efimcim,çok iyi yapmışsın canım..her kuşun etinin yenmediğini anlamışlardır artık...
Myline eğer sabır göstermeseydim ve ilk senenin veya ikinci senenin sonunda ben seninle bu şartlarda yapamıyorum,
ya ailen ya ben deseydim emin ol o da ailesini seçerdi... Bundan eminim..
Vazgeçtiklerime gelince inan aklıma bile getirmek istemiyorum..
Allaha şükür -elhamdülillah- mutluyum diyebiliyorum ve şu sıralar sadece çocuklarımı ve ailemi düşünüyorum..
Bende çok sağlık problemi yaşadım.. Bir ara zona çıkarmıştım..
Alman Hastanesi'nde bir profa gittim..
Kadın bana sordu.. Kızım seni bu hale getiren nedir? Neden sıkıldın böyle?
Bende kadına anlattım.. Kadın bana dedi ki:
Sakın evini terk etme, kocana iyi davran madem bu kadar seviyorsun ve o da seni seviyor..
Kayınvalideni ve kayınpederini sevindirme giderek..
Kocana sahip çık.. Ve kocanı al götür oradan..
Ben anladım ki, ben ne söylersem eşim geri tepiyor..
Bende hiç yorum yapmamaya başladım.. Sabrettim.. Bekledim..
Ve ne zaman ki ailen mi ben mi seçiminde yavaş yavaş bana doğru yaklaşıyor,
işte o zaman bende bunun sinyallerini vermeye başladım ufak ufak..
Ama bu yaklaşık 3,5 senemi aldı.. Zaten beni bu kadar sevip değer vermeseydi
ve bende onu bu kadar sevip değer vermeseydim bu kadar bağlı kalamazdık ve hemen çözülürdük..
Yani babası kovmadan zaten ben ona artık bir karar ver diye sinyaller veriyordum..
Çünkü o da biliyordu ki benim artık sabrım kalmamıştı ve kararlıydım..
Ama hiçbir zaman kafamı dinlemeye bir yerlere gitmedim..
Evlendim evleneli her gece eşimin yanındaydım ne olursa olsun..
Ama yaşayan bilir, çok zor..
Ben böyle durumlarda yorum yapmam..
aaaaaaaaaaaaaaa niye boşanmışlar diye.. Çünkü bilirim ki her iki tarafında mantıklı bir sebebi vardır..
Ve böyle durumlarda kimse de ben haksızım demez kahretsin ki...
güle güle kullan canımaaa ne güzelmiş baharcım..sen her haftasonu git işte süpermiş..
Bizimki çimlerden korkuyor..koydugumuz zaman ağlamaya başlıyor..
dolayısıyla her ne koşulda olursa olsun bana sarıyor..
Bu arada tefal 'in actifryini almış dün eşim.gerçekten süpermiş....alır almaz patates kızarttık...:))))))
süperdi..
videolarına bakıcam şimdi ne yemekler yapılyormuş...
Merhabalar,ben bu gün çok kötüydüm..Dışarda eşimle ikizlerin arabalarını sürerken bir ara çok başım döndü,halsizleştim....Bacaklarım yan yan gitmeye başladı...Oruçlu değilim,aç da değildim...Hele karnım...Adet oldum olucam diye bekliyorum..Aslında normalde daha 7 gün var adete..Bu gün adetimin 21. günü...Biraz erken adet olucam galiba....Sersem gibi hissediyorum kendimi.............
Efim yazdıklarını okudum da şok oldum kayınvalidem annem gibi derdin cok iyi anlaşıyoruz dıyordun meğer ne biçim insanlarmış...
Zaten ne oluyorsa bu cok yakın oturma yuzunden oluyor . Ben evlenirken babamıntek şartı yakın oturmamaktı değil ust kat alt kat mumkunse başka semtte oturun demişti cok haklıymış..
geçmiş olsun selin, iyileştin mi nasılsın?
iyiyim minecim..sadece 6 gün erken adet olacağım varmış...çıkmak zorunda kaldım,hemen yazamadım...
efim, ne diyeyim ki geçmiş olsun, uzak olsunlar sizden...
artık eşin de anlayıp arkanda olduğuna göre sırtınız yere gelmez...
sana msj attım facebooktan, inşallah bululcaz bi aksilik çıkmazsa sen de gelsene:))
sonbahar kuşu, geleceksen burdaki otobüslerde de arabayla binebiliyosun onda sorun olmaz.
esenleri bilmiyorum ama haremden üsküdara geçip, ordan da motorla beşiktaşa geçersen ben seni karşılarım beraber gideriz...
esenlerden meciye direk otobüs kalkıyor biliyorum . harem daha debdebeli gibi gözüküyor. eşim burda olsaydı kesin gcelcektim ama şimdi bu bahar böceğiyle bi cesaret diyorum... bakalım belkide kendimi istanbula bıraktırcak birini bulurum. cevahirde olduğunu biliyorumda gününü ve saatini bilmiyorum ben. yazılmıştır mutlaka ama kaçırdım.
çarşamba günü dedik ama saati kesinleştirmedik henüz.
hadi bakalım haber ver bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?