2010 Temmuz Anneleri : )

cnm devam edicektim ama burdakiler vee internetten araştırma yaptım hiç bozmak istemedim ama... oruç kazaya girmiştir dedi...

bozulması gereklidir dedi... o yüzden bozdum bende bir yudum su ile susamamıştım bile... :84:

Böyle durumlarda bende her zaman açarım orucumu..

Bana saglık ocagından 15.ayda demişlerdi ama tam da emın degılım yıne sorayım bari ..
genelde 15 ay deniyor internette gezdim.
ama bizim doktorumuz 1 yaş aşısını 1 ay geçsin sonra müsait olunca yapalım dedi.
Bende pek beklemek istemiyorum.
Biz asimizi yarin yaptircaz 13.ayda yapiyorum demisti dr. Haftayada izine cikiyomus yarina cagirdi
hecercim yaptırınca bilgi verir misin? ateş falan yapıyor mu merak ediyorum

afiyet olsun kuzuya...
aşıyı bende bayramdan önce yaptırmak istiyorum.

bozmak gerekir diye biliyorum bende. keşke akşam olsa tabi ama sağlık olsun o kadar üzülme..

Bende birkaç gündür eskilere takılıp kaldım..
hey allahım ne günlermiş yaaaa...resmen beraber ağlayıp beraber gülmüşüz,tartışmalar,mutluluklar,hüzünler hepsini yaşamışız..
Birçok isim hiç girmiyor ....neler yapıyorlar acaba....

Bende okuyorum bazen .. hatta bu topik sayesinde herşyin gunu var ... keşke bu topiği bize hatıra olarak verseler günlük niyetine...

cinsiyeti öğrenme tarihim.. üçlü tarama ayrıntılı ultrason şeker yüklemesi :):)):)

kızlar uzun zamandır yazamıyorum sadece okumaya çalışıyorum umarım herkesler iyidir ama biz hiç iyi deyiliz ne verirsem vereyim oglum birşey yemiyor katı gıdaları çignemek yerine ögürüp kusturmak istiyor kendini ne yapabilirim sizlerde böyle olanlar varmı kendimi kontröl edememekden korkuyorum neyapsamki:84::84::84:

herkeze slm
ben bu sıralar misafir falan derken yoğundum fazla giremedim topiğe
neler neler yaşanmış çok üzüldüm.
öncelikle umutluubaşın sağolsun allah yar ve yardımcın olsun.
annene çok üzüldüm çok kötü bir kaza umarım tez zamanda iyileşir.babannene okunan kuranda önünden kızının yürüyerek geçmesi olayına çok duygulandım ağladım okurken,ben çok duygusallaştım yaa artık hiç birşeyi kaldıramıyorum valla dayanamıyorum.
sonra gürsoy inan sanada çok üzüldüm.
benim en hassas olduğum konu bebeği olup ayrılan bir çift.ayrılık benim için ölüm gibi bize bu küçükken işletildi ruhumuza ve beynimize bilmiyorum ama benim için çok zor ayrılık.
su dünyada en kötü sey aile geçimsizliği benim kapanmayan yaram ölene kadar unutamıyacağım bir süreç ne diyeceğimi ne anlatacağımı bilmiyorum hersey duruyor aile geçimsizliği eş kötülüğü çok zor
seni emin ol çok iyi anlıyorum.
bizim daha öncede bahsettim babamızdan çektiğimiz onca olay onca kötü hatıra var taaa küçüklükten tut dahada hala devam eden bir insan doğduğunda ........se sonrada aynı gidiyor ruh hastası başka hiç bişey denmez onu hiç bir zaman iyi anamayacağım babamı evet bize çocukluğumuzu gençliğimizi zehir ettiği için bizide hasta ettiği için mutlu bir gün yaşatmayıp ekmeğimizi kanla yuğurduğu için onu hiç bir zaman affetmeyeceğim.
ben mutlu bir ailenin kıymetini ölesiye bilen biriyim ALLAHIM YUVAMI DAİM KILSIN BİZİ ÖLENE KADAR AYRIRMASIN EŞİMDEN çocuğumdan.çok mutluyum ailemi eşimi seviyorum allah bin kere razı olsun ondan yuvama dört elle sarılıyorum çünkü huzur bana bir armağan..neyse ben yazarım gün yetmez ben yazrım sayfa yetmez.
seni çok iyi anlıyyorum benim annem babama kaçıp evlenmiş ama ne için bir fiyasko bir zehir hayatı için bizi böyle bir babaya doğurmuş bilememiş korunma yollarını..tüm umutlarını ailesi geride bırakıp bir ........le evlenmiş.
daha ona ne desem az.benim annem çok çekmiş dayaka küfür hakaret bizi ayrı anne baba demesinler telli duvaklı çıkarayım diye ayrılmadı dayandı ama aynı dama aynı adam yaşlandı 56 yaşında benim babam aynı ahlak hala çekiyor sartlar durumlar buna müsade etmiyor bırakamam diyor.hepimiz evliyiz ikisi aynı evde yaaşıyor biraz daha çevreden utandığından düzelme azda olsa gösteriş için var yeni dünürlerden dolayı içi aynı ama.
gürsoy seninde anladığım kadarıyla eşin dediğim dedik diyor bu tipler benim babamda öyleydi yapar gözü kızınca hiç bişey görmez çünkü ruh hastasıydı bıraksa belkide annemi bıçaklardı bizi keserdi rahat vermezdi yaşamımıza böyle başımı alayım gideyim diye gurur yok laf anlamazz deliydi. sende dikkat et senin eşin okumuş biri en azından belki değişir bir sans ver yavrun küçük baba evine dönmek zor allah kimseyi çıktığı kapıya döndermesin zor.sen kpss ye odaklan iş güç sahibi ol hırs et.ve yaşamına devam et kızın için belki eşinin sana olan saygısı ve sevgisi artar alah ağız tadı versin güzel kardeşim

ya kızlar başıma iş aldım hasta hasta. sabah perdeyi açtım yağmuru izliyordum o ara aklıma mekanizmalı perdelerim geldi. dedim bunları çıkarayın onu takayım dışarısı görünsün.

aldım elime matkabı mekanizmaları monte ettim perdeyiş taktım ama bittim.

diğer cam kaldı nasıl pişman oldum bu işe giriştiğime anlatamam. otur oturduğun yerde işte. kuzeyde fıldır fıldır durmuyor.şimdi uyudu bende soluklanayım dedim.

bir daha tövbe kalkışmam bu işlere.

ahh canım benim ...Benim de girişmem gereken o kadar iş var ki anlataamam..Ama yarım kalıcak diye hiç dokunmuyorum..
Yarım kalırsa bende çok rahatsız oluyorum..Bigün yapıcam ama ne zaman bilemiyorum...Sen yine iyi cesaret etmissin..
Bu arada senin yakın zamandaki İstanbul yolculugun ne zaman?Selva söyledimi bilmiyorum..Sende gelince buluşma kararı aldık biz..Hem haftasonuna denk getiririz dedik..Benim hafta içi bir yerlere gitmem çok zor oluyor....

Bugün menümü yazıyorum kızlar,

Sabah 8:30 da domates ,peynir,yumurta,pekmez karışımını ekmeğe batıra batıra yedirdim..
sanırım 1 saat sonrada süt istedi..Bende 120 cc nin içine biraz cicbebe,ceviz,fındık karıştırıp yedirdim..
öğlen 13:00 da etli sebze çorbası içti 1 kase yanında da 4-5 tatlı kaşıgı kuskus yedi..
Şuan hala uıyumakta kerata kalkınca şeftali püresi yiyecek...
yatma zamanı muhallebi..

çok zor iş canım ya onları monte etmek yalnız nasıl cesaret ettin
diğer cam kalsın bırak eşin gelince beraber yaparsınız

selam kızlar epeydir yoktum buralarda... arada okuyup çıkıyorum oğlum çok hareketli ve az uyuyunca pek fırsat bulamıyorum. neler neler olmuş gursoy canım Allah yardımcın olsun... her şeyden önce yavrunu düşün... onun için hangisi iyi olacaksa o olsun... umutlu başın sağolsun canım ve anne de acil şifalar...
vee yolda olan bebişler içinde hayırlı olsun...
bu arada eşimin tayini çıktı mecburi görev mardine gidiyoruz bayramdan sonra. bende tayin istedim benimki de hemen çıktı. hayırlısı olsun artık.
su çiçeği aşısını doktor 15. ayda yapıyoruz dedi. artık orada yaptırırız..

yarım kalınca bende deli olurum canım. onun için kendimi kastıra kastıra yaptım. şükür bitti evi de topladım bir süpürge açacağım o kadar.

canım ben bu hafta sonu değil ama öteki hafta sonu gelirim istanbula. bayram değil dimi o hafta sonu o na göre yanlış olmasın.

valla ben çok memnun olurum buluşursak ya.

çok zor iş canım ya onları monte etmek yalnız nasıl cesaret ettin
diğer cam kalsın bırak eşin gelince beraber yaparsınız

canım ben daha önceden perde sektöründe çalıştım. tabi montajcı değildim ama az çok aşinalık var tabi.

eşime anlatmaya çalışana kadar yapayım dedim ama yok bir daha böyle işlere kalkışmam.

şükür bitti.

Merhaba güzel anneler....
Bizim maalesef güzel haberlerimiz yok bugün sizlere.
Dün Özge anneannesindeydi akşam onu almaya gittiğimizde birde baktım burnu akıyor eyvahh dedimm evet dedi annem huysuz durmuyor da dedi..
Eve gider gitmez hemen ilacını verdim ama çok mızmızdı hiç beni bırakmıyor sürekli ağladı...Nasıl hasta oluyor anlamıyorum ya...Yine kötü bir geceydi bizim için...Sabahta aynı şekilde devam ediyordu bakalım olmazsa yarın doktoruna götürürüz...İnş.düzelir diyorum..

oğlumun bugünkü menüsü
9 da yumurta beyazı (ayrı kendi yiyor önüne koyuyorum) yumurta sarısı, tereyağ labne ve süt karışımı
12 de mevye püresi
2 de kemik sulu tarhana çorbası
şimdi uyuyor uyanınca yerse yoğurt
8 gibi muhallebi 3 gündür yemiyor muhallebiyi (
süt içmiyor benim oğlum hepsini denedim ne yapabilirim kızlar siz nasıl içiyorsunuz gece uyurken vereyim dedim biberonu almıyor bir de üstüne uyanıp ağlıyor...

canım geçmiş olsun... hastalıkla birlikte huyları da değişiyor minik kuşların... inşallah düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…