şimdi uyudu bende soluklanayım dedim.
bir daha tövbe kalkışmam bu işlere.
ya kızlar başıma iş aldım hasta hasta. sabah perdeyi açtım yağmuru izliyordum o ara aklıma mekanizmalı perdelerim geldi. dedim bunları çıkarayın onu takayım dışarısı görünsün.
aldım elime matkabı mekanizmaları monte ettim perdeyiş taktım ama bittim.
diğer cam kaldı nasıl pişman oldum bu işe giriştiğime anlatamam. otur oturduğun yerde işte. kuzeyde fıldır fıldır durmuyor.şimdi uyudu bende soluklanayım dedim.
bir daha tövbe kalkışmam bu işlere.
ahh canım benim ...Benim de girişmem gereken o kadar iş var ki anlataamam..Ama yarım kalıcak diye hiç dokunmuyorum..
Yarım kalırsa bende çok rahatsız oluyorum..Bigün yapıcam ama ne zaman bilemiyorum...Sen yine iyi cesaret etmissin..
Bu arada senin yakın zamandaki İstanbul yolculugun ne zaman?Selva söyledimi bilmiyorum..Sende gelince buluşma kararı aldık biz..Hem haftasonuna denk getiririz dedik..Benim hafta içi bir yerlere gitmem çok zor oluyor....
çok zor iş canım ya onları monte etmek yalnız nasıl cesaret ettin
diğer cam kalsın bırak eşin gelince beraber yaparsınız
Merhaba güzel anneler....
Bizim maalesef güzel haberlerimiz yok bugün sizlere.
Dün Özge anneannesindeydi akşam onu almaya gittiğimizde birde baktım burnu akıyor eyvahh dedimm evet dedi annem huysuz durmuyor da dedi..
Eve gider gitmez hemen ilacını verdim ama çok mızmızdı hiç beni bırakmıyor sürekli ağladı...Nasıl hasta oluyor anlamıyorum ya...Yine kötü bir geceydi bizim için...Sabahta aynı şekilde devam ediyordu bakalım olmazsa yarın doktoruna götürürüz...İnş.düzelir diyorum..
canım geçmiş olsun... hastalıkla birlikte huyları da değişiyor minik kuşların... inşallah düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?